Elinks

Chitty Chitty Bang Bang

Font:
HDDVD+TV
Codec video:
BDRip h264 1280x720 H264 25FPS
Codec audio:
Català FLAC 48Khz - Castellà 48Kbps - Anglès RIP AC3 48Kbps
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Chitty Chitty Bang Bang
DURADA: 139 minuts. - MIDA: 3,99GB.

País: Regne Unit. Direcció: Ken Hughes. Guió: Roald Dahl, Ken Hughes. Libro: Ian Fleming. Música: Robert B. Sherman, Richard M. Sherman, Irwin Kostal. Fotografia: Christopher Challis. Intèrprets: Dick Van Dyke, Sally Ann Howes, Adrian Hall, Anna Quayle, Lionel Jeffries, Benny Hill, Gert Fröbe, Robert Helpmann, James Robertson Justice, Phil Collins. Productora: Warfield. Distribuidora: United Artists

Dick Van Dyke interpreta a un excèntric inventor anomenat Caractacus Potts, que aconsegueix convertir un antic cotxe de carreres (originalment el "Paragon Panther") en un vehicle que podia volar i flotar sobre l'aigua al que va denominar Chitty Chitty Bang Bang. Amb aquest cotxe viatja amb el seu pare (Lionel Jeffries), els seus fills (Heather Ripley i Adrian Hall) i la seva bella enamorada (Sally Ann Howes) a un món màgic de castells poblat per pirates on viuen aventures sense fi.

Producció: Chitty Chitty Bang Bang és una película musical de 1968, dirigida por Ken Hughes y protagonizada por Dick Van Dyke i Sally Ann Howes. És l'adaptació d'un llibre de Ian Fleming (creador de l' Agent 007), titulat Chitty Chitty Bang Bang. Els germans Sherman, molt elogiats, van escriure les cançons i la música per a la pel·lícula. La cançó de "Chitty Chitty Bang Bang" (igual que el títol de la pel·lícula) fou nominada a un Òscar a la millor cançó original.
avi Xerinola17 135 2021-10-08 22:37:00

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.