Elinks

Marika - 3a Temporada

Font:
HDTV+HDTV
Codec video:
WEBrip 1920x1080
Codec audio:
Català AAC
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Marika -3x01- El cim negre. Intrigues a l'hostal
La Marika, en Francis i l'Annie van a passar una setmana de vacances a l'hostal del Cim Negre, que és d'un oncle de l'Annie, en Thomas. Aquest està amoïnat perquè darrerament s'han produït una sèrie d'actes de vandalisme a l'hostal que no saben qui els provoca. Amb l'ajuda de la Sarah, la cosina de l'Annie, els joves detectius faran ràpidament una llista de sospitosos i començaran a investigar.
ed2k naroatna 110 2022-01-04 00:00:50
Marika -3x02- El cim negre. Primer sospitós
Mentre que les noies, a proposta de la mare de l'Annie, la Carole, van a fer una excursió amb llanternes quan ja és fosc, fins a un refugi, en Francis que no hi ha volgut anar, sent una conversa sospitosa entre un home i una dona no identificats. Durant l'excursió, la Marika troba que la Sarah, que porta menjar per a unes menjadores per a ocells que té prop del refugi al qual es dirigeixen, actua d'una manera estranya. Comença a pensar que els amaga alguna cosa.
ed2k naroatna 81 2022-01-04 00:01:23
Marika -3x03- El cim negre. El telecadira número 1
És dia d'esquí, però en el moment d'agafar el telecadira per pujar a les pistes, apareix un home mort congelat en una de les cadires. És en Germain, el vigilant nocturn de l'hostal, que era un dels sospitosos dels tres amics detectius, que queden força trasbalsats. Buscant més pistes, l'Annie descobreix que té uns negatius a la butxaca que sembla que són una part important del misteri. La Marika i en Francis es posaran a seguir un altre sospitós.
ed2k naroatna 65 2022-01-04 00:02:00
Marika -3x04- El cim negre. Danys d'aigua
Es produeix una altre acte vandàlic a l'hostal, en una canonada d'aigua. Les sospites apunten a la Roxane, una noia que s'està a l'hostal i que s'ha fet amiga d'en Simon, el germà gran de la Marika. Sembla que en Simon protegeixi la Roxane d'alguna cosa i es nega a explicar-ne res a la Marika. Mentre l'Annie i en Francis han anat a fer una missió al poble, la Marika és testimoni de la fugida del seu nou sospitós principal.
ed2k naroatna 75 2022-01-04 00:02:44
Marika -3x05- El cim negre. Imaginació explosiva
La Sarah cada cop es comporta d'una manera més estranya. La Marika intenta seguir-la pel bosc mentre que l'Annie i en Francis espien un altre sospitós a l'hostal. Es tracta del senyor Petrov. Mentre que l'Annie està convençuda que està en perill. Ella i en Francis avisen en Thomas de les suposades intencions del senyor Petrov. Però tot resulta un malentès. Quan la Marika torna de seguir la Sarah, com que no sap el que ha passat, es fica en un embolic.
ed2k naroatna 65 2022-01-04 00:03:25
Marika -3x06- El cim negre. Atrapada!
Els adults prohibeixen als nostres joves detectius que continuïn investigant perquè ja s'han ficat de peus a la galleda un parell de cops, però la Marika i en Francis, mentre fan veure que van a esquiar, segueixen un rastre misteriós pel bosc que gairebé li costa el peu a la Marika. Per la seva banda, l'Annie s'està amb la seva cosina per evitar que els seus amics se la trobin al bosc mentre investiguin el que hi fa, i veu que la Sarah té una gran passió pels ossos.
ed2k naroatna 66 2022-01-04 00:04:06
Marika -3x07- El cim negre. Crits a la muntanya
Quan miren les fotos, els nois s'adonen que el nom d'Excavacions Blitz surt a molts llocs. Encarreguen a en Francis que demani a la Sarah que li deixi l'ordinador per fer una recerca a internet sobre aquesta empresa. Mentrestant, la Marika i l'Annie segueixen l'Alex, que podria ser el nou sospitós principal. Però aquest, el donarà una bona sorpresa, després d'anar a buscar en Francis perquè les ajudi a seguir-lo.
ed2k naroatna 69 2022-01-04 00:04:45
Marika -3x08- El cim negre. La cova de l'os
El nostre trio se'n va d'excursió a la muntanya per seguir una altra pista: la de la pedrera i la bèstia que és mig home i mig os. La Carole els dona un walkie-talkie per si els passa alguna cosa. Mentrestant, però, la policia explica a en Thomas que en Germain no va morir congelat, sinó assassinat i que ara s'obre una investigació criminal. La Carole vol avisar els nois, però no s'hi pot posar en contacte perquè es deixen les motxilles al refugi, que és el punt de trobada per més tard. I l'Hubert es presenta per sorpresa a l'hostal.
ed2k naroatna 72 2022-01-04 00:05:23
Marika -3x09- El cim negre. Trobades inesperades
Atrapats en una cova, la Marika, l'Annie i en Francis coneixen un personatge misteriós. Aquest resulta que és el que es pensaven que era mig home mig bèstia i que la Sarah alimentava. És un home, en Jeff, que els ajuda a entendre el significat de les fotos que contenen informació que compromet l'empresa d'Excavacions Blitz. Avisa als tres nois que no vagin a la pedrera perquè és perillós, però ells no li fan cas. Hi van, i la cosa es complica.
ed2k naroatna 71 2022-01-04 00:06:04
Marika -3x10- El cim negre. De sorpresa en sorpresa
Tant en Francis com en Jeff, acaben retinguts a la pedrera per gent a qui no agraden els curiosos. La Marika i l'Annie van a buscar ajuda, però només troben el senyor Leboeuf, que resulta que és còmplice de l'empresa Blitz i l'autor dels actes de vandalisme a l'hostal. L'Hubert, el pare de la Marika i en Simon arriba i quan sap el que passa, ell i la Carole van cap a la pedrera. En Thomas avisa la policia per un descobriment que fa la Sarah. Algú arribarà a temps d'ajudar els nostres joves investigadors?
ed2k naroatna 79 2022-01-04 00:06:42

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.