Elinks

Joc de cartes - 2a Temporada

Font:
HDTV+HDTV
Codec video:
XviD, 1280x720, 25fps, x264, 4500kbps
Codec audio:
CatalÓ 128kbps, 48kHz, AC3 estŔreo
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Joc de cartes -2x01- El millor rest. de cuina de porc a la plana de Vic
"Joc de cartes" es trasllada fins a Osona per trobar els millors restaurants de la cuina del porc de la plana de Vic. Amb en Marc Ribas esbrinarem com podem conjugar estil i gastronomia de la mÓ de la N˙ria Cortinas, propietÓria del restaurant Bardaguer situat a Folgueroles. Tot seguit, anirem fins al casc antic de Vic, on en Marc Corrius intenta sorprendre cada dia tots aquells qui volen tastar les propostes culinÓries que ell mateix dissenya per al Barecu, el seu local. De Vic ens mourem fins a Sant Miquel de BalenyÓ, on en LluÝs Parra ens obrirÓ les portes d'El Pla de l'Os, una autŔntica taverna de les de tota la vida. Per acabar, tornarem al centre de Vic per descobrir els plats mÚs atrevits que ofereix l'└lex AndrÚs, xef i propietari del Vicfood.
avi Conrad 185 2018-04-02 23:10:44
Joc de cartes -2x02- El millor rest. amb calšots del camp de Tarragona
"Joc de cartes" visitarÓ el Camp de Tarragona per trobar el millor restaurant especialitzat en calšots. El primer negoci que presentarÓ en Marc Ribas Ús Casa GurÝ, a la Masˇ. La seva propietÓria, Esther GurÝ, es considera tota una "gladiadora" i la seva especialitat sˇn els cargols a la llauna i la cua de vedella. A continuaciˇ visitarem la Masia Fontsacaldes, una masia del segle XVII ubicada a 8 km de Valls. El seu propietari, en Jaume Villasevil, creu que la seva calšotada Ús l'autŔntica. A continuaciˇ, ens traslladarem fins a Montblanc per conŔixer l'Abdon Tarrats, el propietari d'El MolÝ del Mallol. L'Abdon s'ha dedicat tota la vida a l'hostaleria i es considera una persona positiva. I l'˙ltim restaurant que participarÓ en el programa serÓ El Trispolet, a Valls. El seu propietari es diu Pau Bigas i, atenciˇ, creu que els calšots estan sobrevalorats.
avi Conrad 169 2018-04-02 23:09:54
Joc de cartes -2x03- El millor restaurant de cargols a la Noguera
"Joc de cartes" visita la comarca de la Noguera per trobar el millor restaurant del producte estrella de la zona: els caragols. Un setmana mÚs Marc Ribas ens duu de ruta per quatre restaurants diferents. Coneixerem l'Anna de Cal FarrÚ, un restaurant familiar amb cuina de tota la vida i on els caragols sˇn els protagonistes de la casa. Visitarem l'Ďscar i el D4, una proposta moderna i cuidada amb productes de primera qualitat. TambÚ coneixerem el Toni i la Nova Font Blanca, un restaurant que, com el seu propietari, enganyen a primera vista. Per acabar, la Judith ens obre les portes de l'EspÝgol, un restaurant heretat dels seus pares que ara cuida amb el seu marit.
avi Conrad 136 2018-05-01 22:27:11
Joc de cartes -2x04- El millor rest. de cuina tradicional a Barcelona
"Joc de cartes" es queda a la ciutat comtal per buscar quin Ús el millor restaurant de cuina tradicional catalana a Barcelona. Juntament amb Marc Ribas coneixerem l'Ana Calpe, propietÓria de La Clara, un restaurant centenari de l'any 1872 situat a l'Eixample esquerra de la ciutat. A continuaciˇ, anirem fins al barri de Sants on descobrirem el restaurant Tatau l'Antiquari, un establiment molt personal on es veu reflectida l'empremta de la Vanessa SÓnchez. De Sants farem un salt fins al Raval per conŔixer la cuina tradicional del mÝtic restaurant Bar Muy Buenas, amb la seva jove propietÓria, Montse Roca. I, finalment, tornarem a l'esquerra de l'Eixample per descobrir el renovat restaurant Alba Granados regentat pel Mario Claver, que ens presentarÓ la seva carta mÚs tradicional.
avi Conrad 144 2018-05-01 22:27:53
Joc de cartes -2x05- El millor rest. cuina de cullera vall de Camprodon
"Joc de cartes" visita de la mÓ de Marc Ribas la vall de Camprodon per trobar el millor restaurant de cuina de cullera de la zona. El primer restaurant a participar-hi serÓ Fonda RigÓ, a TregurÓ de Dalt. El seu propietari Ús l'Albert Rigat i li agrada recordar que el seu restaurant tÚ unes visites privilegiades sobre la vall. A continuaciˇ, visitarem el Can Jordi, un petit negoci en un poble encara mÚs petit, Espinavell. La seva propietÓria es diu Eva MartÝnez i Ús una periodista que va deixar-ho tot per anar a viure a la muntanya. La tercera concursant, de nacionalitat russa, es diu Nadia Milostivenko. ╔s la cuinera del PanorÓmix i va venir a Catalunya per amor. L'˙ltim restaurant a participar-hi serÓ Can Xicoy, un restaurant de tota la vida molt a prop del centre de Camprodon. La seva propietÓria, l'Elena Costa, assegura que a la ciutat "hi ha moltes enveges".
