Pel·lícules

Casablanca

Any:
1942
Categories:
Pel·lícula
Generes:
Drama, Guerra, Romàntic
Descripció:
DURADA: 99 minuts. - MIDA: 987 MB (versió SD) ripeig de BluRay. - MIDA: 3,87 GB (versió HD)

Producció: Hal B. Wallis per a Warner, 1942 Direcció: Michael Curtiz Durada: 99 minuts Guió: Julius J. i Phillip G. Epstein i Howard Koch Fotografia: Arthur Edeson (blanc i negre) Música: Max Steiner Intèrprets: Humphry Bogart (Rick Blaine), Ingrid Bergman (Ilsa Lund), Paul Henreid (Victor Laszlo), Claude Rains (Louis Renault), Peter Lorre (Ugarte), Conrad Veidt (major Strasser)

Richard Blaine viu en una Casablanca assolada per la guerra, on porta un club conegut per Cafè Americà de Rick. Havia lluitat al costat republicà en la Guerra Civil espanyola i ara no es compromet amb ningú. La ciutat és un niu de corrupció i intriga, un lloc on s'agrupen els refugiats que fugen dels nazis amb l'esperança d'anar a Amèrica: Entre ells hi ha Ilsa i Victor Laszlo. Ell és un líder de la resistència i ella un antic amor d'en Rick, de quan havia estat a París.

El pas del temps no ha estat agradable per a Rick, que s'ha anat tornant cínic en la mesura que s'ha sentit traït tant en l'amor com en la guerra. Però Ilsa té poder per canviar-ho tot. Ugarte és un negociant de mercaderies robades que té dos visats preciosos i els dóna a Rick perquè els guardi abans no el detinguin els nazis. Ilsa es dirigeix a Rick per aconseguir els visats i l'antic amor entre tots dos es revifa. Rick està a punt de negar-se a donar-los perquè Ilsa es quedi amb ell. Però supera aquests sentiments egoistes i es dedica, una vegada més, a la causa de derrotar l'amenaça nazi.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
HDDVD+DVB Casablanca 1942 2010-08-19 01:55:30

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.