Elinks

El Foraster - 3a Temporada

Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD @ 1270 kbps, 25fps, 704x396 (16:9)
Codec audio:
Català MP3 @ 128 kb/s Joint Stereo, 48000Hz
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
El Foraster -3x01- Sant Llorenç de Morunys
Sant Llorenç de MorunysComença la tercera temporada d'"El Foraster" amb la visita a Sant Llorenç de Morunys (970 habitants), el poble més petit del Solsonès, però també el més poblat, un poble conegut com la capital de la Vall de Lord. En terra de bolets, el Foraster sortirà, evidentment, a buscar-ne i en trobarà de tota mena, fins i tot un de gegant. A Sant Llorenç, el Foraster coneixerà el primer avi centenari del programa pocs dies abans que compleixi els cent anys i descobrirà la versió catalana d'en "Jack l'esbudellador", un home que està fabricant una bomba, una bomba de veritat. I amb la intenció de fer-la servir. A més, els nens del poble el duran fins a un lloc màgic, el seu racó preferit del pantà de la Llosa del Cavall, i visitarà el Santuari de la Mare de Déu de Lord, on viurà un moment místic al costat d'una àvia de Barcelona que hi ve a fer una ofrena molt especial.
avi naroatna 938 2015-01-19 00:18:18
El Foraster -3x02- Salàs de Pallars
Salàs de PallarsAquesta setmana el Foraster visita Salàs de Pallars (378 habitants), al Pallars Jussà, on viurà una de les arribades més mogudes de totes les que ha viscut fins ara. Enxamparà el poble en plena celebració de la fira de bestiar de peu rodó, tot un esdeveniment. Però, menys bestiar, hi veurà de tot. Durant segles aquesta fira ha estat la més important de la península i ara ho commemoren. I, per fer-ho, no es queden curts, el plat fort: "striptease al Salón", amb vedets incloses. Però la cosa no acaba aquí. A Salàs saldarà deutes pendents amb una persona que va conèixer a la Vall Fosca, s'acostarà a un dels llacs més profunds de Catalunya, on alguns creuen que hi viuen cocodrils, i descobrirà que en aquest poble l'aigua pot fer miracles. I aprendrà també que les parts íntimes dels homes, a Salàs, tenen un nom molt particular. Tot per arribar a una conclusió: la vida és molt llarga i molt curta, tot depèn de com es miri.
avi naroatna 865 2015-01-23 01:01:32
El Foraster -3x03- Sant Bartomeu del Grau
"El foraster" visita Sant Bartomeu del Grau (888 habitants), comarca d'Osona, a l'est del Lluçanès. A Sant Bartomeu del Grau, el foraster aprendrà que les vaques poden viure a pensió completa en un hotel i que una picada d'abella et pot fer veure visions. Res estrany en un poble on hi ha un toro enamorat de la seva mestressa, un lleó enamorat d'una tigressa, i un burro, de la seva mare. Coneixerà dues generacions de pastores que canten mentre pasturen i pujarà a un Ferrari de pobres. Tot això, mentre intenta descobrir un secret molt ben amagat entre els veïns: qui és el guanyador d'un concurs... diferent.
avi naroatna 762 2015-01-29 00:46:37
El Foraster -3x04- La Pera
La Pera "El foraster" arriba aquesta setmana a La Pera (453 habitants), al Baix Empordà, conegut pel castell de Púbol on van viure la Gal·la i Salvador Dalí. Una terra surrealista plena de turistes i d'històries surrealistes: gossos guardians que no vigilen, mòmies imprevistes, arbres enamorats i veïns que semblen sortits d'un quadre i, a més, descobrirà que el cel no és el paradís, sinó un vídeoclub. I com a bon foraster, farà una visita guiada al Castell de Púbol amb un guia de luxe: el majordom de Salvador Dalí. La Pera, un poble on res és el que sembla i on les noies ho guanyen tot.
avi naroatna 811 2015-02-05 00:52:03
El Foraster -3x05- Espinelves
Aquesta setmana el Foraster visita Espinelves (202 habitants), a Osona, el poble que cada any dóna el tret de sortida a les festes de Nadal amb la fira de l'avet. Com diuen aquí, el Nadal comença a Espinelves. Més de setanta mil persones recorreran els tres carrers engalanats del poble a la recerca del seu avet, però abans que arribi tota la gentada, el Foraster compartirà amb tots els veïns d'Espinelves els dies previs a la setmana més important de l'any. Descobrirà que els avets van bé per als refredats i, fins i tot, aprendrà a arrencar-los amb les mans, però sobretot coneixerà una persona única, segurament el capellà més singular de Catalunya: un mossèn que fa misses cronometrades i que s'escalfa amb fustes que no provenen precisament del bosc. Un capellà únic per a una fira única.
