Elinks

T'agrada Hitchcock? - Versió DVD REMAS AI

Font:
DVD+DVD
Codec video:
mkv h264 720p
Codec audio:
Català-italià-anglès
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
T'agrada Hitchcock?
DURADA: 92 minuts. - MIDA: 4,51 g (Versió DVD REMAS).

Direcció: Dario Argento. Guió: Dario Argento, Franco Ferrini. Música: Pino Donaggio. Fotografia: Frederic Fasano. Intèrprets: Elio Germano, Chiara Conti, Cristina Brondo, Giuseppe Lo Console, Iván Morales, Elisabetta Rocchetti.

Giulio, un estudiant de Ciències de la Comunicació especialitzat en Hitchcock, comença a obsessionar-se amb el cinema del director fins al punt que el món esdevé un vast escenari per a la seva tèrbola mirada. Tot es precipita quan la realitat serveix a la obsessió de Giulio un crim sense resoldre comès just sota la finestra del davant de casa seva.

Aquesta tvmovie, coproduïda per Televisió de Catalunya, ha rebut el premi al millor thriller de suspens en el 23è Festival de Cinema Fantàstic de Brussel·les.

Com anècdota es van editar per TV dues versions la italiana genuïnament Dario, amb escenes gore i de sang incloent la filmació de la mort d'una gallina i la versió catalana molt més light, sense cap empremta genuïna del director, pel que per remasteritzar he escollit la italiana.

La remasterització de la imatge s'ha fet mitjançant l'última tecnologia existent amb AI i en haver-hi noves escenes s'ha hagut de mesclar amb l'àudio en italià per el que de vegades de fons se sent l'italià, però que no afecta en cap moment la comprensió de la pel·lícula.
ed2k gatchaman 238 2021-09-14 22:35:47

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.