Elinks

L'ofici de viure - 1a Temporada (2a part)

Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD @ 1246 kbps, 25fps, 704x396
Codec audio:
MP3 @ 128 kb/s CBR, estèreo 48000Hz
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
L'ofici de viure -1x10- Si et fa patir, no és amor
Hi ha persones enganxades al sofriment amorós. Persones que confonen estar enamorades amb patir.El programa analitza aquesta falsa creença ¿i el mal que han fet algunes cançons i pel·lícules-, amb les psicòlogues Mercè Conangla i Mònia Presta.Gaspar Hernàndez també entrevista Joan Garriga, que explica com tracten el patiment amorós les Constel·lacions Familiars. El programa s'endinsa en una sessió de Constel·lacions, per conèixer-ne el mètode.
avi naroatna 484 2020-03-13 23:26:00
L'ofici de viure -1x11- Les visualitzacions
Les visualitzacions són una eina psicològica per aconseguir objectius o millorar el nostre estat d'ànim. Estimulen l'alliberament de dopamina i serotonina. El programa en parla amb el "coach" i economista Raimon Samsó i el psicòleg Rafel Santandreu. Gaspar Hernàndez va a la piscina a fer, amb Rafel Santandreu, les visualitzacions que cada matí ell practica mentre neda. El psicòleg recomana als seus pacients fer visualitzacions per sentir-se millor en el dia a dia, i a mig termini. D'altra banda, "L'ofici de viure" també s'ocupa de les visualitzacions en l'àmbit esportiu, per millorar pràctiques i resultats, amb el psicòleg esportiu Pep Font, del CAR de Sant Cugat.
avi naroatna 424 2020-03-13 23:26:07
L'ofici de viure -1x12- Tornar a néixer
Hi ha situacions després de les quals tenim la sensació que hem tornat a néixer, que tenim una nova oportunitat. El programa conversa amb persones que s'han replantejat l'escala de valors, les creences i conviccions més profundes, i que han començat de zero. Emilio Carrillo, economista i expolític, explica la seva experiència pròxima a la mort després d'un accident de trànsit, i que després va abandonar la política i va optar per "una vida senzilla". Gaspar Hernàndez també entrevista la doctora Luján Comas, que va tenir la sensació que tornava a néixer després de quedar-se vídua i tenir un càncer. I el teòleg i jesuïta Xavier Melloni explica que qualsevol canvi es pot viure com un procés de mort o com un procés de transformació. Per Xavier Melloni, des d'un punt de vista espiritual, la mort no existeix.
avi naroatna 443 2020-03-13 23:26:13
L'ofici de viure -1x13- La llibertat interior
Totes les tradicions espirituals s'han fet ressò d'una llibertat última, que ningú no ens pot prendre: la llibertat interior. La llibertat de decidir com ens volem sentir davant una situació. El programa analitza aquesta llibertat, i com es pot aconseguir, amb l'antropòleg Josep Maria Fericgla, a Can Benet Vives, al Montnegre. La psicòloga Mireia Darder explica com viu ella, en primera persona, la seva llibertat sexual. I com connecta amb la llibertat interior navegant pel mar. I Gaspar Hernàndez també entra a la presó, on cada cop hi ha més presos que, encara que sembli mentida, aconsegueixen espais de llibertat interior gràcies a la meditació.
avi r5004 i naroatna 410 2020-03-13 23:26:20

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.