Elinks

Els meus pares - 2a Temporada

Font:
HDTV+HDTV
Codec video:
WEBRip MPEG-4 1280x720
Codec audio:
WEB AAC 125kbps 2.0 (Català)
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Els meus pares -2x01- Roger Pera
Joan Pera és un dels actors més populars del nostre país, però la Meri és la gran desconeguda d'aquesta família i, en aquest capítol, descobrirem que és tot un personatge.

La Gemma conversa amb un Joan Pera seriós, que parla molt sincerament de com entén ell la paternitat. En aquest capítol també coneixerem tot els germans del Roger: l'Ivan, el Boi, el Lau, el Biel i el Blai. I sabrem com s'ho feia la Meri per lluitar amb tota aquesta colla d'homes a casa.

Amb el Roger Pera, que va començar a fer d'actor amb només 11 anys, parlarem de la fama, l'autoexigència, dels problemes que ha tingut amb les drogues i de l'ajuda que ha rebut dels seus pares.

La Gemma Nierga tindrà el plaer de dinar amb tota la família Pera, però no es podrà escapar de la juguesca que aquesta gran família li havia preparat.
ed2k pony 375 2019-11-12 17:13:14
Els meus pares -2x02- Toni Soler
Aquest capítol d'"Els meus pares" és un capítol diferent i molt especial, perquè el presentador de televisió i humorista Toni Soler fa molts anys que va perdre el pare i la mare, l'Antonio Soler i la Carme Guasch. Aquest episodi és la descoberta d'un Toni Soler molt sensible i emotiu. De la mà de la Gemma, s'avé a reviure la seva infància i els seus records i a parlar-nos amb el cor obert de la seva família i de què ha suposat per a ell perdre els pares abans d'hora. A través de fotografies, pel·lícules i objectes personals que trobarem a l'antiga casa familiar reviurem qui van ser l'Antonio i la Carme. A partir del testimoni del Toni i el de les seves germanes, la Sílvia i la Blanca, entendrem què representa perdre els pares quan encara ets molt jove, com han pogut o sabut gestionar aquest dol, com això ha enfortit les relacions familiars.... La Gemma i el Toni també aniran fins a Figueres, on hi ha les arrels de la família i on el Toni reviurà alguns episodis emotius de la seva infància i joventut.
ed2k pony 362 2019-11-12 17:13:44
Els meus pares -2x03- Nina
La mare de la cantant i actriu Anna Maria Agustí, "Nina", es diu Anna Flores. Una marassa que no es cansa mai de mirar les cintes VHS de quan una Nina molt joveneta triomfava a l'"Un, dos, tres" i a Eurovisió.

L'Anna és una dona valenta, treballadora i decidida que no ha tingut una vida gens fàcil i es va veure abocada a tirar endavant tres filles tota sola.

L'Anna va comprar unes màquines de cosir i quan les nenes sortien de l'escola l'ajudaven a confeccionar roba interior. Però a la Nina li agradava més el solfeig que la costura i encara guarda la guitarra que li va regalar el seu avi, un enamorat, igual que ella, de la música.

Amb la mare de la Nina reviurem la seva història d'amor amb el Joan, l'home amb qui es va casar ja de gran i que es va convertir en el pare de les seves filles.

En aquest capítol veurem una Nina molt sincera i emotiva parlant del seu pare: el Joan Agustí. Setze anys després de la seva mort l'Anna Maria Agustí, encara s'emociona recordant la relació que aquest pescador de Lloret tenia amb ella i amb el mar.
ed2k pony 331 2019-11-12 17:14:16
Els meus pares -2x04- Jorge Javier Vázquez
Jorge Javier Vázquez va néixer i créixer a Badalona, però fa molts anys que viu i treballa a Madrid i no pot veure la família tant com li agradaria. És per això que quan torna a Badalona li agrada instal·lar-se a casa de la seva mare, la Mari, i no moure's pràcticament d'allà.

La Gemma recorrerà amb la mare del Jorge Javier el barri del Progrés de Badalona, on la Mari viu des de fa anys. Tot i així, descobrirem que la infància del Jorge Javier Vázquez està lligada a un altre barri de Badalona, Sant Roc. El famós presentador de televisió ens descobrirà records i anècdotes vinculades a aquest barri que ens faran emocionar. En aquesta entrega d'"Els meus pares" veurem un Jorge Javier molt sincer, planer i allunyat de la fama que ens dibuixarà la seva vida i la de la seva família amb gran emotivitat.

El dinar familiar ens portarà una sorpresa a l'hora de les postres que agradarà al Jorge Javier i que li farà evocar els seus orígens davant dels micròfons radiofònics a Ràdio Ciutat de Badalona.
ed2k pony 351 2019-11-12 17:14:50
Els meus pares -2x05- Pep Plaza
ed2k pony 307 2019-11-20 20:33:03
Els meus pares -2x06- Marta Marco
Els protagonistes d'aquest capítol són el Lluís Marco i la Neus Viñas, pares de l'actriu Marta Marco i de l'exjugador de la Penya Carles Marco.

