Elinks

Matrix - Versió HD m2160p (micro 4k)

Font:
HDDVD+DVB
Codec video:
mkv m2160p
Codec audio:
Català, castellà, anglès
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Matrix - The Matrix
DURADA: 136 minuts. - MIDA: 9,02 GB (Versió 2160p).

País: EUA Direcció: germans Wachowski Guió: germans Wachowski Producció: Groucho II Film Partnership Música: Edward Shearmur Fotografia: John Mathieson Intèrprets: Keanu Reeves (Neo), Laurence Fishburne (Morpheus), Carrie-Anne Moss (Trinity), Hugo Weaving (Agent Smith)

The Matrix és una pel·lícula de ciència ficció escrita i dirigida per Larry i Andy Wachowski i protagonitzada per Keanu Reeves, va ser estrenada als Estats Units el 31 de març de 1999, és el primer lliurament de la trilogia de Matrix i d'una sèrie de videojocs, curts animats i còmics. La pel·lícula va guanyar 4 Premis Òscar: Millor Muntatge, Millor So, Millor Edició de So i Millors Efectes Visuals.

En el futur les màquines usen als humans com a simples bateries i simulen la nostra consciència a través de programes informàtics, aquest sistema s'anomena: matrix (matriu) es una xarxa informàtica dissenyada per fer-nos creure que tot allò que veiem, olorem o assaborim és real, però són nomes codigs de programació.

Els humans que encara viuen fora de Matrix creuen en una profecía, que un escollit arribarà per a derrotar a les màquines i alliberar a la raça humana d'aquesta realitat simulada per ordinador.
avi godowk 655 2019-06-26 00:11:19

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.