avi naroatna 830 2015-02-13 00:10:50
El Foraster -3x06- La Viella Baixa
La Vilella Baixa és una població del Priorat que té 211 habitants. "El foraster" hi arriba en dies de màxima activitat, en plena verema, i van tan de bòlit que fins i tot al bar del poble t'has de fer tu mateix el cafè.
avi naroatna 903 2015-02-18 00:18:49
El Foraster -3x07- Portbou
Aquesta setmana el foraster visita Portbou (930 habitants, Alt Empordà), un poble que té una estació o una estació que té un poble. El Foraster descobrirà què Portbou és un poble de pel·lícula. Tot i que els cinemes de tota la vida han tancat, els veïns viuen com si estiguessin en un plató. Per exemple, el Gael i el Dani, que amb només 10 anys, ja han fet 4 pel·lícules. I no només això, al port de Portbou tenen varada la barca de l'actor de westerns més famós de la història. Fins i tot les sortides de sol són de pel·lícula. Portbou ja no té la vitalitat d'abans però encara està ple d'històries: històries de frontera, d'amor, de guerra, d'exili i, també, històries de boxejadors.
avi naroatna 869 2015-03-01 21:58:07
El Foraster -3x08- Queralbs
Un programa d'humor en què un monologuista ambulant recorre Catalunya a la recerca del paisatge humà dels pobles de menys de mil habitants. Cada capítol, un poble diferent. I a cada poble, un repte: fer un monòleg a mida dels seus habitants.Quim Masferrer arriba a cada poble atent a les sorpreses, sense xarxa, amb la vista i l'oïda a punt per detectar moments irrepetibles, disposat a deixar-se portar pels veïns i descobrir els racons inèdits, els costums locals, els somnis particulars i sobretot el seu sentit de l'humor. Per fer-ho, disposa només de 48 hores.I després reuneix tots els veïns al teatre del poble i exposa la seva visió particular del que ha descobert. Tots hi són presents i tots poden aparèixer en qualsevol moment al monòleg. Durant uns quants segons poden ser el centre d'atenció. El resultat: un programa d'humor on els veïns són, al mateix temps, públic i protagonistes, i amb un format que combina els moments de monòleg amb les entrevistes i recerca dels personatges més entranyables, curiosos, savis, divertits o peculiars.Tortellà, Espolla, Benifallet, Bràfim, Els Muntells... A Catalunya hi ha prop de mil pobles, i més de la meitat tenen menys de mil habitants. El programa és una oportunitat per conèixer el territori i els costums de la Catalunya rural. Cada poble és una reproducció a escala del país.EQUIPPresentador: Quim MasferrerDirecció: Xavier MorralRealització: Ruy BalañaProducció: Adrià PaituvíDirecció executiva Brutal Media: Raimon MasllorensDirecció executiva TV3: Cristina MuñozProducció executiva TV3: Jordi GuileraUna producció de TVC, amb la col·laboració de Brutal Media ("Òpera en texans", "Tornarem", "Hola, Europa!")."El Foraster" és l'adaptació per a TV3 del format danès "Comedy on the edge", que des de fa dues temporades triomfa al canal DR1 de Dinamarca.(Tardor, 2013)
avi naroatna 842 2015-03-06 00:39:15
El Foraster -3x09- Barberà de la Conca
Aquesta setmana "El foraster" arriba a Barberà de la Conca (509 habitants), conegut pel seu castell, pel seu vi, però darrerament conegut, sobretot, per una esquerda que travessa tot el poble. Comença dalt de tot, a l'església, baixa per totes les cases i parteix Barberà de la Conca en dos. És un poble unit per una esquerda. El Foraster visitarà l'església esquerdada amb la Núria, la campanera més ràpida que ha conegut mai. En només 30 segons puja i baixa del campanar. També descobrirà la passió pels cotxes dels veïns de Barberà de la Conca: aquí trobarà un tractor vintage, un jeep de la Segona Guerra Mundial i, fins i tot, el "cotxe fantàstic". I després de tot això, "El foraster" es quedarà a Barberà per celebrar la nit de la castanyada, o més ben dit, la nit de Halloween, perquè els nens del poble el convidaran a viure una experiència "terrorífica", el túnel del terror.
