Elinks

Ments brillants

Font:
HDTV+HDTV
Codec video:
WEB-DL h264 1920x1080 10000 kbps
Codec audio:
WEB-DL EAC3 640 kbps 5.1 (Català-castellà-anglès)
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Ments brillants
DURADA: 88 minuts. - MIDA: 6,24 GB.

País: França. Direcció: Thomas Lilti. Guió: Thomas Lilti. Música: Alexandre Lier, Sylvain Ohrel, Nicolas Weil. Fotografia: Nicolas Gaurin. Intèrprets: Vincent Lacoste, William Lebghil, Michel Lerousseau, Darina El Joundi, Benoît Di Marco, Graziella Delerm, Guillaume Clérice, Alexandre Blazy, Noémi Silvania, Laurette Tessier, Adrien Schmück, Quitterie Boascals de Reals, Tiphaine Piovesan, Jeremy Corallo, Mehdi Amouri, Jessica Corre, Benjamin Pariente, Elodie Chauveau, Maxime Fosset, Christophe de Mareuil, Pierre Samuel, Antoine Lilti.

Aquesta comèdia del creador de la sèrie "Hipòcrates", Thomas Lilti torna a centrar-se en el món de la Medicina. Una pel·lícula que parla sobre l'excessiu procés de selecció dels estudiants de Medicina a través del retrat de dos amics. Lilti, dotat d'un innegable talent i intel·ligència per a la realització de pel·lícules populars amb una marcada tendència als temes socials, presenta una pel·lícula encantadora i espiritual on es qüestionen valors universals com la lleialtat i l'amistat.

L'Antoine decideix preparar-se per a les proves d'accés a Medicina? per tercera vegada. En canvi, per al Benjamin és el seu primer intent i aviat descobrirà que això no és bufar i fer ampolles. En un món tan competitiu i caracteritzat per nits d'estudi intens en lloc de festes universitàries, els dos amics hauran de trobar un terme mig entre el sacrifici del present i l'esperança d'un brillant futur.
avi Adrià 106 2021-06-05 00:29:20

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.