Elinks

Mai neva a ciutat - 1a Temporada

Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD
Codec audio:
MP3
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Mai neva a ciutat -1x01- Capítol 1
La tornada a Mallorca està resultant molt dura per Neus Perelló. No s’acostuma a la vida a ca sa mare, tampoc al seu germà, i els seus amics han canviat massa. Les seves expectatives es veuen completament frustrades i se sent sola i desorientada. Neus intenta recuperar el seu entorn, i queda per sopar amb Carme, Lluís, i la parella d’aquest, Fran. Però la distancia sembla insalvable i Neus acaba barallar-se amb els seus amics d’infantesa. Això la durà a partir del sopar, i conseqüentment, a patir un sorprenent accident, l’agressió involuntària a un desconegut. Però que passa quan un desconegut és en realitat algú conegut? Què passa quan el que sembla un desagradable accident acaba desencadenant en l’inici d’un projecte personal?
ed2k Ferriol 379 2018-08-24 00:24:58
Mai neva a ciutat -1x02- Capítol 2
El projecte de blog de Neus comença a agafar força i ella també. Es reconcilia amb els seus amics i retroba un antic company de classe, Joan Rius. Molt motivada, li demana a Lluís i Carme que li recomanin personatges interessant de la cultura del panorama Balear. Finalment, gràcies a Lluís, Neus troba la segona protagonista del seu blog d’entrevistes, Bibian Caoba , amb qui Neus i Lluís viuran una nit molt especial al bar on ella fa feina i actúa, el Bar Lisboa. Lluís acabarà desfermat, recordant vells temps, cantant com feia, i deixant-se dur, també com feia abans de trobar “l’estabilitat”. El blog i les vivences, fan que Neus comenci a entendre el que significa tornar a viure a Mallorca, i redescobrir tot allò que ja coneix.
ed2k Ferriol 333 2018-08-24 00:25:48
Mai neva a ciutat -1x03- Capítol 3
Han passat unes setmanes, el projecte de Neus funciona i fa entrevistes a personalitats de la cultura, de Toni Gomila a Tomeu Penya. A més de arrencar el blog, ha començat una relació de sexe ocasional amb en Joan Rius, qui la fa reflexionar sobre com ser feliç en la “vida adulta”. En una de les seves trobades, Neus reb un missatge: Fran s’ha assabentat del que va passar la nit del Lisboa i ha deixat Lluís. Quan Neus va a casa de Lluís, troba Carme que l’ajuda a fer caixes de mudança. Neus l’intenta animar i Lluís li dóna la culpa a ella del que ha passat. Discuteixen, i Lluís li retreu que és una egoista. Just en aquell moment, Fran entra i s’embolica en una discussió molt forta amb Lluís. També en aquell moment un col·laborador d’ib3 Ràdio, Toni Nievas, telefona Neus per entrevistar-la. Neus va ràpidament a casa, on tot segueix com sempre, sa mare, Isabel, segueix passant consulta, i el seu germà Clay, assaja amb una nova cantant. Neus es vesteix, i després d’una tensa conversa amb Clay parteix cap a la ràdio. A la ràdio, Marga, la presentadora, dóna pas al seu col·laborador, Toni Nievas, i a Neus. Aquest li fa una entrevista impertinent i incòmode, i Neus aprofita per sincerar-se: Creu que fer entrevistes li serveix per aprendre a escoltar. Després de l’entrevista, Marga li farà una proposta molt temptadora i Neus no sap què dir, el curs de les coses pot canviar quan manco ho esperes. El dia acaba amb una nova sorpresa, quan troba Joan Rius prenent alguna cosa amb una altra antiga companya de l'institut.
ed2k Ferriol 333 2018-08-24 00:26:17
Mai neva a ciutat -1x04- Capítol 4