El Lluís i la Neus són de Badalona. Es van conèixer fa cinquanta anys fent teatre amateur. Amb ells hem parlat de la vida, de la seva història d'amor i, sobretot, de la relació amb els fills. La Marta, molt coneguda pel seu paper a la sèrie "Merlí", ens explica com va viure, quan era molt petita, una breu separació dels seus pares.

En aquest capítol, la Marta Marco ens explica que la seva mare és el pal de paller de la família i que el seu pare és una persona molt lluitadora i imparable. Ens confessa que ella i el Lluís tenen el mateix caràcter i que s'han discutit molt, però que gràcies a la mare la corda no s'ha trencat mai.
ed2k pony 345 2019-11-26 00:33:07
Els meus pares -2x07- La mare de Màrius Serra
La Carme Roig és la mare de l'escriptor Màrius Serra. Té 93 anys i fa poc ha decidit per voluntat pròpia deixar el seu pis de tota la vida al barri de Virrei Amat de Barcelona i anar a viure en una residència per a la gent gran a Horta. La Carme és una dona valenta, decidida i avançada per la seva època a qui no li va fer por tirar endavant un negoci familiar en una època en què poques dones treballaven fora de casa. Amb ella també descobrirem com era el Màrius Serra de petit, sabrem quan va començar la seva afició per les lletres i reviurem anècdotes divertides de la família Serra Roig. Per celebrar el dinar de família anirem fins a Vilanova i la Geltrú, el poble on va néixer i créixer la Carme i on encara té molts lligams emocionals. Allà el Màrius ens descobrirà la història de la Carpa Juanita i la Carme rebrà una visita sorpresa que li farà molta il·lusió: la de les cosines de Vilanova.
ed2k pony 314 2019-12-08 13:15:40
Els meus pares -2x08- La mare de Miguel Poveda
La mare de Miguel Poveda. Aquest capítol arrenca amb la Gemma anant al Gran Teatre del Liceu! I ni més ni menys que acompanyada de la Felicia León, la mare del cantaor de flamenc Miguel Poveda. Juntes gaudiran del concert que el Miguel fa a Barcelona per celebrar 30 anys en el món de la música.

A través dels records i les vivències de la Felicia, la Gemma reviurà com era la vida a casa els Poveda León a Badalona quan eren petits, descobrirem que van ser pioners a fer acampada lliure pel cap de Creus i ens sorprendrem de saber com la mare del Miguel va descobrir que el seu fill tenia un do per la música.

També coneixerem els anys més difícils del Miguel en l'època adolescent i ens revelarà com va lluitar per ser qui és ara i aconseguir dedicar-se al seu somni de ser cantant de flamenc.

La Gemma també acompanyarà el Miguel al barri de Bufalà, on vivia de petit i on descobrirem que el Miguel és una persona molt estimada. I acabarem davant del mar cantant "Qué bonito es Badalona" amb la família Poveda. Un capítol rodó i amb l'emoció a flor de pell!
ed2k pony 303 2019-12-15 16:47:39
Els meus pares -2x09- La mare de Nandu Jubany
L'Elena Erms és la mare del cuiner Nandu Jubany, un nen que es va criar entre olles i fogons al restaurant que la família té al Moianès. L'Elena el recorda com un nen molt trapella que només pensava a saltar i córrer amb bicicleta i que no va parar fins a aconseguir una estrella Michelin. L'Elena té la mateixa rialla que el Nandu i li agrada la velocitat, tant o més que al seu fill. El Nandu diu que la seva mare li ha ensenyat a ser valent i que el seu pare és el seu àngel de la guarda. La Gemma coneixerà també totes les germanes del Nandu i la seva dona, l'Anna. Una sorpresa final farà que la Gemma acabi el capítol a tot gas.
ed2k pony 360 2019-12-23 00:08:36
Els meus pares -2x10- Els pares d'Elena Gadel
Els pares de la cantant i actriu Elena Gadel són l'Antonio Delgado i l'Elisa Ucea. A finals dels anys 70 van marxar de Granada i d'Extremadura, respectivament, per començar una nova vida a Catalunya, i l'atzar va fer que es trobessin a Barcelona.

L'Elena és la seva única filla. Quan els càstings d'"Operación Triunfo" van irrompre a la seva vida, ella estava estudiant magisteri i res feia pensar que algun dia es faria famosa.

Tot va anar molt de pressa: deixar la universitat, anar a viure a l'acadèmia, popularitat, fans, marxar per sempre de casa els pares... El seu pas per OT va canviar la seva vida i la de tota la família. Ara l'Elena Gadel és la Noe de la sèrie de TV3 "Com si fos ahir" i la seva mare ens explica que no pot suportar veure-la patir ni en la ficció.
ed2k pony 326 2020-01-29 00:57:08

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.