Pel·lícules

La línia recta

Any:
2006
Categories:
Pel·lícula, Producció Catalana
Generes:
Drama
Descripció:
Duració: 95 minuts . - Mida: 850 Megues

Producció: de Fresdeval Films i In vitro Films Direcció: Josep Maria de Orbe Guió: Josep Maria Orbe i Daniel V. Villamediana Director de fotografía: David Valldeperez Intèrprets: Aina Calpe (Noèlia), Alejandro Cano (Lucas), Blanca Apilanez ( Rosa), Ferran Madico (Cap) i Sergi Ruiz (Nico)

La Noèlia encara no ha fet els trenta anys. Viu en un barri perifèric de Barcelona. De nit, treballa en una gasolinera. De dia, reparteix publicitat pels portals. No té temps lliure. La Noèlia deixa la feina nocturna. Abandona la casa que comparteix amb la Rosa. Mai s'acomiada de ningú. No deixa pistes ni petjades. Treballa tot el dia repartint per les bústies. No té amics, ni els busca. La Noèlia és un personatge anònim. Una més entre els milers de joves d'una gran ciutat. Al seu voltant, en Lucas, la Rosa, el seu cap...Tots, amb els seus petits conflictes, amb les seves petites il·lusions. Lluitant per sobreviure cada dia com la Noèlia.

La línia recta és una història urbana en la qual la protagonista, Noèlia es comporta com la ciutat en què viu, creix i avança en una línia recta imaginaria que la porta d'una feina a una l'altra, d'una vivenda a una altra, sense rumb fix, sense detenir-se, sense descansar, sense saber on va.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB La línia recta 2006 2009-01-07 18:02:31

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.