Elinks

Els homes de Lucho - Versió SD

Font:
HDTV+HDTV
Codec video:
MKV (H264) 720x406 1850kbps 25fps 8bit
Codec audio:
MP3 192kbps 2.0 48KHz
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Els homes de Lucho
TV3 i BarçaTV han estrenat "Els homes de Lucho", un documental que s'endinsa allà on, fins ara, no havien arribat mai les càmeres. El mateix entrenador blaugrana ens presenta el seu ampli "staff" tècnic i ens explica com treballen dia a dia

Passió, dedicació, exigència, compromís, ambició. Luis Enrique ha empeltat el seu caràcter guanyador a un grup de més de 30 persones que han conduït la plantilla a assolir un doblet històric. Però, com és un dia de treball a la Ciutat Esportiva? Com prepara els partits l'staff? Com estudien el rival? Quina cura tenen dels futbolistes? L'entrenador asturià ha obert per primera vegada les portes dels despatxos del Camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva a un equip de televisió. Luis Enrique vol mostrar la feina que hi ha al darrere d'un conjunt campió que ha sumat set títols en els dos últims anys.

El tècnic asturià es mostra convençut que per assolir èxits esportius és bàsica la feina col·lectiva: “Tots fem un treball clau. El meu és important, però el dels encarregats de material és important, el dels que organitzen la seguretat és important. Tots són importants. Tots sumen una part clau perquè el jugador estigui còmode i necessitem totes les sumes. Al capdavall, això és com una família”. Luis Enrique explica en aquest documental el seu ideari futbolístic.
avi Adrià05 702 2016-06-03 18:51:08

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.