Pel·lícules

Cors a l'Atlàntida (Hearts in Atlantis)

Any:
2001
Categories:
Pel·lícula
Generes:
Drama, Misteri, Thriller
Descripció:
Durada: 101 minuts. - Mida: 1.28 GiB

Direcció: Scott Hicks. País: Estats Units. Gènere: Drama | Misteri | Thriller. Guió: William Goldman, basat en la novel·la d'Stephen King. Producció: Castle Rock, NPV i Village Roadshow. Música: Mychael Danna. Fotografia: Piotr Sobocinski. Intèrprets: Anthony Hopkins (Ted Brautigan), Hope Davis (Elizabeth Garfield), David Morse (Bobby Garfield -adulto-), Anton Yelchin (Bobby Garfield), Mika Boorem (Carol Gerber).

Per a Bobby Garfield (David Morse), un fotògraf de mitjana edat, el passat irromp sobtadament en la seva vida quan la mort d'un amic de la infància el fa tornar a la ciutat on va créixer, i als records del seu onzè estiu, el 1960.

És un estiu d'amistat compartida amb els seus amics íntims, Carol (Mika Boorem) i Sully (Will Rothhaar), i marcat per l'arribada d'un nou inquilí, Ted Brautigan (Anthony Hopkins), a l'apartament de dalt de la casa d'hostes on viu Bobby amb la seva obsessiva mare, Liz (Hope Davis).

Bobby en va quedar fascinat, mentre que la mare en desconfiava. Bobby i Ted van compartir confidències i aventures que van canviar la seva vida.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVD+DVB Cors a l'Atlàntida 2001 2009-02-24 21:38:41

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.