Elinks

Escola d'infermeria - 4a Temporada

Font:
HDTV+HDTV
Codec video:
WEBrip 1080p
Codec audio:
Català
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Escola d'infermeria -4x01- La germana Elisabeth
La calma que regna a Fredenslund es veu amenaçada amb l'arribada de la germana Elisabeth, una subdirectora molt estricta que no només està en contra que els nois puguin estudiar infermeria, sinó que també està decidida a corregir qualsevol conducta que li sembli impròpia. Mentrestant, en John i la Nina sembla que inicien un idil·li. L'Anna té el dilema moral de si ha de dir a un pacient que es morirà, mentre que en Bent no veu cap motiu per dir-l'hi i el vol enviar a casa; l'Anna decideix avisar el fill del pacient perquè siguin a temps de fer les paus. En Peter i la Birgit comuniquen a la seva mare que són parella; en Bent recluta en Christian perquè l'ajudi en la seva recerca i l'Anna no accepta que el seu pare ofereixi feina a l'Ole.
ed2k Petiso 46 2022-08-02 23:09:23
Escola d'infermeria -4x02- Ells i nosaltres
L'Else, que té problemes de diners, obre un saló de bellesa clandestí a l'hospital. La germana Elisabeth i la Margrethe pugnen per l'autoritat a Fredenslund; mentrestant, es va fent evident que la germana Elisabeth no tracta tothom igual, encara que l'Anna primer no ho vol admetre. La Ruth ha tingut un accident i li toca patir en pròpia carn les normes estrictes que ha establert ella mateixa. L'arribada de dos nens groenlandesos provoca comentaris i comportaments discriminatoris i se'ls acusa d'haver portat una epidèmia fins que es descobreix el motiu de la indisposició d'unes quantes persones. Mentrestant, la recerca d'en Bent i en Christian dona els primers resultats, però quan en Bent se'n queda tot el mèrit, en Christian es disgusta i es planteja passar a cirurgia amb en John.
ed2k Petiso 38 2022-08-02 23:10:01
Escola d'infermeria -4x03- Sota pressió
Sembla que tothom té problemes: l'Else continua amb el saló de bellesa i l'Ole nega que té problemes de diners. Mentrestant, la germana Elisabeth no para de fer la vida impossible als alumnes de Fredenslund i, a més, sorprèn la Nina fent una classe d'educació sexual que no estava inclosa al currículum del curs. Arran d'aquesta classe, l'Anna demana ajuda a la Nina per ajudar una pacient que ja té vuit fills. La Nina es troba una mica estranya i no sap què li passa. L'idil·li incipient de la Ruth s'acaba, queda molt alterada i s'equivoca en l'administració de medicació i proves als pacients, cosa que perjudicarà la recerca d'en Bent.
ed2k Petiso 37 2022-08-12 00:25:07
Escola d'infermeria -4x04- La mentida
La Birgit ha tingut un accident a Estocolm i la Margrethe se n'hi va per tenir-ne cura. La germana Elisabeth ho aprofita per fer-se més forta. A més, ha descobert el saló de bellesa de l'Else i l'amenaça d'expulsar-la si no delata les seves companyes. A l'hospital arriba un nàufrag que explica que ha fugit de l'Alemanya de l'Est; l'Aksel, que és l'únic que parla alemany i és procomunista, no s'acaba de creure la seva història. La Nina descobreix que està embarassada, però abans que l'hi pugui dir a en John, ell li diu que s'ha enamorat d'una altra dona i la Nina queda desolada. Mentrestant, la recerca d'en Bent està en risc perquè aparentment no va funcionar; la Ruth encara no ha admès que va ser ella qui es va equivocar.
ed2k Petiso 43 2022-08-12 00:25:40

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.