avi Conrad 151 2018-05-01 22:29:12
Joc de cartes -2x06- La millor food truck al REC d'Igualada
"Joc de cartes" se'n va de festival al REC.0 d'Igualada per descobrir l'oferta gastron˛mica de carrer i sobre rodes: les "food trucks". En aquesta ocasiˇ Marc Ribas ens acompanya a tres "food trucks" diferents. D'una banda visitarem Fuxia, la "food truck" d'en Marco, un italiÓ que veu la vida de color f˙csia i que va decidir posar tota la carn a la graella per oferir hamburgueses arreu de Catalunya. TambÚ coneixerem el Santi i la Happy Foods Ecofriendly, una proposta ecol˛gica, de proximitat i feta amb molt d'amor. I, finalment, tastarem les croquetes i pizzes de la Teresa grÓcies a la seva "food truck" The Cine. Un programa amb sorpresa final.
avi Conrad 91 2018-05-30 22:54:39
Joc de cartes -2x07- El millor restaurant de cuina popular del Serrallo
En aquesta ocasiˇ "Joc de cartes" visita el barri del Serrallo de Tarragona per trobar el millor restaurant de cuina popular. Capitanejats per Marc Ribas coneixerem la Virginia i l'Anap Bistro, un restaurant de cuina local amb una presentaciˇ dels plats gens tradicional. TambÚ visitarem l'Ďscar i El Taller, un restaurant de cuina nikkei, que fusiona la gastronomia japonesa amb la peruana. Continuarem la ruta fins arribar al Gli Angeli, la proposta del Nicola, un restaurant italiÓ de cuina marinera. I, finalment, l'└ngel i el P˛sit, un establiment de tradiciˇ familiar ubicat en un edifici hist˛ric.
avi Conrad 112 2018-05-30 22:56:57
Joc de cartes -2x08- El millor restaurant de cuina Órab de Barcelona
"Joc de cartes" recorrerÓ els carrers de Barcelona per trobar el millor restaurant de cuina Órab a la ciutat comtal. Juntament amb Marc Ribas coneixerem l'Ďscar DÝez, cap de sala del Summak, un restaurant libanŔs inspirat en els sabors de l'Orient MitjÓ. TambÚ descobrirem la cuina fenÝcia de l'Imad El Haddad, propietari del Karakala, que ens presentarÓ plats tradicionals de la cultura libanesa. La tercera parada, la farem al restaurant Admir, amb el seu cuiner Haissam Darwiche, que ens proposarÓ descobrir la tradiciˇ culinÓria del LÝban. I per ˙ltim serÓ l'Ouafaa Bachlouch qui ens transportarÓ fins al Marroc amb el seu elegant restaurant Zinbar.
avi Conrad 103 2018-05-30 22:59:58
Joc de cartes -2x09- El millor restaurant familiar del VallŔs
El VallŔs Ús l'escenari del "Joc de cartes" dedicat a trobar el millor restaurant familiar. Amb Marc Ribas coneixerem el Xavier, de La Masia, un restaurant familiar i per a famÝlies, amb grans finestrals per gaudir de les vistes dels cingles de BertÝ. Visitarem el restaurant Can Farell, regentat per la Mireia, un establiment que estima i cuida la canalla amb una gran oferta d'esbarjo infantil. Continuarem la ruta gastron˛mica fins a trobar el JuliÓ i el seu restaurant Portal Vell, on ens oferirÓ la cuina tradicional que continua fent la tercera generaciˇ de la famÝlia. Finalment, la Katy i el Candombe, un local especialitzat en graellada uruguaiana i amb una propietÓria amb sang d'artista.
avi Conrad 116 2018-05-30 23:00:41
Joc de cartes -2x10- El millor restaurant del Rebost de l'Illa
"Joc de cartes" es desplaša fins a un dels centres comercials mÚs emblemÓtics de Barcelona: l'Illa Diagonal. Amb motiu del seu 25Ŕ aniversari, buscarem quin Ús el millor restaurant de la zona del Rebost de l'Illa Diagonal. Amb en Marc Ribas ens endinsarem en la cuina marinera que ofereix Ribera Manero, el restaurant amb peixateria que regenta en Carles Centelles. Tot seguit canviarem peixos i marisc per les millors fruites i verdures de temporada. Les trobarem a Camarasa Fruits, l'espai que condueix en Marc Taribˇ, tercera generaciˇ al capdavant del negoci d'aquests productes d'alta qualitat. I per acabar viatjarem fins al Japˇ de la mÓ de l'Anna Saura i del seu restaurant, el Sakura Ya, un dels restaurants japonesos pioners de la ciutat. En aquesta ocasiˇ en Marc Ribas i els restauradors rebran una inesperada visita que no passarÓ desapercebuda per ning˙.