avi naroatna 757 2015-03-14 01:21:05
El Foraster -3x10- Algerri
El Foraster arriba a Algerri‬ comarca de la Noguera 432 hab. a 25 Km. de Lleida. Aquí trobarem campaners que afaiten i futures veterinàries. També, conductors veterans i altres personatges. A la localitat lleidatana d'Algerri celebren la festa major d'hivern. La compartim amb els menuts del poble. I com a benvinguda a l'equip d'"El foraster" tenen fins tot un capgròs a mida d'en Quim Masferrer perquè pugui desfilar d'amagat entre els herois i heroïnes dels més petits. A la festa major d'hivern d'Algerri van quedar captivats per la Clàudia, tant que hem demanat si podíem visitar casa seva. Ens convida a passar la seva mare, que no és de la Noguera sinó del barri de Gràcia de Barcelona, ens presenta també el pare, fill del poble, el seu germà gran, l'Arnau, i el Pepet, un corder mimós a qui cal alletar i què no es perd cap partit del Barça ni en Lliga ni en Champions. Passat l'enrenou de les celebracions, volem saber com viuen a Algerri els dies feiners. En afaitem amb en Casimiro, un barber de nom heretat que va començar d'aprenent, i després visitem el forn artesanal d'en Pau. Són seguidors fidels del canal de notícies 3/24 i sembla que amb això tanquem un roda de contactes, perquè abans hem compartit un àpat a casa del Virgili, que somnia a presentar la méteo.
avi naroatna 803 2015-03-18 22:17:41
El Foraster -3x11- Llavorsí
Aquesta setmana el Foraster puja a Llavorsí (380 habitants) a l'Alt Pirineu, on hi ha als llacs i les muntanyes més altes del país. I en mig de tants cims, farà el monòleg, precisament, a dins d'una muntanya, amb 300 metres de roca per sobre. Serà una experiència única, no només per al Foraster, sinó també per a la majoria de veïns de Llavorsí que, per primer cop, entraran dins de la caverna on hi ha la central hidroelèctrica del poble. Aquesta no serà l'única experiència singular: aquí el Foraster acompanyarà la brigada de l'ós a buscar ossos, xollarà una ovella i domarà cavalls salvatges. I de tant anar amunt i avall, el Foraster haurà de ser rescatat pels bombers de Llavorsí. Sort que els nens del poble li van fer una classe de pallarès bàsic per moure's per la zona.
avi naroatna 781 2015-03-25 23:01:47
El Foraster -3x12- Sant Feliu Sasserra
avi naroatna 765 2015-04-15 01:24:41
El Foraster -3x13- El Foraster des del sofà
El foraster" proposa un experiment inèdit: observar com els protagonistes del programa miren el capítol del seu poble des del sofà de casa seva el dia de l'emissió. Seran onze famílies de tres pobles diferents d'aquesta temporada: Salàs de Pallars, Sant Bartomeu del Grau i Portbou. És a dir, els que han estat protagonistes d'"El foraster" ho tornaran a ser. Primer van ser entrevistats, després van assistir al monòleg al teatre del poble i ara es podrà observar com miren el resultat final del seu capítol just en el moment en què s'emet. Una càmera fixa a cada casa durant tota l'emissió ha captat les reaccions de les onze famílies. Així se sabrà què diuen quan es veuen a la televisió i també com reaccionen quan els qui apareixen són els veïns del poble, se sabrà què els fa més gràcia i què els emociona. I també es podrà saber què fan durant el programa, què mengen, de què parlen, com seuen o a qui truquen. Fins i tot es podrà veure què fan durant la publicitat. "El foraster" opta per un experiment original i inèdit per comprovar no només com els protagonistes miren el seu propi capítol, sinó també, com els catalans miren la televisió quan són a casa seva.
avi naroatna 827 2015-04-15 01:25:58
El Foraster -3x14- Les intimitats d'El foraster
Com és un dia de gravació del monòleg d'El Foraster? Què hi ha darrera les imatges de cada capítol? Com es fan les entrevistes? Un programa per descobrir els secrets de rodatge d'El Foraster, amb fragments inèdits de les converses d'aquesta temporada i seqüències que finalment no van aparèixer a l'edició definitiva. Un making of d'El Foraster amb tot allò que no s'ha vist durant les emissions. El programa arrenca amb els preparatius del monòleg de Llavorsí, al Pallars Sobirà. Una càmera ha perseguit l'equip del programa pas a pas: des de l'habitació de l'hotel on en Quim Masferrer estudia el guió, fins a última hora de la nit, un cop ja han marxat tots els veïns del poble. I entremig, el que no es veu dels rodatges: els dubtes, les sorpreses, els imprevistos, els secrets de rodatge.
avi naroatna 724 2015-04-22 00:25:16

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.