Elinks

El gat amb botes

Font:
HDDVD+TV
Codec video:
BDRip 1920x804 H264 25FPS
Codec audio:
Català VHS FLAC 48Khz - Castellà i Latino DVD AC3 48Kbps - Japonès BD AC3 48Kbps
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
El gat amb botes
DURADA: 76 minuts. - MIDA: 8,19GB.

País: Japó. Direcció: Kimio Yabuki. Guió: Hisashi Inoue, Morihisa Yamamoto. Libro: Charles Perrault. Música; Seiichiro Uno.

Pero és un gat amb botes que ha estat condemnat a mort per ajudar a les rates. Mentre fuig del Clan dels Gats coneix a en Pere, un jove de bon cor a qui els seus germans egoistes obliguen a marxar de casa per poder repartir-se l'herència sense ell. Després de fer-se amics, junts inicien un nou camí a la recerca d' aventures. En el seu viatge es troben amb la princesa Rosa, qui per ordre del rei haurà de casar-se amb l'home més ric i valent del món. Pere, amb l'ajuda de Pero, es presenta a la cort com el Marquès de Carabàs amb l'objectiu d'aconseguir la seva mà, però Lucifer, que també la preté, al veure's rebutjat la rapta. Pere, Pero i un grup d'agraïts ratolins es llançaràn al rescat de la princesa.

Producció: Kimio Yabuki, també reconegut per altres produccions com “El llag dels cignes”, “El meravellós món del petit Andersen" i “La terra de l'Arc Iris”, va aconseguir amb "El gat amb botes" un dels èxits més extraordinaris de Toei Animation, passant a ser aquest personatge la mascota de la companyia.

En aquesta pel·lícula també va participar un altre nom indispensable al món de l'Anime: Hayao Miyazaki, el creador de l' Estudi Ghibli i d'obres mestres com "El viatge de Chihiro", "El meu veí Totoro", "El castell ambulant" o "La princesa Mononoke" fou responsable de l'animació de les escenes de persecucions del castell de Lucifer. Miyazaki també va ser el responsable de l'adaptació al manga d'aquesta mateixa obra.
avi Xerinola17 Junior 89 2021-07-05 01:06:48

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.