Elinks

City for Sale

Font:
HDTV+HDTV
Codec video:
WEB-DL h264 1280x720 2500kbps 25fps
Codec audio:
Català WEB-DL AAC 125kbps 2.0
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
City for Sale
DURADA: 81 minuts. - MIDA: 1,49GB

Barcelona és un dels epicentres turístics més importants d’Europa. El 2017 va rebre més de 30 milions de turistes i va tornar a liderar el rànquing de les ciutats més visitades d’Europa, juntament amb Londres, París, Roma i Berlín. És un nou rècord històric que confirma la tendència creixent i imparable en la xifra d’arribada de turistes.

Però, quines són les conseqüències de tot això per a la gent de Barcelona, una ciutat amb poc més d’1,6 milions d’habitants? Un bon nombre d’estudis acadèmics constaten que el turisme de masses i l’especulació immobiliària que se’n deriva estan malmetent la ciutat i la seva vida veïnal fins al punt que està expulsant gradualment els veïns i veïnes de les seves cases i barris. El mateix padró d’habitants constata que, des de l’any 2008, el districte de Ciutat Vella, el més saturat de turistes, ha perdut gairebé 18.000 veïns i veïnes.

'City for sale' ens submergeix en la vida de quatre famílies barcelonines per mostrar-nos com el turisme de masses està aniquilant l’essència de la ciutat i contribuint a l’expulsió de veïnat. L’espectador/a connectarà d’immediat amb les diferents realitats que poden veure’s en el documental i, fins i tot, s’hi podrà sentir identificat/da. La pel·lícula apel·la a l’empatia i la reflexió, i revela, com ningú ho ha fet fins ara, el costat més humà d’un problema que ja no només és social, sinó també polític i econòmic, i que afecta tantes altres ciutats de moda com són Madrid, Venècia, Amsterdam, Lisboa, Roma, Praga o París.
ed2k Adrià 670 2019-07-01 21:25:06

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.