La situació viscuda amb Joan ha desconcertat a Neus, que poc animada, té una entrevista amb Miquel Barceló. Carme, que està de baixa per una lesió al canell, resol acompanyar-la amb la furgoneta de son pare. El camí fins a Felanitx resultarà una prova d’obstacles surrealista, amb més aventures de les previstes. Durant el trajecte, Neus se’n dona compte que Carme està angoixada per haver de tornar a una feina que li fa por i que és adicta als relaxants musculars. Però també se’n dóna compte que no ha estat tan bona amiga com se pensava, i que moltes vegades fa falta fixar-se més en els detalls per estar a prop de qui més estimes. Carretera, guiris, porcs, Mallorca pot ser una illa sorprenent quan tens valor per viure-hi.
ed2k Ferriol 327 2018-08-24 00:26:51
Mai neva a ciutat -1x05- Capítol 5
Neus ha començat a treballar a la ràdio. Aquestes setmanes ha estat entrevistant grans figures del panorama cultural balear i, finalment, entrevista la poeta Laia Martínez i López. A la ràdio no aconsegueix sentir-se a gust ni tampoc controlar els entrevistats, pels qui fàcilment se sent atacada i menyspreada. Neus sent que ha d’agafar les regnes de la seva vida, i decideix que ha de partir de ca sa mare, i CARME li ofereix una habitació. Aquesta està contentíssima, excitada, exageradament eufòrica. Fa cinc dies que no pren cap pastilla i es troba millor que mai. Lluís està passant per una greu crisi, i la seva psicoanalista, Isabel, li recomana no veure Neus. Aquesta quan se n’assabenta té un disgust, i es disculpa amb Lluís. Aquest s’ha tenyit el cabell de rosa, i està meditant partir de Mallorca, tornar a casa. Neus queda tota sola al bar, després que el seu amic la deixi amb la paraula a la boca, en aquell moment rep una telefonada de Londres. Volen que torni. Neus decideix xerrar amb sa mare, no li pot fer això, recomanar-li a un dels seus millors amics que no la vegi. Tenen una conversa catàrtica, però Neus en surt resolta a xerrar amb Joan, ha decidit tornar a Londres. La conversa també es descontrola, i Neus acaba dient coses que no vol. Però el dia accidentat de Neus no acaba aquí i quan arriba a ca na Carme la troba en un estat que no es podia esperar...
ed2k Ferriol 292 2018-09-08 22:53:29
Mai neva a ciutat -1x06- Capítol 6
Lluís arriba a Ciutadella va al convent on va passar la seva infantesa. La germana Sor Àngels i les altres monges amb molta efusivitat. Sor Àngels l’anima, li dóna algun consell de gran ajuda i li diu que es pot quedar un vespre allà, però que el dia següent ha de partir. Neus, després d’entrevistar L.A., li diu a Marga que deixa la feina i se’n torna a Londres. Marga, que veu que no n’està gens convençuda, li fa veure que el que ha de fer és el que li agrada, i que això no és viure a Londres com una becaria... que ella el que ha de fer és escriure. Carme i Neus van al seu antic institut a veure el concert de Clay. Estan embadalides perquè feia molt de temps que no hi anaven. Neus se sorprèn quan veu que també hi ha Isabel i el seu Pacient. A la festa també hi ha Joan. Neus i ell se saluden seriosos i tímids. Quan sembla que ja no tenen res més a dir-se, Joan admet que no és feliç. Neus tenia raó. Abans que comenci el concert, Neus va fins la que va ser la seva classe. Despenja un mapa de les Illes Balears i, a la paret, hi llegeix una inscripció que fa fer en Carme molts anys enrere, i res ha canviat tant. Comença el concert. La banda de Clay toca davant d’un públic entregat. Neus, Isabel, el pacient i Carme ballen. Li envien vídeos a Lluís. A aquest això li canvia l’humor. Està content. Tant, que crida les monges perquè es facin un vídeo selfie amb ell ballant. El matí següent Neus berena a la cuina de ca seva, i per sorpresa apareix el pacient de sa mare, que ha dormit allà. Està arrencant un projecte nou, i Neus té un perfil que li interessa molt. És per escriure. I si finalment tornar a Londres no és la única opció?
ed2k Ferriol 287 2018-09-08 22:53:45

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.