Elinks

El pare de la núvia

Font:
DVB+DVB
Codec video:
mkv 1920x1080 4.298 kbps
Codec audio:
Català AAC 2.0
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
El pare de la núvia
DURADA: 100 minuts. - MIDA: 3,17 GB

Direcció: Joel Joan. Guió: Joel Joan i Hèctor Claramunt. Intèrprets: Joan Pera, David Olivares, Maife Gil, Anna Carreño, Oriol Casals, Josep Sobrevals i Sergi Vallés.

En Francesc Ramon Pujols-Pinyol, mestre galeter i artífex de la marca global de les Galetes Pujols-Pinyol, està d'enhorabona. La Meritxell, la seva única filla, està a punt de casar-se amb el Bernat, un noi com cal i que és la nineta dels ulls d'en Francesc Ramon. El gendre ideal.

Endut per l'emoció, el Francesc Ramon ha organitzat el "bodorrio" del segle. Ha convidat a amics, coneguts i desconeguts, contractat a la millor companyia de circ per a la canalla, l'orquestra simfònica més important de casa nostra per amenitzar la vetllada i l'empresa de pirotècnia més reconeguda del país per a la traca final.

Però tot agafa un gir inesperat quan, el dia abans del casament, en Francesc Ramon descobreix amb espant que la mare del seu futur gendre va ser una antiga amant seva i que va parir al Bernat, el seu futur gendre, nou mesos després de la seva última infidelitat¿ El pitjor malson del Francesc Ramon és a punt de fer-se realitat: i si resulta que els nuvis són també germans?
ed2k Ferriol 322 2021-10-10 23:15:15

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.