Elinks

L'estrany amor de Marta Ivers - Versió H265

Font:
DVD+DVD
Codec video:
mkv h265 720p
Codec audio:
AAC català-anglès
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
L'estrany amor de Marta Ivers
Durada: 114 minuts. - Mida: 1.71 GB (Versió h265).

País: EUA Direcció: Lewis Milestone Guió: Robert Rossen (Historia: John Patrick) Música: Miklós Rózsa Fotografia: Victor Milner (B&W)

Repartiment: Barbara Stanwyck: Martha Ivers. Van Heflin: Sam Masterson. Lizabeth Scott: Toni Marachek. Kirk Douglas: Walter O'Neil. Judith Anderson: Mrs Ivers. Roman Bohnen: Mr O'Neil. Darryl Hickman: Sam Masterson, de nen. Janis Wilson: Martha Ivers, de nena. Ann Doran: la secretària. James Flavin: el detectiu.

L'estrany amor de Marta Ivers és un film típic del cinema negre dirigit per en Lewis Milestone.

La Marta Ivers (Barbara Stanwyck), quan era adolescent, va matar la seva tia empenyent-la escales avall. Gràcies al seu company, en Walter O'Neil (Kirk Douglas), que va presenciar el fet i que no va dubtar a mentir a la policia, la Marta va quedar lliure de tota sospita i varen condemnar un innocent. Al cap de 18 anys, torna a la ciutat en Sam Masterson (Van Heflin), amic de la infància de la Marta, amb qui ella se'n volia anar de casa i a qui encara no ha oblidat. La Marta s'ha casat amb en Walter O'Neil, que ara és el fiscal del districte. En Walter es pensa que en Sam sap que la Marta és culpable i que li vol fer xantatge. La Marta provarà de convèncer en Sam perquè mati en Walter i poder anar a viure junts a un altre lloc. Mentrestant, en Walter encarrega a uns pinxos que eliminin en Sam...

Com a curiositat, aquest film va representar el debut d'en Kirk Douglas, avui centenari, en el cinema.
avi Josep M. 183 2020-09-27 23:11:49

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.