Elinks

Un drama total d'illa - 5a Temporada - Els cracs - A l'illa de Pahkitew

Font:
HDTV+HDTV
Codec video:
WEB-DL h264 1280x720 2500kbps 25fps
Codec audio:
CatalÓ WEB-DL AAC 125kbps 2.0
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Un drama total d'illa -5x01- Els cracs - Herois contra Malvats
En Chris McLean torna a reunir una colla de concursants de les temporades anteriors i forma dos equips que hauran de lluitar en un nou repte ple d'emocions: trobar la clau que obre la porta d'un hotel balneari sota unes aigŘes infestades de taurons. El premi Ús passar una nit al balneari. Els dos equips sˇn el dels HÓmsters Heroics, format per la Courtney, la Lindsay, la Sierra, en Mike, la Zoey, en Cameron i en Sam, i el dels Voltors Malvats, format per la Heather, l'Ezekiel, en Duncan, la Gwen, en Lightning, l'Scott i la Jo.
avi AdriÓ 201 2019-07-23 20:54:15
Un drama total d'illa -5x02- Els cracs - L'amenaša malŔfica
Els concursants es reuneixen a la platja per superar una prova que consisteix a desenterrar unes peces 3D d'un puzle per muntar un monument emblemÓtic. Per˛ el repte es complica molt perquŔ l'Alejandro no pot fer servir les cames, els altres membres de l'equip dels Malvats no es posen d'acord i no colĚlaboren els uns amb els altres, i els Herois fan el que poden, per˛ en Sam cau i en Mike es dona un cop al cap.
avi AdriÓ 121 2019-07-23 20:54:22
Un drama total d'illa -5x03- Els cracs - Salvant el soldat sangonera
A la prova d'avui, els HÓmsters Heroics i els Voltors Malvats han de fer una cursa pel bosc per trobar les armes de jugar a paintball i eliminar l'altre equip. L'equip amb mÚs supervivents guanya. Per˛ una prova que sembla senzilla es complica quan un heroi fa una maniobra malvada, i un malvat decideix comportar-se com un heroi. I, com sempre, un anirÓ a parar al vÓter i un altre a l'Illa dels Ossos.
avi AdriÓ 124 2019-07-23 20:54:28
Un drama total d'illa -5x04- Els cracs - Lluita llaminera
En aquest episodi, el repte que proposa en Chris Ús una combinaciˇ entre un concurs de menjar pancakes, que resulta que estan plens de trampes, i una cursa d'obstacles molt bŔsties que remouen els estˇmacs acabats d'omplir dels participants. El gran objectiu Ús que aguantin sense vomitar. Mentrestant, salten espurnes entre la Courtney i l'Scott, en Duncan tÚ una crisi de confianša i alg˙ li destrossa el m˛bil a la Sierra.
avi AdriÓ 118 2019-07-23 20:54:34
Un drama total d'illa -5x05- Els cracs - Una mala lluna
Els HÓmsters Heroics i els Voltors Malvats han de fer una cursa nocturna, per˛ avui hi ha una lluna plena blava molt estranya que altera radicalment el comportament dels animals de l'illa: les bestioles mÚs inofensives es converteixen en depredadors sanguinaris. La Heather i l'Alejandro no paren de barallar-se, en Cameron intenta evitar la pesada de la Sierra per ajudar en Mike amb el seu problema de personalitat m˙ltiple i la Gwen cada vegada s'enyora mÚs.
avi AdriÓ 118 2019-07-23 20:54:40
Un drama total d'illa -5x06- Els cracs - Ning˙ s'espera la jugada espanyola
En Chris s'emporta els dos equips a l'Illa dels Ossos, on hauran de superar una prova aterridora a l'anomenada Zona Divertida, que Ús de tot menys divertida. En Cameron, que ara Ús de l'equip dels Malvats, es fa amic de la Gwen, i la Heather per fi es fia prou de l'Alejandro per aliar-s'hi. La Zoey comenša a dubtar si ha de confiar en en Mike perquŔ veu que la seva nova personalitat malŔfica l'estÓ dominant.
