Infantil

Club Super3 - Festa dels Súpers - 19a Festa Súpers- Arkandú

Font:
DVB+DVB
Codec video:
Xvid @ 2500kbps, 704x396, 25fps
Codec audio:
Mp3 @ 128kbps, 48kHz, estèreo
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Club Super3 - Festa dels Súpers - 19a Festa Súpers- Arkandú
L'espectacle central de la Festa dels Súpers es representarà tres cops durant el cap de setmana a l'Estadi Olímpic. Però també es podrà seguir en directe des de casa diumenge, a les 12.00.

La trama de la Festa comença quan la Lila descobreix per casualitat el penjoll que el Desmond du al coll i el nòvio fantasma li explica que amaga un gran poder i els misteris d'un art del qual encara no li ha parlat: la màgia. Quan està en bones mans, el penjoll permet a fantasmes com ell aparèixer i desaparèixer, però si caigués en males mans podria tenir conseqüències tràgiques i devastadores.

El Sr. Pla roba el penjoll i gràcies al seu poder crea el Pla Circus i el seu número estrella, la "Trampa macabra", un xou de màgia basat en unes gàbies enormes on fa aparèixer i desaparèixer a qui vol i quan vol. El Desmond, molt preocupat, busca en els llibres antics de la seva biblioteca l'antídot per anul·lar el poder malèfic del penjoll...

En aquest punt, el Desmond demana ajuda als súpers, convidant-los a visitar la biblioteca del seu poble o ciutat a la recerca de l'antídot entre els llibres. Aquest antídot serà "Arkandú", una paraula màgica que fa sortir la màgia que tots portem a dins.

Però la Lila no s'espera que el Desmond i els súpers trobin la paraula màgica, i una nit s'acosta al Pla Circus per intentar recuperar el penjoll tota sola. Aleshores, cau presonera de la "Trampa macabra" del Sr. Pla i aquest, amb gran pompa, anuncia que farà desaparèixer per sempre la Lila a la Festa dels Súpers.

La família i el Desmond, en un intent desesperat de salvar la Lila, decideixen disfressar-se de pallassos saltimbanquis per infiltrar-se al Pla Circus durant el cap de setmana d'una Festa dels Súpers que aquest any es vesteix de circ.

Però aquest cop serà més difícil que mai: necessitaran la màgia dels dibuixos animats, de les cares del canal Super3 i la màgia de tots els súpers de Catalunya, que han d'anar a la Festa amb un nas de pallasso i fent els malabars de circ que han après a l'estiu. Si en el moment decisiu tots junts criden "Arkandú", potser tindran una opció de vèncer el malèfic poder del penjoll i salvar la Lila...
ed2k Conrad 1244 2015-10-19 22:52:31

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.