Elinks

Bandoler - Versió DVDFULL

Font:
DVD+DVD
Codec video:
DVDFULL
Codec audio:
Català-castellà
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Bandoler - DVD 1
Cap. 01-L’arribada del tirà L'arribada d'un nou governador a una pròspera regió suposarà l'inici de maltempsades per als pagesos de la zona. Don Rodrigo, cap de l'exèrcit del nou governador, no té cap altre propòsit que el d'enriquir-se a costa dels pagesos, que dia a dia es van enfonsant en la pobresa. Don Cosme és l'únic que pot fer front als malvats plans del governador i de Don Rodrigo, però aquests es venjaran cremant la seva hisenda. Del tràgic succés, només sobreviurà Curro, fill de Don Cosme, qui, amb el pas dels anys, i amb la instrucció del seu mestre, Cándido, acabarà convertint-se en llegenda. Tots l'anomenaran Bandoler.

Cap. 02-Neix la llegenda Els soldats del governador cobren impostos en un poblet de pagesos, i als qui no poden pagar els arrabassen els mobles i altres béns. Els soldats s’emporten el botí. Quan travessen el bosc cauen en un parany del Bandoler, el qual amb l’ajut del gos recuperarà el botí, que tornarà a les mans dels seus propietaris, i deixarà els soldats sense roba. Els soldats es presenten gairebé despullats davant de Don Rodrigo. Aquest, informa el governador, que no li dóna importància. La seva filla Maria comença a mostrar interès pel Bandoler. Els atracaments del Bandoler se succeeixen i els comentaris s’escampen arreu: comença el mite.
ed2k lizgon 275 2020-11-15 21:58:31
Bandoler - DVD 2
Cap. 03-A la gola del llop El governador planeja casar la seva filla Maria amb Don Ricardo, un ric hereu de les Amèriques. El Bandoler suplantarà la identitat de Don Ricardo i aprofitarà per a introduir-se a la casa del governador. Un cop allà, el Bandoler coneixerà la bella Maria, i sorgirà l'amor. El Bandoler és capturat per Don Rodrigo i condemnat a la forca. Però un misteriós botxí l'allibera de la presó .Tot el poble crida visques a el Bandoler, que ignora encara que va ser Maria, disfressada, qui el va alliberar.

Cap. 04-El gat negre El Bandoler i la seva banda s'assabenten que una valuosíssima joia, "El gat negre", és a punt d'arribar a casa del governador. És el regal de noces dels pares del Ricard. El Bandoler i el Tragabuche no dubten a arriscar-se introduint-se a la casa del governador per tal de robar la valuosa joia. En trobar-se amb la Maria, ella i en Bandoler es declaren el seu amor. Després d'una infinitat de peripècies, "El gat negre" demostra que porta molta mala sort, i el Bandoler desisteix de robar-la. Però tornen satisfets perquè han trobat dues "joies" molt més precioses.
ed2k lizgon 210 2020-11-15 21:58:53
Bandoler - DVD 3
Cap. 05-Perduts al desert Després de robar un important botí, la banda del Bandoler fuig al seu amagatall a les muntanyes. Però el Bandoler i la Rosita cauen en una emboscada preparada per Don Rodrigo. El capità aprofita per a portar a cap un malvat pla: aconseguir el botí, liquidar el Bandoler i la Rosita, i fer creure a tothom que el Bandoler ha fugit de la comarca amb els diners. Però el sergent Torrades no és capaç de matar a sang freda els bandits, i els abandona al mig d'un inhòspit desert. El Bandoler i la Rosita, perduts al desert, passaran una sèrie de vicissituds intentant trobar el camí de tornada a la comarca.

Cap. 06-El molí Octavilla del Río és un pobre llogaret que depèn d'un petit riu per a la seva subsistència. A causa de la seva precària economia decideixen rebel·lar-se contra el governador i no pagar més impostos. Gràcies a ia seva situado estratègica resisteixen l'assalt de les tropes de Don Rodrigo. Però aquest fa desviar les aigües del riu, pretenent així forçar els camperols a acceptar els impostos. El Bandoler i la seva banda acudiran a ajudar el poble. L'única solució és construir un molí que tregui aigua per regar els camps. El Bandoler es compromet a finançar l'empresa, robant els diners del governador.
ed2k lizgon 210 2020-11-15 21:59:17

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.