avi AdriÓ 104 2019-07-23 20:54:45
Un drama total d'illa -5x07- Els cracs - Els idiotes de la boxa
En Chris, maquiavŔlĚlic com sempre, prepara un combat de boxa brutal entre els concursants i uns contrincants sorpresa que sortiran d'una Roda de l'Infortuni arreglada. Els concursants es veuran obligats a enfrontar-se als seus pitjors enemics. Per alguns, aix˛ significarÓ boxejar amb els temuts mutants de l'illa, per˛ un dels cracs s'haurÓ d'enfrontar al seu pitjor malson i dues amigues Ýntimes es veuran obligades a pujar al ring juntes.
avi AdriÓ 114 2019-07-23 20:55:25
Un drama total d'illa -5x08- Els cracs - Regateja com puguis
A partir d'ara, a l'illa, els concursants ja no competiran per equips. Ja no guanyaran els HÓmsters Heroics o els Voltors Malvats, sinˇ que les proves tindran un ˙nic guanyador individual. Avui es veuran les cares en una regata de vida o mort al voltant de l'illa. La Zoey posarÓ la seva vida en perill per rescatar en Mike del seu ater ego i en Duncan ordirÓ un pla malvat que serÓ literalment explosiu.
avi AdriÓ 118 2019-07-23 20:55:50
Un drama total d'illa -5x09- Els cracs - Busca en Zeke i el trobarÓs
"Un drama total" arriba a l'episodi 100, per˛ totes les celebracions que s'havien preparat queden aparcades perquŔ l'Ezekiel segresta en Chris per venjar-se. A partir d'aquÝ, el xef ha d'improvisar un nou repte per tots els concursants: trobar en Chris i salvar-lo. Pel camÝ, els protagonistes hauran de superar diversos obstacles, trampes, enganys i tra´cions dels companys, i hi haurÓ sorpreses inesperades.
avi AdriÓ 103 2019-07-23 20:55:55
Un drama total d'illa -5x10- Els cracs - La cursa d'obstacles assassins
Els cracs es veuen obligats a superar les perilloses proves del camp de maniobres del xef en una cursa d'obstacles durÝssima: els pneumÓtics assassins, les cordes boges i les barres dentades no perdonen i els deixen a tots baldats i masegats. Mentrestant, les aliances creen unes tensions insuportables i els dos cracs mÚs malvats s'enfronten en un combat despietat en quŔ un diu la veritat i l'altre teixeix una teranyina de mentides.
avi AdriÓ 106 2019-07-23 20:56:03
Un drama total d'illa -5x11- Els cracs - Gelat enfangat
En aquest episodi, els ˙ltims cinc concursants d'"Un drama total" s'han d'enfrontar a un repte molt pelut: han d'anar a les zones mÚs perilloses de l'illa per trobar els ingredients necessaris per preparar un deliciˇs gelat de nata, fruits secs i fruita. Mentrestant, totes les relacions entre els concursants trontollen perquŔ descobreixen l'estratŔgia secreta que tenia un d'ells per arribar a la vict˛ria final.
avi AdriÓ 112 2019-07-23 20:56:10
Un drama total d'illa -5x12- Els cracs - Botins per tots els gustos
S'acosta la gran final i nomÚs queden quatre concursants. Les m˙ltiples personalitats d'en Mike continuen complicant el joc i enverinant les relacions. En Chris, despietat com sempre, envia els concursants a buscar un botÝ pirata per guanyar-se un lloc a la gran final. L'Scott s'haurÓ de tornar a enfrontar al seu enemic, el temible Ullal, i les proves que hauran de superar els seus colĚlegues tampoc seran gens fÓcils.
avi AdriÓ 104 2019-07-23 20:56:17
Un drama total d'illa -5x13- Els cracs - El dia del naufragi final
En aquest episodi, arribem a la final de la competiciˇ. NomÚs queden la Zoey i en Mal, per˛ tots dos tindran ajuda per intentar aconseguir la vict˛ria en la prova mÚs horrible de totes: conquerir un castell salvant l'obstacle de tres fosses mortals i desclavar una espasa d'una roca. Un canvi de normes provocarÓ el caos total, a dins del cap d'en Mike hi haurÓ la lluita definitiva entre les seves personalitats i l'aventura s'acabarÓ amb un desastre inesperat per tothom.
avi AdriÓ 100 2019-07-23 20:56:23
Un drama total d'illa -5x14- A l'illa de Pahkitew - Ep, aix˛ Ús el meu equip?
