Elinks

Matrix Revolutions - Versió HD m2160p

Font:
HDDVD+DVB
Codec video:
mkv m2160p
Codec audio:
Català, castellà, anglès
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Matrix Revolutions - The Matrix Revolutions
DURADA: 129 minuts. - MIDA: 8,55 GB (Versió m2160p).

Idioma versió original: anglès i francès Producció: Warner Bros., Village Roadshow Pictures, NPV Entertainment i Silver Pictures, 2003 (Estats Units) Direcció i guió: Andy i Larry Wachowski Fotografia: Bill Pope (color) Música: Don Davis Intèrprets: Keanu Reeves (Neo), Carrie-Anne Moss (Trinity), Laurence Fishburne (Mofeu), Collin Chou (Seraph), Jada Pinkett Smith (Niobe), Hugo Weaving (agent Smith)

Es tracta de l'última part de la trilogia de "Matrix". Neo, el protagonista, descobreix que és capaç d'usar els seus poders tant en el món real com a Matrix i que la seva ment pot alliberar-se del seu cos. Mentrestant, l'exèrcit de Zion lluita desesperadament contra la invasió de màquines. Els humans s'enfronten en aquesta darrera batalla a l'aniquilació total.

El sistema operatiu Matrix ha sigut infectat pel virus Smith que s'esten sense control, al món real ha arribat l'inevitable: humans i màquines s'enfronten per la supervivència, cent-mil robots centinelles han sigut enviats cap a Sió, un centinella per cada ésser humà de la ciutat, la batalla definitiva per la llibertat de la raça humana ha començat.

The Matrix Revolutions és la tercera i última part de la trilogia Matrix i sens dubte la més espectacular, en aquesta pel·lícula es pot apreciar la bellesa dels magnífics efectes especials, els millors dels tres films, que a més a més s'adapten perfectament amb la grandària de la història fent de Matrix Revolutions una fusió impressionant entre efectes sonors, música i efectes visuals.
ed2k godowk 613 2019-06-26 00:15:24

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.