Elinks

Els secrets dels sexes

Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD @ 1238kbps, 672x492, 25fps.
Codec audio:
MP3 @ 96kbps, 48kHz, mono.
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Els secrets dels sexes -01- El cervell sexual
Tothom sap que els homes i les dones no són iguals, però aquestes diferències, a part de les físiques òbvies, què signifiquen i com afecten la vida i l'amor? Aquesta sèrie examina les últimes teories científiques sobre què fa que un gènere sigui diferent de l'altre i la manera com influeixen les diferències en tot el que ens passa, des de la forma de comunicar-nos fins a la forma d'aparellar-nos. Cinc homes i cinc dones se sotmeten a diversos tests perquè els científics categoritzin el seu cervell com a masculí o femení. Aviat s'adonaran que el sexe del cervell no té per què coincidir amb el sexe del cos. Un científic també estudiarà una parella que discuteix constantment i mirarà d'esbrinar si hi ha alguna clau en la seva activitat cerebral que faci que no es puguin entendre. El programa també mostrarà un home que ha canviat el sexe del cervell; un científic estudia l'efecte del nivell prenatal de testosterona sobre el nostre comportament, i un altre assegura que pot predir el resultat d'una cursa basant-se només en la llargada dels dits índex i anular dels participants.
avi Messi20 719 2008-07-22 15:21:51
Els secrets dels sexes -02- L'atracció
En un experiment sobre el terreny, un zoòleg, un psicòleg experimental i un biòleg evolutiu posen a prova les seves teories de l'atracció mútua en un centenar d'homes i dones solters; n'analitzaran cada part de la cara i el cos, i n'estudiaran els perfils psicològics i socials per trobar les claus de la química sexual. Beth Eaglund és una dona de 32 anys que busca parella. Finalment, després de quatre anys de cites ràpides i de navegar per internet, ha desistit. D'altra banda, Peter Kerr, un professor de ciències polítiques de 37 anys, mai ha anat més enllà de la fase "amics". És possible que els científics els trobin parella quan tots els altres mètodes han fallat?
avi Petiso 695 2008-07-22 15:22:02
Els secrets dels sexes -03- L'amor
L'estadística demostra que la meitat dels matrimonis acaben en divorci. Tot i així, els científics creuen haver trobat la fórmula de l'amor etern. Han identificat el funcionament de l'amor i creuen que poden predir quins matrimonis duraran i quins no. Quatre parelles prendran part en una bateria d'experiments per saber si els científics tenen realment la resposta.
avi Petiso 634 2008-08-02 22:34:10

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.