Elinks

El Chuck se'n va a Mèxic

Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD, 1409 kbps, Qf: 0,200 – 50% Test compressibilitat, 704x400
Codec audio:
MP3, 128 kbps, 44,1 kHz, Cbr, Estèreo, (català) MP3, 96 kbps, 44,1 kHz, Cbr, Mono, (VO)
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
El Chuck se'n va a Mèxic -1x01- Cabo San Lucas
Avui el chuck Hughes visita Cabo San Lucas, una localitat turística a l'extrem sud de la Baixa Califòrnia. Després d'una sessió de cuina amb l'Edith, la propietària d'un popular xiringuito a peu de platja, en Chuck surt a pescar amb els nois de Picante, una empresa de pesca esportiva. I per acabar amb bon sabor de boca, l'Emiliano, el patró del vaixell, el convida al seu ranxo per cuinar la pesca del dia.
avi lopere 292 2015-03-22 11:27:09
El Chuck se'n va a Mèxic -1x02- Guadalajara
En aquest episodi, el chuck se'n va cap a Guadalajara, la segona ciutat més gran de Mèxic. El Raúl de guia i el portarà a tastar les famoses tortas ahogadas del José, que les fa i les ven en una paradeta de carrer. el chuck demana la salsa més picant... Després aniran a un restaurant on serveixen birria, un guisat de cabra molt típic. Al restaurant dels germans Chololo la cuinen de manera tradicional i té fama de ser la millor de la regió. Finalment el chuck anirà a veure lluita lliure, tot un espectacle. I abans dels combats, podrà tastar un altre plat molt típic, el pozole, una sopa molt consistent a base de blat de moro i carn de porc.
avi lopere 318 2015-03-22 11:27:13
El Chuck se'n va a Mèxic -1x03- Loreto
Chuck Hughes és cuiner i és de Mont-real, i li agrada molt conèixer coses noves i passar-s'ho bé. Per això ha agafat els trastos i se n'ha anat a Mèxic, a tastar menjar autèntic, cuinar amb gent fantàstica i passar-s'ho molt bé. En el primer episodi de la sèrie, el chuck va a la zona de Loreto, a la Baixa Califòrnia. Tindrà l'oportunitat de tastar i aprendre a fer els millors tacos de la ciutat a El Rey del Taco. Després anirà a visitar dos ranxos de les muntanyes per descobrir com fan formatge fresc i vedella adobada. I finalment anirà a pescar i -sobretot a assaborir- les famosos cloïsses xocolata.
avi lopere 285 2015-03-22 11:27:29
El Chuck se'n va a Mèxic -1x04- Yucatán
El Chuck Hugues és al Yucatán, on l'únic que pica més que el sol és el menjar. Ha vingut a tastar la cochinita pibil, el plat més típic de la regió, a la parada d'entrepans que regenta un taxista amb la seva família. Però abans, visitarà unes ruïnes maies i aprendrà a cuinar un plat molt antic i peculiar. I com al Yucatán es cultiva el xili més picant de Mèxic, l'habanero, la primera parada és una granja on fan una salsa casolana d'alt voltatge.
avi lopere 298 2015-03-22 11:27:33
El Chuck se'n va a Mèxic -1x05- Huamantla
En aquest episodi, el chuck se'n va cap a la ciutat de Huamantla. Primer de tot, li ensenyaran com es fan els gelats artesanals. Després anirà a una finca dels afores on celebren una festa dedicada als plats fets amb carn de xai cuinada de moltes maneres diferents, com per exemple embolicada amb fulles de cactus. I finalment assistirà a les celebracions de "La Noche Que Nadie Duerme", una nit de festa en què es combinen cultura, tradició i menjar, esclar. el chuck aprendrà a fer "tamales" i pollastre amb "pipián".
avi lopere 261 2015-03-22 11:29:12
El Chuck se'n va a Mèxic -1x06- Oaxaca
Avui, el chuck Hugues explora les tradicions culinàries d'Oaxaca. La primera parada la fa en un xiringuito de "tlayudes", el refrigeri tradicional dels noctàmbuls i la resposta mexicana a la pizza. Després toca fer el cor fort i tastar l'aperitiu local, els "chapulines" o saltamartins fregits. I per acabarli espera tot un repte: ajudar uns pastissers a fer un pastís de boda per més de 500 convidats!
avi lopere 315 2015-03-22 11:29:57
El Chuck se'n va a Mèxic -1x07- Puebla
El chuck visita l'estat de Puebla, al cor de Mèxic. Primer de tot, tastarà uns sucs de fruita boníssims i unes quesadillas amb formatge i bolets acabats de collir. També tindrà l'oportunitat d'aprendre a fer i tastar el mole poblano, una recepta clàssica molt típica. I finalment descobrirà els chiles en nogada, un plat que amb té els colors de la bandera mexicana.
avi lopere 305 2015-03-22 11:30:34
El Chuck se'n va a Mèxic -1x08- Ciutat de Mèxic
El viatge gastronòmic del chuck Hugues acaba a Ciutat de Mèxic, una metròpoli de 22 milions d'habitants que li deixa un record inesborrable: un tatuatge fet per un artista mexicà que commemora la seva aventura en aquestes terres. Però abans té l'ocasió de tastar els tacos més famosos del país i aprendre el verdader significat de l'expressió "menjar ràpid". I per acabar, una visita al mercat central i un sopar amb les receptes d'alta cuina d'un cuiner local.
avi lopere 301 2015-03-22 11:32:11

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.