Elinks

Escola d'infermeria - 3a Temporada

Font:
HDTV+HDTV
Codec video:
WEBrip 1080p
Codec audio:
Català
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Escola d'infermeria -3x01- Per bé o per mal
L'Anna encara s'escriu amb l'Erik, però mentrestant la seva relació amb l'Ole avança. Els estudiants estan sotmesos a molta pressió perquè el Consell regional vol fusionar dues escoles d'infermeria i no saben si la que tancarà serà la seva. En Bjørn, desitjós de complir amb la feina, recorre a les amfetamines; però quan la Nina es mareja durant una intervenció, és ell qui salva la situació. En Peter descobreix que una pacient que han ingressat està embarassada sense saber-ho, i ell i l'Anna li organitzen un casament a l'hospital. Mentrestant, la Birgit organitza un homenatge a la Margrethe, que fa 25 anys que és cap d'Infermeria a Fredenslund.
ed2k Petiso 56 2022-07-14 00:16:18
Escola d'infermeria -3x02- Noies salvatges
Per mirar de guanyar punts davant del Consell, el director de Fredenslund proposa introduir un sistema de gestió de l'eficiència. Per començar, un assessor extern farà una avaluació del sistema de treball. L'Anna ingressa una noia amb unes lesions inexplicables que resulten ser marques de les pallisses del seu nòvio. En Peter intenta parlar amb la Birgit per iniciar una relació, però ella el malinterpreta. La Lis insisteix a l'Anna que parli amb l'Ole sobre l'Erik; en Bent intenta començar una relació nova mitjançant un anunci al diari, i en Christian passa una mala estona quan, sexualment, les coses no funcionen.
ed2k Petiso 41 2022-07-14 01:05:20
Escola d'infermeria -3x03- La gran decisió
L'Erik truca a l'Anna des del Canadà per demanar-li que s'hi traslladi a viure amb ell, i ella decideix parlar-ne amb l'Ole. La Lis cova l'esperança que una pacient ingressada per un avortament sigui la seva mare biològica. Les rondes de treball són intenses; en Bjørn té cada cop més problemes per treballar sense amfetamines, i hi va desenvolupant addicció. Per acabar-ho d'adobar, justament el dia que sembla que tot surt malament, el Sr. Hedegaard, el president del Consell regional, que és contrari a la incorporació d'homes a la professió d'infermeria, decideix visitar Fredenslund i no queda gens content del que hi veu.
ed2k Petiso 38 2022-07-20 00:19:49
Escola d'infermeria -3x04- Sense marxa enrere
La Birgit és a Fredenslund perquè hi han ingressat la seva filla per galteres, i això fa que es torni a trobar amb en Peter. La Margrethe i el director decideixen convidar en Hedegaard i la seva dona a Fredenslund per intentar que canviï l'opinió que té de l'hospital i, mentre són a la trobada, la senyora Hedegaard pateix una crisi i en Peter i en Bent li salven la vida. Mentrestant, en Christian per fi entén que ha de superar la gelosia que sent envers en Peter. L'Anna decideix a última hora no anar-se'n al Canadà, però l'Ole ja no voldrà reprendre la relació.
ed2k Petiso 31 2022-07-20 00:20:22
Escola d'infermeria -3x05- Tot en joc
L'Anna pateix perquè res del que intenta serveix per recuperar la relació amb l'Ole. En Peter, en canvi, aconsegueix armar-se de valor i declarar-se a la Birgit. Més problemes té en Bjørn, cada cop més enganxat a la metamfetamina i cada cop amb més dificultats per aconseguir-ne, fins al punt que acaba falsificant la firma del cap de servei per disposar de receptes falses. Els efectes secundaris es van agreujant progressivament i li provoquen alteracions del comportament i que actuï amb molt mala educació davant del senyor Hedegaard. Finalment, l'Aksel descobreix la gravetat de la situació i decideix ajudar-lo a deixar l'addicció.
ed2k Petiso 33 2022-07-25 22:22:28
Escola d'infermeria -3x06- Desintoxicació
Avui ingressa a l'hospital una nena que es pensa que va a la perruqueria, i tots, professionals i pacients, han de participar en l'engany. No és precisament el millor dia, però, perquè tenen un examen de cirurgia en què es juguen el futur de l'escola, i en Bjørn no està en condicions de res; a més, el senyor Hedegaard ha demanat d'assistir-hi. En Bjørn, armat de valor, es presenta a l'examen però, just quan comencen a fer-li preguntes, recorda que ha vist la senyora Hedegaard menjant bombons i manipulant el degotador. Ràpidament abandona l'examen però salva la vida de la senyora Hedegaard, i això fa canviar d'idea el seu marit, que decideix mantenir l'escola de Fredenslund. Al vespre, quan ho celebren al bar, l'Anna farà l'últim intent de recuperar l'Ole.
ed2k Petiso 35 2022-07-25 22:23:14

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.