Elinks

Un dia qualsevol

Font:
HDTV+HDTV
Codec video:
MKV H264 720X406
Codec audio:
Català Ac3 (192 kBit/s 48000 kHz)
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Un dia qualsevol
DURADA: 85 minuts. - MIDA: 1,31 Gb

Intèrprets: Imma Colomer, Pep Ferrer, Quimet Pla, Annabel Castan.

L'espectacle es va gravar a la sala gran del Kursaal de Manresa el diumenge 27 de setembre . La producció de l'espectacle va demanar la participació d'extres manresans perquè, amb les mesures anti-Covid, no poden portar els figurants habituals del bolo. Per tant, la versió que es podrà veure per televisió va comptar amb la col·laboració especial de sis figurants de Manresa: Dolors Ballús, Joan Costa, Enric Macià, Lola Monrós, Dolors Puertas i Maria Segalés, que van poder compartir escenari amb l'elenc en algunes de les escenes de l'espectacle.

Sinopsi

Té 77 anys i es diu Marta. O, com a mínim, així li han dit fins ara. Però ella sempre s'ha volgut dir Solange. Aprofitant que el seu marit acaba de morir i ha hagut de traslladar-se a la residència Bon Repòs, ha decidit canviar-se el nom. Solange és molt més elegant.

A la residència, hi coneixerà l'Ernest i el Mateu. Dos avis que malauradament s'han acostumat a avorrir-se i discutir passadís amunt, passadís avall. La influència de la Solange i les seves ganes de viure en l'apatia dels dos amics acabarà provocant un munt de situacions absurdes i divertides que complicaran, i de quina manera, la vida de la Rosa, la directora de la residència. Com diu un dels personatges: "la vida és massa curta per viure només cent anys".
avi Ferriol 206 2021-01-19 00:46:34

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.