Elinks

Star Wars episodi IV - Una nova esperança - HD 720p (Millor àudio exist+vídeo orig cinemes)

Font:
HDDVD+
Codec video:
h264 1280x720 15Mbps 25fps
Codec audio:
Català AC3 256kbps 1.0 +castellà-gallec-euskera-anglès-Isolated BSO +subs srt (cat-cas-eusk-anglès)
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Star Wars episodi IV - Una nova esperança
DURADA: 116 minuts. - MIDA: 13,89GB

Direcció: George Lucas Guió: George Lucas Música: John Williams Fotografia: Gilbert Taylor Intèrprets: Mark Hamill, Harrison Ford, Carrie Fisher, Alec Guinness, Peter Cushing, David Prowse, Peter Mayhew, Anthony Daniels, Kenny Baker, Phil Brown, Shelagh Fraser, Garrick Hagon, Denis Lawson, Alex McCrindle, Richard LeParmentier, Drewe Henley, Jack Purvis, Don Henderson, William Hootkins, Malcolm Tierney.

La princesa Leia, líder del moviment rebel que desitja reinstaurar la República a la galàxia en temps ominosos de l'Imperi, és capturada per les Forces Imperials, capitanejades per l'implacable Darth Vader, el servent més fidel de l'Emperador. L'intrèpid i jove Luke Skywalker, ajudat per Han Solo, capità de la nau espacial "El Falcó Mil·lenari", i els androides, R2D2 i C3PO, seran els encarregats de lluitar contra l'enemic i intentar rescatar la princesa per tornar a instaurar la justícia a la galàxia.

En les versions "millor àudio existent + vídeo original projectat a cinemes" el més interessant és que l'àudio català prové d(una galàxia molt llunyana...), el que fa que sigui el millor àudio existent.
avi Adrià 254 2020-12-26 00:13:06

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.