Elinks

25 anys d'Un pont de mar blava

Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD
Codec audio:
MP3
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
25 anys d'Un pont de mar blava
Durada: 152 minuts. - MIDA: 2,08 Gb

"Un pont de mar blava" és el nom del concert que va fer el músic al Palau Sant Jordi de Barcelona per presentar el disc amb el mateix nom. El 33 recupera aquelles imatges, incorporant-hi una entrevista feta per la periodista Peté Soler, des de l'Estartit, amb les illes Medes de fons, on el cantautor recorda la seva especial relació amb el poeta Miquel Martí i Pol.

Lluís Llach, el 1993, celebrava els 25 anys de carrera, i en aquell concert va interpretar, en la primera part, alguns dels seus temes més coneguts, com el "Bandoler" o "Amor particular", i va deixar els nous temes, creats conjuntament amb el poeta Miquel Martí i Pol, per a la segona part. TV3 va ser testimoni d'aquesta fita musical històrica, que es va emetre en directe, amb els comentaris de Marc Mateu i la realització de Manuel Huerga.

Una de les peculiaritats d'aquest concert va ser que el públic va quedar impactat per l'originalitat de l'escenari. Una posada en escena que simulava una platja de sorra blanca feta amb grans d'arròs, juntament amb la presència de més de quinze músics, entre els quals destacaven les originals veus de la cantant grega Nena Venetsanou i de la cantant berber Amina Alaoui.

Aquell "pont" de fraternitat i solidaritat amb els pobles de la Mediterrània que van imaginar, s'ha fet, amb el pas del temps, malauradament, encara més necessari."
ed2k Ferriol 419 2019-01-29 21:30:36

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.