Pel·lícules

El comissari Maigret, la trampa

Any:
2006
Categories:
Pel·lícula, TVmovie, Producció Catalana
Generes:
Crim, Thriller
Descripció:
Mida: 950 megues.

PRODUCCIÓ: Televisió de Catalunya, RTI, Grundy Italia, Alien, Tele 5, Producciones Cinematográficas del Mediteráneo GÈNERE: Policíac DIRECCIÓ: Renato de Maria GUIÓ: Francesco Scardamaglia, Nicola Lusuardi, Sergio Castellitto CÀSTING: Sergio Castellito, Carlos Bardem, Juli Fàbregas, Eva Santolaria, Renato Marchetti, Lluís Marco, Pep Cortés, Rudolf Kubik

Adaptació televisiva de la novel·la homònima de Georges Simenon, en què Sergio Castellitto (No te muevas) dóna vida al policia protagonista. La pel·lícula, coproduïda per Televisió de Catalunya i Telecinco, compta al seu repartiment amb diversos actors espanyols, com Juli Fàbregas (El joc de viure), Eva Santolaria (Siete vidas) o Carlos Bardem (La bicicleta).

Maigret investiga una sèrie d'assassinats en què totes les víctimes són dones joves. L'única connexió entre tots ells és la proximitat d'una carnisseria i el fet que sempre es produeixen de nit mentre les víctimes tornen a casa. Per tal d'atrapar l'assassí, Maigret haurà de parar-li una trampa basada en la reconstrucció del seu últim assassinat.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB El comissari Maigret, la trampa 2006 2009-03-13 17:34:49

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.