Elinks

Vull viure! (VOSC)

Font:
DVD+DVD
Codec video:
DivX 672 x 416
Codec audio:
VO (anglès) Subtitulada en català
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Vull viure! (VOSC)
Durada: 114 minuts. - MIDA: 1.37 GB

Vull viure! (I Want to Live!) està basada en una història real, tal com ens diu el cartell amb què comença. La Barbara Graham és una prostituta molt de la gresca, una estafadora, una delinqüent i moltes coses més. Però, podria ser una assassina?

El 1958 la Susan Hayward va guanyar l'Òscar a la millor actriu per la seva sensacional i angoixosa interpretació en aquesta història commovedora que us mantindrà en suspens fins al final.

Detinguda per matar a cops una vídua impossibilitada, la Barbara Graham provoca la policia i es nega a respondre. Aquesta actitud insolent i descarada la mantindrà durant tot el film, fins i tot quan les coses es van complicant i li és molt difícil poder demostrar la seva innocència.

Considerada culpable per la premsa i el públic, un comentarista de la TV diu això, a mig judici de la Barbara: "La pèl-roja orgullosa s'ha convertit en una dona espantada". Però no. Ens demostrarà que manté, fins al final, el punt de supèrbia que la caracteritza. La pel·lícula és un al·legat del director Robert Wise contra la pena de mort.

Va ser emesa per la TVC el 18/02/1995 subtitulada. El company Debordista me n'ha fet a mans la captura d'una cinta VHS que ha servit com a punt de partida dels subtítols. De tota manera, s'han refet quasi totalment, consultant el text original anglès (screenplay) de la pel·lícula, i després s'han afegit al vídeo, que és d'una qualitat molt acceptable.
ed2k Veixinacalenta Debordista 576 2016-07-18 19:38:43

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.