Elinks

L'Almirall

Font:
HDTV+HDTV
Codec video:
WEB-DL h264 1920x1080 10000 kbps
Codec audio:
WEB-DL EAC3 224 kbps 2.0 (Català-castellà-neerlandès)
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
L'Almirall
DURADA: 123 minuts. - Mida: 8,07 GB

País: Països Baixos. Direcció: Roel Reiné. Guió: Lars Boom, Alex van Galen. Música: Trevor Morris. Fotografia: Roel Reiné. Intèrprets: Frank Lammers, Charles Dance, Rutger Hauer, Daniel Brocklebank, Barry Atsma, Filip Peeters, Egbert Jan Weeber, Derek de Lint, Aurélie Meriel, Sanne Langelaar, Tygo Gernandt, Nils Verkooijen.

"Admiral" se centra en la figura de Michiel de Ruyter, un dels noms més famosos en la història naval holandesa, que va estar involucrat en les guerres anglo-holandeses. Protagonitzada per Frank Lammers, Charles Dance i Rutger Hauer, en gairebé un mes d'exhibició, la pel·lícula va ser vista per més de 400.000 espectadors als Països Baixos, un resultat sense precedents per a la indústria de cinema holandesa i per a una de les seves produccions més cares de la història.

Quan en el segle XVII el Regne Unit, França i Alemanya s'uneixen per atacar els Països Baixos, la jove república pateix més que mai un moment de profunda crisi que pot desencadenar una guerra civil en qualsevol moment. En aquest context Michiel de Ruyter es convertirà en un heroi gràcies a les seves innovacions en enginyeria de combat i a la seva lluita pels interessos del país. Però el seu èxit també fa que els poderosos es fixin en ell i que enviïn a l'home a una perillosa missió.
avi Adrià 159 2021-06-22 23:42:32

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.