avi Conrad 85 2018-07-02 00:28:43
Joc de cartes -2x11- El millor restaurant vegetariÓ de Barcelona
"Joc de cartes" busca el millor restaurant vegetariÓ de Barcelona. En Marc Ribas intentarÓ trencar els t˛pics que hi ha al voltant d'aquest tipus de cuina a la ciutat comtal. Descobrirem la proposta d'en Pere Llauradˇ, propietari del restaurant Arc Iris, el mÚs antic de Barcelona. TambÚ descobrirem el restaurant The Green Spot, amb el seu director, en Willy Bellabiod. Seguirem amb l'Alive, on la Sara Bosch, la propietÓria, demostrarÓ que, tot i que Ús jove, tÚ les coses molt clares. I per ˙ltim, acabarem al restaurant Raso Terra, on la Chiara Bombardi demostrarÓ que la cuina vegetariana no Ús avorrida.
avi Conrad 84 2018-07-02 00:29:20
Joc de cartes -2x12- El millor restaurant en una casa pairal de l'Empor
"Joc de cartes" es trasllada a l'EmpordÓ per trobar el millor restaurant en una casa pairal de la zona. De la mÓ de Marc Ribas coneixerem l'Eduard CasadellÓ, copropietari de Can CasadellÓ, una masia catalogada com a patrimoni hist˛ric de Catalunya. TambÚ ens trobarem amb la Maria Ant˛nia Rubio, propietÓria de La Riera, que ens presentarÓ una cuina catalana d'autŔntiques arrels empordaneses . Anirem fins al poble medieval de Sant Feliu de Boada per conŔixer l'AdriÓ Rubio, copropietari de Cal Gall, que ens proposarÓ el seu particular concepte "glocal", fusiˇ entre global i local. I per ˙ltim, farem parada en una masia de l'any 1878 a Sant MartÝ d'Emp˙ries, en aquest lloc privilegiat del cor de l'EmpordÓ serÓ el Francesc Vßzquez qui ens presentarÓ el seu restaurant El Mesˇn del Conde.
avi Conrad 94 2018-07-02 00:29:52
Joc de cartes -2x13- El millor restaurant de la Boqueria
"Joc de cartes" descobreix quin Ús el millor restaurant de cuina de mercat de la Boqueria. Un mercat que ha resistit l'esperit popular dels mercats catalans de sempre, tot i les diferents transformacions que hi ha hagut al voltant. Amb en Marc Ribas coneixerem en Quim MÓrquez, que dona nom a la seva parada, El Quim de la Boqueria. Ell hi participa al costat del seu fill, en Yuri, que continua amb el negoci familiar. Comptarem, tambÚ, amb tota una instituciˇ a la Boqueria, en Juanito Bayen, que fa mÚs de 60 anys que Ús darrere la barra del seu restaurant, el Pinotxo. Ell concursarÓ amb el seu nebot i mÓ dreta, en Jordi AsÝn. I per ˙ltim, descobrirem el Kiosk Universal, amb els copropietaris i germans Alfonso i Benja DomÝnguez, que de ben petits ja corrien pel mercat i la parada de la famÝlia. Tot programa especial ha de tenir una traca final i serÓ grÓcies a una visita molt Ócida i inoblidable.
avi Conrad 83 2018-07-05 22:19:02
Joc de cartes -2x14- El millor restaurant davant del mar del Maresme
"Joc de cartes" visita el Maresme per trobar el millor restaurant davant del mar de la zona. Amb Marc Ribas coneixem la Melanie, una jove propietÓria que, amb 26 anys, un marit, un fill de 4 anys i un altre de camÝ, ha aconseguit aixecar el restaurant La Mar Bonica, de 9.000 m2. TambÚ anem a trobar la MercŔ, propietÓria de La Caleta, amb qui tastem peix i marisc en un restaurant obert des del 1957. Coneixem la Fabiana i el seu Offu Sushi Bar, un restaurant que ofereix cuina japonesa, una oferta diferent, a peu de port, amb la qual estÓ enamorant molts clients. Finalment, el Paulo i el Btakora ens fan sentir la mÓgia de menjar a primera lÝnia de mar.
avi Conrad 84 2018-07-05 22:19:55
Joc de cartes -2x15- El millor restaurant de bolets del Baix Montseny
"Joc de cartes" va fins al Baix Montseny per tastar la millor cuina amb bolets del massÝs. Amb Marc Ribas coneixerem la Lorena Sierra, del restaurant 4 Vents 3.0, un restaurant familiar a Hostalric, que s'ha convertit en el seu projecte de vida. Anirem fins a Sant Feliu de Buixalleu per descobrir la proposta creativa de la Teresa ColomÚ, del restaurant Mas Gelat. TambÚ visitarem la Susana Ambatlle que, amb la seva valentia, va obrir el restaurant GessamÝ, a Sant Esteve de Palautordera, fa un any i mig. I, per ˙ltim, descobrirem Can Collet del Pla, a Sant Antoni de Vilamajor, amb en Guillem Pou, un jove de 21 anys que tÚ les coses molt clares.
avi Conrad 94 2018-07-05 22:21:06

┌ltima actualitzaciˇ Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.