Elinks

Benvinguts a Zombieland - Versió HD m1080p

Font:
HDDVD+DVB
Codec video:
MKV x264 1080p
Codec audio:
AC3 Català-castellà-anglès
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Benvinguts a Zombieland
DURADA: 88 minuts. - MIDA: 1,29 GB

PAÍS: EUA. PRODUCCIÓ: Columbia Pictures DIRECCIÓ: Ruben Fleischer GUIÓ: Rhett Reese, Paul Wernick REPARTIMENT: Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Emma Stone, Abigail Breslin, Amber Heard, Bill Murray, Derek Graf, Ann Margaret Swindall GÈNERE: Acció / Aventura / Comèdia

CLASSIFICACIÓ: No recomanada pels menors de 18 anys

En un món plagat de zombis, en Columbus (Jesse Eisenberg) és un jove que es troba terroritzat per la situació, però quan et jugues ser menjat pels zombies, la por pot mantenir-te viu. De fet la seva covardia precisament li ha permès que el seu cervell encara es mantingui en el seu cap. No obstant això, Columbus es veurà forçat a treure el poc valor del que disposa per a unir-se a una banda de supervivents, a la qual pertany un caçador de morts vivents del que es fa amic.

Tallahassse (Woody Harrelson) és un macarra caça zombies l'única determinació de la qual en la seva vida és assolir l'últim Twinkie (dolç americà) en la terra. Quan ambdós uneixen forces amb en Wichita (Emma Stone) i en Little Rock (Abigail Breslin), que també han trobat una manera original de sobreviure en aquest caos, hauran de triar que és pitjor: si confiar els uns en els altres o sucumbir davant els zombies.
ed2k godowk 777 2015-02-21 00:13:39

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.