Elinks

El Fantasma de l'Òpera al Royal Albert Hall (VOSC) - Versió HDTVrip

Font:
HDTV+HDTV
Codec video:
mkv h264 720p x264
Codec audio:
VOSC anglès subs català
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
El Fantasma de l'Òpera al Royal Albert Hall (VOSC)
DURADA: 137 minuts. - MIDA: 2.35 GB.

Direcció: Nick Morris, Laurence Connor Guió: Richard Stilgoe, Andrew Lloyd Webber, Gaston Leroux Música: Andrew Lloyd Webber Intèrprets: Ramin Karimloo, Sierra Boggess, Hadley Fraser, Wendy Ferguson, Barry James, Gareth Snook, Liz Robertson, Wynne Evans, Daisy Maywood, Nick Holder, Michael Crawford.

Per celebrar el 25è aniversari de l'estrena del musical "El fantasma de l'òpera", dirigit per Andrew Lloyd Webber, el productor teatral anglès Cameron Mackintosh va produir una adaptació d'aquest espectacle únic.

Inspirada en l'escenografia original de Hal Prince i Gillian Lynne, aquesta luxosa i enlluernadora producció es va representar al llegendari teatre victorià Royal Albert Hall de Londres, amb un repartiment i una orquestra de més de 200 artistes i diverses actuacions convidades molt especials.

"El fantasma de l'òpera al Royal Albert Hall" està protagonitzat per Ramin Karimloo, que dona vida al fantasma, i Sierra Boggess, que interpreta la Christine. Els acompanyen Barry James, com a Monsieur Firmin; Gareth Snook, com a Monsieur André; Liz Robertson, com a Madame Giry, i Wynne Evans, com a Piangi.

L'obra és una novel·la gòtica de Gaston Leroux que combina romanticisme, terror, misteri i tragèdia. La història tracta d'un home misteriós que terroritza l'òpera de París i que vol cridar l'atenció d'una jove cantant que estima.

Aquest musical es va estrenar al West End el 1986 i a Broadway el 1988. És el musical que fa més temps que es representa a Broadway, després d'haver superat "Cats" el 2006, i el segon al West End.

Ha guanyat més de 60 premis teatrals, inclosos set Premis Tony a Broadway i tres Premis Olivier al West End. També va guanyar el premi del públic al musical més popular als Premis Laurence Olivier del 2002.

A tot el món, "The Phantom of the Opera" ha recaptat més de 5.600 milions de dòlars. Els ingressos de taquilla són superiors als de qualsevol obra de teatre o pel·lícula de la història, inclosos "Avatar", "Titanic", "ET" i "Star Wars". S'ha vist en 145 ciutats de 27 països i ha reunit més de 130 milions de persones. "El fantasma de l'òpera" es pot veure actualment a Londres, Nova York, Budapest, Las Vegas i Kyoto.
ed2k Petiso 621 2021-01-10 23:49:43

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.