Elinks

Escola d'infermeria - 2a Temporada

Font:
HDTV+HDTV
Codec video:
WEBrip 1080p
Codec audio:
Català
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Escola d'infermeria -2x01- Tracte especial
Un periodista visita l'hospital per entrevistar un dels infermers que participen en el programa. En Bjorn l'acompanya per l'hospital. En Bent vol aprofitar l'avinentesa per parlar amb ell de la seva recerca, i hi queda a la nit, però la situació es complica quan l'Erik decideix desobeir les ordres que ha rebut i treure un nen amb pneumònia perquè pugui veure la seva mare i en Bent l'enxampa i fa que l'expulsin del programa. Mentrestant, l'Anna s'ha de fer valer perquè el seu pare ha demanat que li facilitin la vida a canvi de fer una donació a l'hospital.
ed2k Petiso 30 2022-07-20 00:13:15
Escola d'infermeria -2x02- Comiat
Després que l'hagin expulsat del programa de Fredenslund, l'Erik decideix continuar els estudis d'infermeria al Canadà. L'Anna està molt trista i vol acomiadar-se'n, però la infermera en cap no para de manar-li feina que, a més, li impedeix visitar una pacient a qui ha promès que farà companyia perquè no mori sola. La Nina torna del Jutlandia i fa saber a en Bent, que acaba de tallar amb l'Else per refer la relació amb ella, que se'n vol divorciar. I tot això el dia que el doctor Friis fa 30 anys i comença a plantejar-se que és hora que es casi.
ed2k Petiso 29 2022-07-20 00:13:48
Escola d'infermeria -2x03- Pena i vergonya
L'Anna encara no ha tingut notícies de l'Erik, però la vida continua. Se celebra la primera reunió de l'associació d'estudiants, amb molt d'èxit. En Bent, afligit pel divorci, beu cada cop més i té comportaments irresponsables. En Bjorn es troba amb un pacient homosexual, cosa que va contra les seves idees religioses. Primer li fa angúnia i com que no l'atén prou bé, arriba el punt que la vida del pacient corre perill. Finalment aconsegueix resoldre-ho i s'adona que el que li han ensenyat els pares potser no és correcte.
ed2k Petiso 32 2022-07-20 00:14:23
Escola d'infermeria -2x04- Records durs
Encara sense notícies de l'Erik, l'Anna es bolca en l'associació d'estudiants i decideix organitzar una votació per decidir qui la presidirà. En Bent beu cada cop més i arriba a tenir comportaments perillosos i a cometre errors professionals, però la Nina hi intervé i el porta pel bon camí. L'Anna descobreix que un pacient que tenen ha perdut la vista a la fàbrica del seu pare, i negocia amb ell que li pagui una indemnització a canvi que ella deixi l'associació d'estudiants. En Peter continua sense atrevir-se a demanar-li per quedar a la Lis.
ed2k Petiso 35 2022-07-20 00:14:54
Escola d'infermeria -2x05- Una reunió inesperada
L'Anna es troba un antic company d'institut, l'Ole, com a pacient a l'hospital. S'entenen de seguida i l'Anna acaba demanant a l'Else que la substitueixi perquè té por d'enamorar-se'n. Continua sense notícies de l'Erik i no sap què fer. La vida amorosa de la Lis, en canvi, avança: en Christian li declara el seu amor i li demana que es casi amb ell. Mentrestant, la Nina i en Bent treballen molta estona junts en l'article d'en Bent i, amb un contacte tan estret, reapareixen sentiments del passat.
ed2k Petiso 30 2022-07-20 00:15:29
Escola d'infermeria -2x06- Grans decisions
En Christian i la Lis s'han promès i decideixen organitzar una festa per fer-ho públic. Mentrestant, en Bent i la Nina continuen endavant amb el seu divorci. D'altra banda, les propostes de l'associació d'estudiants han arribat a la directora d'infermeria, que organitza una reunió amb el director de l'hospital a la qual assistiran en Peter i l'Anna. L'Anna es torna a trobar amb l'Ole, i decideix que potser sí que vol quedar més amb ell, però finalment aquell dia arriben quatre cartes de l'Erik.
ed2k Petiso 32 2022-07-20 00:16:02

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.