Elinks

Batman Begins - Versió HD m2160p

Font:
HDDVD+DVB
Codec video:
mkv m2160p
Codec audio:
Català, castellà, anglès
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Batman Begins
Durada: 140 minuts. - MIDA: 9,31 GB (Versió m2160p).

Direcció: Christopher Nolan País: EUA / RU Producció: Warner Bros. Pictures Intèrprets: Christian Bale, Michael Caine, Liam Neeson, Morgan Freeman, Gary Oldman, Ken Watanabe, Katie Holmes, Cillian Murphy, Tom Wilkinson, Rutger Hauer.

Narra els orígens de la llegenda de Batman i els motius que el van convertir en el representant del Bé a la ciutat de Gotham.Bruce Wayne viu obsessionat amb el record dels seus pares, morts a trets en la seva presència. Turmentat pel dolor, se'n va de Gotham i recorre el món fins que troba a un estrany personatge que l'ensinistra en totes les disciplines físiques i mentals que li serviran per combatre el mal, és per això que la Lliga de les Ombres, una poderosa i subversiva societat secreta, dirigida per l'enigmàtic Ra's al Ghul, intenta reclutar-lo.

Quan Bruce torna a Gotham, la ciutat està dominada pel crim i la corrupció. Amb l'ajuda del seu lleial majordom Alfred, del detectiu de la policia Jim Gordon i de Lucius Fox, el seu aliat en la societat de Ciències Aplicades de Wayne Enterprises, Wayne allibera al seu imponent alter ego: Batman, un justicier emmascarat que utilitza la força, la intel·ligència i un desplegament d'artefactes d'alta tecnologia per lluitar contra les sinistres forces que amenacen amb destruir la ciutat.
ed2k godowk 641 2020-01-15 23:14:38

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.