Pel·lícules

The Broken (The Brøken)

Any:
2008
Categories:
Pel·lícula
Generes:
Drama, Terror, Thriller
Descripció:
TÍTOL ORIGINAL: The Brøken ANY: 2008 DURADA: 84 minuts (1h 24 min). PAÍS: França i Regne Unit GUIÓ: Sean Ellis MÚSICA: Guy Farley FOTOGRAFIA: Angus Hudson PRODUCCIÓ: Gaumont DIRECCIÓ: Sean Ellis REPARTIMENT: Lena Headey, Ulrich Thomsen, Melvil Poupaud, Michelle Duncan, Asier Newman GÈNERE: Drama, Terror, Thriller CLASSIFICACIÓ: No recomenada a menors de 13 anys.

Sinopsi: Thriller pricològic. Gina McVey, jove radiòloga d'un important hospital londinenc, acudeix a la celebració de l'aniversari del seu pare, John. Entre els convidats es troba el seu nuvi Stefan, el seu germà Daniel i la núvia d'aquest, Kate. Durant el sopar, mentre xerren animadament, un gran mirall de paret es fa miques sense motiu aparent, provocant entre els assistents el brot d'una tensió inexistent fins a aquest moment. A l'endemà, de camí a casa, Gina creu veure al carrer a una dona que guarda una sorprenent semblança amb ella. Espantada, decideix seguir-la fins al seu apartament, on, al trobar la porta oberta, descobrirà horroritzada una fotografia del seu pare amb aquesta altra dona, un doble perfecte de si mateixa...

Festival de Sitges (2008) Guanyadora del premi a la millor fotografia (Catherine Martin) També nominada a millor pel·lícula del Festival.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVD The Broken 2008 2009-05-13 08:17:05

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.