Pel·lícules

Les hores de l'estiu (L'Heure d'été)

Any:
2008
Categories:
Pel·lícula
Generes:
Drama
Descripció:
Durada: 102 minuts. - Mida: 1.37 GiB

Idiomes: Català-Francès

Direcció: Olivier Assayas. País: França. Guió: Clémence Schaeffer. Producció: Marin Karmitz, Nathanaël Karmitz y Charles Gillibert. Fotografia: Eric Gautier. Intèrprets: Juliette Binoche (Adrienne), Charles Berling (Frédéric), Jérémie Renier (Jérémie), Edith Scob (Hélène), Dominique Reymond (Lisa), Valerie Bonneton (Angela), Isabelle Sadoyan (Eloise), Kyle Eastwood (James), Alice de Lencquesaing (Sylvie), Emile Berling (Pierre), Jean-Baptiste Malartre (Michel Waldemar). Estrena a França: 5 març 2008. Estrena a Catalunya: 14 novembre 2008.

Els camins de tres germans a la quarantena topen quan la seva mare, encarregada de gestionar l'excepcional col lecció d'art del s.XIX que va pertànyer al seu oncle, mor sobtadament.

Els tres es veuran obligats a entendre i a llimar les seves diferències. Adrienne (Juliet Binoche), una dissenyadora amb èxit a Nova York; Frédéric (Charles Berling), un economista i professor universitari a París; i Jérémie (Jérémie Reni), un dinàmic home de negocis assentat a la Xina, hauran d'enfrontar-se al cap de la seva infantesa, memòries compartits, els seus orígens i la seva particular visió del futur.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVD Les hores de l'estiu 2008 2009-02-14 21:48:40

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.