Elinks

Hudson i Rex - 2a Temporada

Font:
HDTV+HDTV
Codec video:
WEBRip 1080p
Codec audio:
Català
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Hudson i Rex -2x01- Un home conseqüent
En un centre de recerca marina de St. John, tancat el cap de setmana, es produeix un intercanvi de diamants robats. La compradora, una atractiva jove, arriba amb un esportiu vermell i un maletí... amb diners falsos. Descobert l'engany, el propietari dels diamants fuig corrent seguit d'un tiroteig. L'home resulta ferit i arriba a casa, on el seu fill, preocupat, avisarà emergències. El que el fill no sap, però, és que el pare fa vint anys va assumir una identitat falsa que no li permet accedir ni a metges, ni a hospitals i encara menys a cossos policials.
avi Petiso 120 2021-03-20 23:37:29
Hudson i Rex -2x02- Sobre gel
Enmig d'una pista de gel apareix morta la Diane, l'entrenadora de la Julia i la Shauna, dues joves promeses del patinatge artístic, i en Merrick, un patinador més veterà i excampió juvenil. La Diane era una dona afable i estimada per tothom, però el fet de morir apunyalada indica que es tracta d'un assassinat premeditat. L'inspector Hudson mirarà d'indagar en la vida d'aquells que hi tenien un contacte més directe, com ara les patinadores i la seva mare, el fisioterapeuta del centre i l'encarregat de les instal·lacions, a través dels quals descobrirà més d'un secret.
avi Petiso 106 2021-03-20 23:38:28
Hudson i Rex -2x03- Justícia cega
Un jove treballador del moll de contenidors del port de St. John apareix mort amb un tret al cap. Aparentment no ha sigut cap robatori, però gràcies al Rex troben el motiu de l'execució: tòfones, una de les mercaderies de contraban que estan fent trontollar la ciutat. Per desgràcia de l'inspector Hudson haurà de col·laborar amb l'agent Purkis per resoldre aquest cas, una excompanya de l'acadèmia de policia molt creguda, en una operació conjunta amb l'Agència de Protecció de Fronteres Marítimes.
avi Petiso 97 2021-03-20 23:41:24
Hudson i Rex -2x04- Estranys a la nit
El cantant d'un grup de música apareix mort en una platja solitària. Li han desaparegut deu mil dòlars que havia tret del banc un parell de dies abans. Sembla que el robatori pot haver estat el motiu de l'assassinat, i també un atac de gelosia d'un altre component del grup. Però també podria ser que el germà del cantant hi hagués discutit, també pels diners, i que fos l'assassí. Més endavant apareix una noia amb la caçadora del cantant i tot plegat resulta que és una qüestió de tràfic de persones des de Rússia. En Hudson i en Rex acabaran descobrint qui és el culpable i els altres sospitosos quedaran lliures.
avi Petiso 55 2021-07-16 23:58:58
Hudson i Rex -2x05- Un mort que camina
Un detectiu privat amic d'en Charlie és enverinat i li demana ajuda perquè l'ajudi a trobar qui ha estat i quin verí li ha administrat. Els metges només li donen quaranta-vuit hores de vida. En Charlie es posa a investigar els casos que el seu amic detectiu té en aquest moment. Un marit gelós i un escriptor de terror amb uns fans molt particulars. La dona del marit gelós és regidora de l'ajuntament i té un ajudant amb qui discuteix encesament. Tot sembla indicar que, després que algú intenti atropellar-se, el culpable és l'ajudant. Però tot plegat fa un gir inesperat i al final resulta que les pistes apunten cap a un altre costat.
avi Petiso 48 2021-07-16 23:59:49
Hudson i Rex -2x06- Sota la influencer