Al primer episodi d'aquesta temporada, catorze concursants nous salten d'un zepelÝ amb una motxilla que en principi ha de dur un paracaigudes per˛ que potser duu una altra cosa, i aterren a l'illa de Pahkitew. La primera prova consisteix a buscar o a construir un lloc per viure-hi, i l'equip que perdi haurÓ de decidir quin dels seus membres envia cap a casa.
avi AdriÓ 107 2019-07-23 21:03:06
Un drama total d'illa -5x15- A l'illa de Pahkitew - T'estimo, porc greixˇs!
En aquest episodi, els dos equips s'han d'enfrontar en una cursa d'obstacles de relleus que tÚ dues peculiaritats: la primera Ús que tot el circuit d'obstacles estÓ recobert de greix, i la segona Ús que el testimoni que s'han de passar Ús un porc viu. Els concursants, per guanyar la prova, hauran d'evitar les patinades i fer arribar el porc fins a la meta.
avi AdriÓ 104 2019-07-23 21:03:59
Un drama total d'illa -5x16- A l'illa de Pahkitew - Guerra de germanes
En aquest episodi, els dos equips del concurs s'enfronten en una guerra de globus. Malauradament per als concursants, els globus no estan plens d'aire, sinˇ de materials perillosos, dolorosos o fastigosos. Per una banda, l'Amy i la Samey intensifiquen les seves diferŔncies personals, i per una altra banda, en Dave comenša a flirtejar amb la Sky.
avi AdriÓ 94 2019-07-23 21:04:59
Un drama total d'illa -5x17- A l'illa de Pahkitew - M'estimes, o m'estimbes?
En Chris sotmet els concursants a una prova que es diu "Veritat o ensurt". A cada concursant li pot tocar haver de respondre una pregunta compromesa amb la veritat, o haver de superar una prova perillosa, dolorosa o fastigosa. Mentrestant, en Dave i la Sky continuen flirtejant, la Samey es fa passar per l'Amy i en Rodney continua convenšut que totes les concursants estan enamorades d'ell.
avi AdriÓ 97 2019-07-23 21:05:31
Un drama total d'illa -5x18- A l'illa de Pahkitew - El passat sempre torna
Els dos equips s'enfronten en una prova en quŔ han de recollir uns bastons corrent per una plataforma i, al mateix temps, mirar de fer caure l'adversari a l'aigua . L'Ella es fica entre la Sky i en Dave, en Max mira d'aliar-se amb la Scarlett i la Jasmine rep les conseqŘŔncies de l'obsessiˇ pels zombis d'en Shawn.
avi AdriÓ 95 2019-07-23 21:08:59
Un drama total d'illa -5x19- A l'illa de Pahkitew - Micos que fan el mico
En Dave continua sospirant per la Sky, i la Sugar continua maquinant i anant a la seva. Mentrestant, en Chris torna a desafiar els concursants amb proves complicades. La d'avui Ús "L'atac de l'snack", que els obligarÓ a fer una gimcana pel bosc empaitant uns micos que es resisteixen a donar-los les monedes que els permetran guanyar. Per˛ l'os, que tambÚ participa a la prova, ho complica tot i, indirectament, provoca l'expulsiˇ d'una concursant que no s'ho mereix.
avi AdriÓ 123 2019-07-23 21:10:07
Un drama total d'illa -5x20- A l'illa de Pahkitew - Hem tocat fons
La prova d'avui consisteix a llanšar els concursants al fons d'una cova perquŔ trobin la sortida pel seu compte. En Dave i la Sky continuen flirtejant, per˛ la Sugar, que tÚ por que s'ali´n contra ella, mira de posar-los bastons a les rodes. La Jasmine, que normalment tan decidida, resulta que tÚ claustrof˛bia i no suporta estar tancada a la cova. Per la seva banda, la Scarlett comenša a estar tipa d'en Max.
