Elinks

Forrest Gump - Versió HD m2160p (micro 4k)

Font:
HDDVD+DVB
Codec video:
MKV h264 m2160p
Codec audio:
AC3 Català, castellà, anglès
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Forrest Gump
DURADA: 142 minuts. - MIDA: 9,44GB

PAÍS: EUA PRODUCTORA: Paramount Pictures DIRECCIÓ: Robert Zemeckis REPARTIMENT: Tom Hanks, Robin Wright Penn, Gary Sinise, Mykelti Williamson, Sally Field, Rebecca Williams, Michael Conner Humphreys, Harold G. Herthum, Haley Joel Osment, George Kelly, Bob Penny, John Randall, Sam Anderson, Margo Moorer, Ione M. Telech, Christine Seabrook.

Pel·lícula guanyadora de 6 Oscar's: Millor Director, Millor Pel·lícula, Millor Actor, Millor FX, Millor Guio

La vida es com una caixa de bombons... mai saps el que et pot tocar. Forrest Gump es un noi amb deficiència mental, que arribada a convertir-se en un heroi durant la Gerra del Vietnam. La seva insistència i bona fe, el portaran aconseguir una gran fortuna.

Forrest Gump és una pel·lícula còmic-dramàtica de 1994 basada en la novel·la del mateix nom de 1986 escrita per Winston Groom. Va ser dirigida per Robert Zemeckis i protagonitzada per Tom Hanks, Robin Wright i Gary Sinise. La trama contempla la vida de Forrest Gump, un home amb un lleu retard mental i motor, provinent de Greenbow, Alabama que viatja al voltant del món influenciant la cultura popular i presenciant de primera mà alguns dels esdeveniments històrics més importants de la segona meitat del segle XX.

Es va filmar el 1993, principalment en els estats nord-americans de Geòrgia, Carolina del Nord i Carolina del Sud. Es van utilitzar efectes especials per incorporar el protagonista en arxius de vídeo i per al desenvolupament d'altres escenes. La banda sonora, dissenyada especialment per a moments puntuals de la pel·lícula, va ser un dels llançaments discogràfics més reeditats de tots els temps, venent un aproximat de 4.420.000 de còpies.

Forrest Gump va rebre molt bons comentaris per part de la crítica i va esdevenir un dels èxits més grans als Estats Units de tots els temps. Durant el temps que va estar a les sales de cinema, va recollir més de 677 milions de dòlars a tot el món. Igualment, va rebre gran varietat de premis i nominacions, incloent: 6 Premis Óscar incloent millor pel.lícula, Premis Globus d'Or, Premis People 's Choice, i Premis Young Artist, entre d'altres. El 28 de desembre de 2011 la pel·lícula Forrest Gump va ser inclosa en la llista de tresors fílmics dels Estats Units al costat d'altres 25 pel·lícules.
avi godowk 321 2019-08-30 00:38:11

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.