En plena retransmissió en directe del casament d'una "influencer", la protagonista, Katie, cau desmaiada i mor. L'equip forense de la Sarah aviat descobrirà que l'han enverinat... amb una flor que decora cada racó de la festa. Ningú sembla tenir motiu aparent. Les seves amigues l'adoraven, el nuvi n'estava ben enamorat, la mare l'acompanyava arreu i els milers de seguidors l'idolatraven. Ara bé, a vegades els més feliços davant la pantalla són els més infeliços en realitat.
avi Petiso 47 2021-07-17 00:00:23
Hudson i Rex -2x07- Els boscos tenen ulls
Una fotoperiodista que és activista ecologista desapareix al parc natural de Terranova. La seva mare en denuncia la desaparició. En Charlie i el Rex comencen a buscar-la i van a parar a unes instal·lacions d'un organisme oficial secret que són al mig de bosc. L'empresa que hi està instal·lada diu que l'Alia és una ecoterrorista que els volia robar tecnologia punta i que ha mort un dels seus guàrdies de seguretat, però en Charlie no s'ho creu. Al final resulta que el lladre i traïdor és el cap de seguretat de l'empresa que ha volgut involucrar-hi la periodista per no ser descobert.
avi Petiso 42 2021-07-20 23:04:55
Hudson i Rex -2x08- Joc d'espases
En una batalla d'inspiració vikinga, de joc de rol en viu, un dels principals promotors apareix mort a terra amb una ferida profunda a l'esquena. L'ull entrenat de la Sarah, la metgessa forense, detecta de seguida que es tracta d'una arma de tall, prou gran per travessar-lo fins al pit. Ara bé, ni el Rex ni ningú és capaç de localitzar-la. A través dels amics i companys de joc de la víctima, l'inspector Hudson esbrinarà més coses del que un dia va ser un brillant estudiant d'Arqueologia.
avi Petiso 47 2021-07-20 23:05:26
Hudson i Rex -2x09- Una bala a dins de l'aigua
Un franctirador dispara contra una barca amb un equip de remers que s'entrena i en mata el timoner. En Charlie i el Rex descobreixen un ex-veterà de guerra amb un rifle de precisió que està contra aquests nois. Però les coses no són tan senzilles. Per exemple, si el timoner mort era el millor remer de l'equip, com és que feia de timoner? I hi ha hagut dos trets o un?
avi Petiso 38 2021-07-26 23:11:06
Hudson i Rex -2x10- La connexió francesa
En un bar d'un arxipèlag francès davant la costa de Terranova, el Canadà, apareix un barril de ginebra amb un cadàver a dins. L'home, un dels principals crítics culinaris francesos, Paolo Rose, és reconegut immediatament. Ara bé, tot i aparèixer en territori francès, el barril va sortir de St. John, amb la qual cosa l'inspector Hudson es veurà obligat a resoldre el cas en col·laboració amb una inspectora de la policia francesa. De nou, serà l'olfacte del Rex que els durà pel bon camí i els salvarà d'una situació delicada.
avi Petiso 46 2021-07-26 23:11:43
Hudson i Rex -2x11- Un Rex robòtic
Una enginyera d'una empresa que es dedica a fer cotxes que funcionen sols, sense conductor, arriba morta a la fàbrica, transportada pel seu cotxe autònom. En Charlie i el seus col·legues s'han d'enfrontar a un aparent cas de lluita pel poder dins de l'empresa, però les coses s'acaben complicant molt més del que semblava de bon començament. Al mateix temps, el Rex ha de plantar cara a un rival robòtic.
avi Petiso 16 2021-10-11 23:11:35
Hudson i Rex -2x12- Rex and the City
Una parella deixa la seva relació en un restaurant, sense perdre les maneres, però aquella mateixa nit l'home apareix mort amb una fletxa clavada al pit. Tot investigant, es descobreix que mantenia múltiples relacions amoroses a la vegada, a través d'una aplicació de cites per internet. Sense disposar de cap nom real, només pseudònims de les dones en qüestió, l'inspector haurà de recórrer a la ubicació del restaurant i serà gràcies al tovalló amarat de llàgrimes de la dona que el Rex podrà localitzar-la.
avi naroatna 17 2021-10-11 23:12:09

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.