Pel·lícules

Forasters

Any:
2008
Categories:
Pel·lícula, Producció Catalana
Generes:
Drama
Descripció:
DURADA: 105 minuts. - Mida: 900 Mb

PAÍS: Catalunya GUIÓ: Sergi Belbel, Ventura Pons PRODUCCIÓ: Els Films de la Rambla S.A. DIRECCIÓ: Ventura Pons REPARTIMENT: Anna Lizaran, Joan Pera, Nao Albet, Dafnis Balduz, Manel Barceló, Joan Borràs, Xevi Camps, Albert Grabuleda Capdevila, Daniel Dantas, Georgina Latre, Pepa López, Toni Muñoz, Jordi Oriol, Aida Oset, Santi Pons, Roger Príncep, Marieta Sánchez.

Una mateixa família viu dos fets traumàtics amb quaranta anys de diferència: la pèrdua d’un dels seus membres i com aquesta pèrdua els afecta. A més a més, l’arribada d’uns nous veïns, forasters, trastoca la suposada harmonia familiar i social. La fragilitat de les relacions familiars, el pas del temps, el sentit de l’existència, i, per damunt de tot, la por i la malfiança d’allò que no coneixem (l’estrany, l’estranger, el forà)... sacseja la mentalitat benpensant d’aquests éssers tradicionals.

Descobrirem que els autèntics forasters no són aquests veïns vinguts d’altres cultures sinó nosaltres mateixos, que ens resistim a integrar-los en les nostres famílies, la nostra realitat, la nostra consciència i el nostre afecte?
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVD Forasters 2008 2009-05-09 13:40:08

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.