avi AdriÓ 116 2019-07-23 21:24:30
Un drama total d'illa -5x21- A l'illa de Pahkitew - Tres zones i un nadˇ
En aquest episodi, els dos equips es tornen a enfrontar en una prova repartida en tres zones de l'illa plenes de perills. La primera part es diu "El dinar de l'os", la segona "La pasta que empasta" i a la tercera, el perill sˇn unes allaus. DesprÚs d'haver canviat d'equip, la Sky decideix que donarÓ prioritat als seus companys per davant d'en Dave, que tindrÓ un bon disgust.
avi AdriÓ 102 2019-07-23 21:25:09
Un drama total d'illa -5x22- A l'illa de Pahkitew - Fet a amagar i vomitar
En aquest episodi, els set concursants que queden s'ajunten en un sol grup. La primera prova consisteix a menjar-se un Ópat fastigˇs. El que acabi primer tindrÓ immunitat i haurÓ de buscar els altres en un joc de fet i amagar. En Dave perd els papers perquŔ la Sky no el vol, i al final, en Shawn es guanya el respecte de la Jasmine.
avi AdriÓ 94 2019-07-23 21:25:13
Un drama total d'illa -5x23- A l'illa de Pahkitew - La febre Scarlettina
El sistema d'autodestrucciˇ de l'illa s'activa i en Chris decideix que la prova que hauran de superar els concursants consistirÓ a accedir a la sala de control i desactivar el compte enrere. L'Sky i la Sugar formen un equip, mentre que la Jasmine i en Shawn mostren els sentiments que tenen l'un per l'altre. Per˛ l'autŔntica sorpresa que ning˙ s'espera la donarÓ l'Scarlett.
avi AdriÓ 95 2019-07-23 21:25:16
Un drama total d'illa -5x24- A l'illa de Pahkitew - AquÝ caic, aquÝ m'aixeco
Els quatre ˙ltims concursants competeixen en una cursa fins al cim d'una muntanya. Qui hi arribi primer i agafi la bandera que hi ha al capdamunt aconseguirÓ la immunitat, mentre que l'˙ltima persona que travessi la meta se'n tornarÓ cap a casa. L'Sky i la Sugar formen una alianša per derrotar la Jasmine i en Shawn, per˛ tindran una relaciˇ difÝcil, que encara es complicarÓ mÚs pels problemes digestius de la Sugar.
avi AdriÓ 98 2019-07-23 21:25:19
Un drama total d'illa -5x25- A l'illa de Pahkitew - Talent a dojo
La gran final s'acosta i nomÚs queden tres contrincants. En Chris, que cada dia vol fer patir mÚs els concursants, els diu que cadascun s'ha d'inventar una prova que els permetrÓ sumar punts segons la posiciˇ en quŔ l'acabin. L'Sky proposa una cursa d'obstacles, en Shawn s'inventa una cursa per sobre dels arbres i la Sugar vol fer un concurs de talents. D'entrada, tot sembla molt senzill, per˛, com sempre, hi ha perills ocults i inesperats que ho compliquen tot.
avi AdriÓ 98 2019-07-23 21:25:23
Un drama total d'illa -5x26- A l'illa de Pahkitew - Mentides, plors i un gran p
A l'illa de Pahkitew - Mentides, plors i un gran premi.

Arriba el dia de la gran final i en Chris desferma tota la seva maldat i castiga els dos finalistes amb les proves mÚs dures del concurs. Els obligarÓ a fer una cursa desenfrenada fins a l'altra banda de l'illa, amb descensos vertiginosos i bassals plens de fang i, per postres, els imposarÓ uns ajudants sorpresa que l'˙nic que faran serÓ posar-los pals a les rodes en una final perillosa com poques.
avi AdriÓ 97 2019-07-23 21:26:04

┌ltima actualitzaciˇ Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.