Elinks

Xavi, el col·leccionista

Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD (1704 kbps) 704 x 396
Codec audio:
Mp3, 160 CBR, 48000Hz, joint estèreo
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Xavi, el col·leccionista
DURADA: 28 minuts. - MIDA: 342 megues.

"El col·leccionista", un reportatge de 30 minuts de durada que glossa la figura de Xavi Hernández, el blaugrana que més títols de la història del Barça ha guanyat. Amb l'excusa d'una visita al museu del club i als trofeus que s'hi guarden, el jugador de Terrassa fa un repàs de la seva trajectòria professional a través dels títols aconseguits.

Davant de la contemplació de la col·lecció de copes, Xavi manifesta que dóna més valor al fet d'haver guanyat tots aquells títols amb el Barça que a guanyar-los ell, i recorda la importància d'haver coincidit amb jugadors clau com Ronaldinho, Eto'o i Messi. El jugador fa un viatge per la seva trajectòria i pel títol guanyats, a través de la visió dels guardons: recorda que Van Gaal el va enviar a Albacete a jugar amb el B el dia que el primer equip celebrava a Vitòria la Lliga 1998-99, el seu primer títol. Reconeix que per ell el títol mes valuós és la Champions de Roma del 2009, on també va ser nomenat millor jugador de la final, i que un dels que li han fet mes il·lusió va ser el del Mundial de Clubs del 2009, perquè era la primera vegada que el Barça el guanyava.

Al llarg de la visita al museu on estan dipositades les copes, Xavi rep dues visites inesperades: els seus pares, que li porten una sorpresa, i Guillermo Amor, el jugador a qui Xavi va superar en nombre de títols guanyats, l'estiu del 2011, al derrotar el Porto en la final de la Supercopa d'Europa, i que en aquell moment era el jugador que més títols havia guanyat, amb 17.

"El col·leccionista" és una producció del Departament d'Esports de Televisió de Catalunya, amb el guió i direcció de Jordi Grau, la realització d'Àngel Muñoz i la producció de Lourdes Aixerch.
ed2k naroatna 117 2021-11-25 23:13:17

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.