Elinks

Escola d'infermeria - 1a Temporada

Font:
HDTV+HDTV
Codec video:
WEBrip 1080p
Codec audio:
Català
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Escola d'infermeria -1x01- Els temps canvien
L'any 1952 a Dinamarca comença una prova pilot: per primera vegada, s'accepten nois a l'escola d'infermeria. L'arribada dels primers alumnes masculins és tot un daltabaix a l'hospital de Fredenslund, on no tothom els accepta de bon grat. Però, malgrat l'oposició de familiars i metges i del director de l'hospital, l'Erik, en Peter, en Bjorn i els seus companys faran tot el que calgui per convertir-se en infermers.
avi Petiso 149 2020-12-30 00:23:29
Escola d'infermeria -1x02- L'hora de la veritat
Superat el primer examen, els alumnes d'infermeria de l'hospital de Fredenslund per fi tenen alguns moments per relaxar-se, anar-se coneixent millor i passar-s'ho bé. Però els dies no són tranquils del tot: entre la reaparició de l'expromès de l'Anna i un intent de sabotatge que busca l'expulsió dels nois, no poden abaixar la guàrdia si l'hospital vol aconseguir una donació molt important.
avi Petiso 110 2020-12-30 00:23:32
Escola d'infermeria -1x03- Pòlio
Una epidèmia de pòlio omple els hospitals de pacients. Calen més mans i els estudiants d'infermeria s'ofereixen voluntaris per ajudar. Les guàrdies llargues i l'esgotament donen lloc a noves relacions entre els personatges. L'Erik salva la vida d'una nena que s'ofega, i l'Anna té problemes amb un pacient que intenta assetjar-la i una cita amb en Christian, el gendre que el seu pare voldria tenir.
avi Petiso 80 2021-03-23 22:43:29
Escola d'infermeria -1x04- Secrets
La relació secreta de l'Erik i la Nina continua, i a més ara l'Erik fa trampes als exàmens: comportaments perillosos que el posen en risc a ell i als seus companys, perquè en Bent continua entestat a posar fi al programa. Una malalta amb una creu gammada a l'esquena posa a prova l'amistat i la professionalitat de la Susanne i l'Anna. Al final, durant una festa que fan d'amagat a l'habitació, la Susanne li explica a la seva amiga que l'Erik està embolicat amb la Nina.
avi Petiso 56 2021-03-23 22:44:08
Escola d'infermeria -1x05- Vida i mort
La Susanne descobreix que està embarassada d'en Bjorn, i ho explica a les companyes. No sap si el que ha de fer és avortar o tirar endavant l'embaràs. Mentrestant, l'Erik prova d'ocupar-se del seu pare, un alcohòlic que tenen ingressat a l'hospital, sense que els altres descobreixin qui és. En Bent i la Nina, per separat, demanen plaça en un vaixell hospital que està a punt de salpar a fer una missió humanitària a la guerra de Corea.
avi Petiso 19 2021-07-16 22:28:55
Escola d'infermeria -1x06- Examen
Els quatre mesos de prova s'estan acabant i arriba l'hora de fer l'examen final i aconseguir la còfia. Tots es preparen, però alguns tenen dificultats afegides: l'embaràs de la Susanne avança i cada cop està més cansada i amb por que la descobreixin, i l'Erik, que no va anar a escola, nota que li costa molt més estudiar que als altres. Mentrestant, arriben les respostes del Jutlandia per al Bent i la Nina.
avi Petiso 17 2021-07-16 22:31:50
Escola d'infermeria -1x07- Tracte especial
Un periodista visita l'hospital per entrevistar un dels infermers que participen en el programa. En Bjorn l'acompanya per l'hospital. En Bent vol aprofitar l'avinentesa per parlar amb ell de la seva recerca, i hi queda a la nit, però la situació es complica quan l'Erik decideix desobeir les ordres que ha rebut i treure un nen amb pneumònia perquè pugui veure la seva mare i en Bent l'enxampa i fa que l'expulsin del programa. Mentrestant, l'Anna s'ha de fer valer perquè el seu pare ha demanat que li facilitin la vida a canvi de fer una donació a l'hospital.
avi Petiso 18 2021-07-20 23:07:11
Escola d'infermeria -1x08- Comiat
Després que l'hagin expulsat del programa de Fredenslund, l'Erik decideix continuar els estudis d'infermeria al Canadà. L'Anna està molt trista i vol acomiadar-se'n, però la infermera en cap no para de manar-li feina que, a més, li impedeix visitar una pacient a qui ha promès que farà companyia perquè no mori sola. La Nina torna del Jutlandia i fa saber a en Bent, que acaba de tallar amb l'Else per refer la relació amb ella, que se'n vol divorciar. I tot això el dia que el doctor Friis fa 30 anys i comença a plantejar-se que és hora que es casi.
avi Petiso 17 2021-07-20 23:07:42
Escola d'infermeria -1x09- Pena i vergonya
L'Anna encara no ha tingut notícies de l'Erik, però la vida continua. Se celebra la primera reunió de l'associació d'estudiants, amb molt d'èxit. En Bent, afligit pel divorci, beu cada cop més i té comportaments irresponsables. En Bjorn es troba amb un pacient homosexual, cosa que va contra les seves idees religioses. Primer li fa angúnia i com que no l'atén prou bé, arriba el punt que la vida del pacient corre perill. Finalment aconsegueix resoldre-ho i s'adona que el que li han ensenyat els pares potser no és correcte.
avi Petiso 16 2021-07-26 23:09:24
Escola d'infermeria -1x10- Records durs
Encara sense notícies de l'Erik, l'Anna es bolca en l'associació d'estudiants i decideix organitzar una votació per decidir qui la presidirà. En Bent beu cada cop més i arriba a tenir comportaments perillosos i a cometre errors professionals, però la Nina hi intervé i el porta pel bon camí. L'Anna descobreix que un pacient que tenen ha perdut la vista a la fàbrica del seu pare, i negocia amb ell que li pagui una indemnització a canvi que ella deixi l'associació d'estudiants. En Peter continua sense atrevir-se a demanar-li per quedar a la Lis.
avi Petiso 14 2021-07-26 23:09:54

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.