Elinks

La importància de ser Frank

Font:
HDTV+HDTV
Codec video:
mkv h264 720x406
Codec audio:
Ac3 (224 kBit/s 48000 kHz)
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
La importància de ser Frank
DURADA: 111 minuts. - MIDA: 1,74 Gb

Equip Tècnic i Artístic:

Dramatúrgia: David Selvas i Cristina Genebat Traducció: Cristina Genebat Ajudantia de direcció: Sandra Monclús Realització: Taida Martínez Balado Escenografia: Jose Novoa Il·luminació: Mingo Albir So: Lucas Ariel Vallejos Vestuari: Maria Armengol Caracterització: Paula Ayuso Coreografia i moviment: Pere Faura Direcció musical i arranjaments: Pere Jou i Aurora Bauzà (Telemann Rec.) Composició musical: Paula Jornet

David Selvas i Cristina Genebat van fer aquesta versió fidel i lliure del text d'Oscar Wilde. Es tracta d'una comèdia d'embolics que arrenca quan un noi descobreix que el seu amic l'ha estat enganyant amb el seu nom. "La importància de ser Frank" gira al voltant de temes com la llibertat, els límits de la hipocresia, la necessitat de portar una doble vida o la recerca de la veritat. Paula Jornet, Paula Malia, Jaume Madaula, Laura Conejero, Ferran Vilajossana, Mia Esteve i Norbert Martínez formen el repartiment d'aquesta producció.

Sinopsi

La gloriosa trajectòria d'Oscar Wilde va quedar arruïnada sobtadament amb la condemna a dos anys de presó que l'acusava d'indecència per la seva vida privada, només tres mesos després d'haver estrenat aquesta comèdia.

L'escriptor, que no es refaria d'un cop tan dur, ja havia denunciat sovint la hipocresia d'una societat cada cop més conservadora i controladora sobre la intimitat dels seus ciutadans. Una hipocresia que, de manera premonitòria, esdevindria la protagonista d'aquesta deliciosa obra mestra sobre els embolics amorosos de dos joves britànics i les seves secretes dobles vides, la qual anticipa algunes de les principals avantguardes del segle XX.
ed2k Ferriol 519 2021-01-10 00:42:50

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.