Elinks

Supernanny UK - 2a. Temporada

Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD @ 1200kbps, 640x484, 25fps.
Codec audio:
Mp3 @ 92kbps, 48kHz, mono.
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Supernanny UK -2x01- La família Collins (UK)
Jo se centra en el descontrolat quart fill dels Collins, que governa la casa amb tècniques d'assetjament. Primer treballarà amb en Ben, de nou anys, i en Joseph, de quatre, que no només són agressius i destructius, sinó que estan convençuts que les tècniques de la Supermainadera fallaran. Després de comprovar que fan servir paraulotes per tot, que s'escupen i es peguen, Jo introdueix un nou règim més estricte de tolerància zero, dins del qual el mal comportament serà castigat. Quan els nois es porten malament, els separen en diferents "zones de càstig", i els confisquen les joguines i les coses valuoses.
ed2k Messi20 1446 2008-07-28 10:28:17
Supernanny UK -2x02- La família Hemingway-Clegg (UK)
A la família Hemingway-Clegg, amb tres nens, Nathaniel, de cinc anys, és qui causa els problemes. Nathaniel pateix diabetis des del naixement, però ell ha après a utilitzar la malaltia per fer sentir culpables els seus pares i per aconseguir allò que vol. Nathaniel crida i pica de peus per intentar aconseguir el menjar i les llaminadures que sap que no ha de prendre. Els seus pares, Claire i Bruce, creuen que el seu comportament ha arribat massa lluny, ja que és ell qui controla el comandament de la televisió, qui diu què pot o què no pot fer el seu germà petit o amb què sí i amb què no es pot vestir.
ed2k Conrad 1414 2008-07-28 10:28:32
Supernanny UK -2x03- La família Pandit (UK)
Els Pandit són una família mestissa, mig índia, mig anglesa. La formen Caroline, la mare; Sunil, el pare, i els quatre fills, Jaimin, Jasmine, Jenna i Jayan. Cap dels fills arriba als vuit anys, i tots ells s'assemblen molt. Però després d'una acurada inspecció es pot veure que aquests nens són petits adults abans d'hora. La supermainadera Jo Frost, en aquest cas, té una missió diferent: fer entendre a tothom qui són els pares i qui són els nens! Les seves tècniques inclouen la creació de zones prohibides, a la cuina i al despatx del pare, amb estrictes normes d'ús, i la introducció d'una rutina d'horaris per anar a dormir, i uns horaris més estrictes per a cada nen. A qui se'ls farà més dura la lluita, als pares o als nens?
ed2k Conrad 1256 2008-07-28 10:28:48
Supernanny UK -2x04- La família Douglas (UK)
Doug i Sandra són un matrimoni madur que ha de batallar amb els seus bessons de quatre anys. Tots dos són capaços de marranejar durant quatre hores seguides. I els bessons encara es porten pitjor fora de casa. Es barallen, criden, es tiren per terra al carrer, llancen coses de les prestatgeries del supermercat i generalment posen els seus pares en situacions tan compromeses que ja no saben què fer ni què pensar. Han posat totes les seves esperances en la supermainadera Jo Frost. Sobretot Sandra, la mare, espera que Jo pugui ajudar-los a fer un canvi de rumb i arreglar les coses, ja que pensa que els seus fills connecten més amb el seu pare. Les sàvies tècniques de Jo per a "bessons terribles" combinen tècniques de participació en la compra i tècniques per al control de les enrabiades amb la instauració d'una zona de calma i cartes de recompensa.
ed2k Conrad 1257 2008-07-28 10:29:08
Supernanny UK -2x05- La família Cookes (UK)
En aquest programa, la rigorosa supermainadera Jo Frost té un dels desafiaments més forts: una nena de nou anys, batalladora, que domina la seva família, terroritza les seves germanes i explota en qualsevol moment. Podrà la Supemainadera, amb les seves tècniques, apaivagar el seu temperament explosiu? O serà la nena qui en sortirà victoriosa?
ed2k Conrad 1214 2008-07-14 21:22:29
Supernanny UK -2x06- La família Seniors (UK)
Els Senior (GB) En aquest capítol la Jo es posa cara a cara amb la Debbie i les seves filles i un dels comportaments més espantosos que ha vist en els 16 anys d'experiència treballant amb nens. Debbie és una mare soltera que combina dues feines i l'educació de les seves tres filles, la Bethany, de 5 anys, la Ruth, de 3, i la Hannah, de 2. Quan la Supermainadera hi arriba, l'escupen i li llencen coses sense que la mare faci res per aturar-ho. Aquesta mare no sap com comunicar-se amb el seus fills. Debbie sempre tracta una de les nenes d'idiota. Quan Debbie va a comprar amb les filles, elles corren amunt i avall i sovint se'n separen. Li costa hores aconseguir que vagin a dormir. Després de canviar algunes de les normes de la casa, la Supermainadera adapta el famós graó de càstig en tres cantonades de càstig. Aleshores ensenya a la Debbie i a les seves filles tècniques per ajudar la mare en el control de les filles en públic, per anar a dormir a l'hora i una dura tècnica d'estar-se al llit. Després de deixar Debbie perquè apliqui les tècniques ella sola, l'encoratja perquè trobi temps per estar una estona sola amb cada filla, per fer que millorin els seus vincles. Tot sembla que funciona, fins al moment que Ruth dóna un cop a la seva mare amb la porta de la cuina.
ed2k Conrad 1306 2008-07-14 21:24:31
Supernanny UK -2x07- La família Bradbury-Lambert (UK)
Família Bradbury-Lambert (GB) En aquest programa, la Jo haurà de treballar de valent quan conegui l'Stuart i la Laura, una parella que practica el kick boxing, i els seus tres fills, en Diesel, de cinc mesos, la Tegan-Olivia, de dos anys i mig, i en Matthew, de cinc anys, amb un comportament agressiu i violent que sovint deixa fora de combat la seva mare. Quan la Supermainadera arriba, de seguida veu com n'és, de difícil, la situació. Un cop de geni d'en Matthew deixa la seva mare amb el llavi sagnant després de donar-li un cop de puny a la cara. L'Stuart, el padrastre d'en Matthew, està desesperat i imposa disciplina al petit karateka, però la Laura no permet que l'Stuart pegui el seu fillet. Com a resultat, la família està dividida, amb el pare que pren les responsabilitats envers la seva filla, Tegan-Olivia, i la mare que lluita per controlar en Matthew. Després de canviar algunes de les normes de la casa, la Supermainadera aplica una tècnica especial de "control de la ira" i una "cadira d'autocontrol" per aplacar les enrabiades d'en Matthew. La Supermainadera encoratja la Laura perquè deixi anar les regnes i permeti que l'Stuart tingui un paper més actiu amb en Matthew. Després els deixa perquè ells sols apliquin les noves tècniques. Al començament, les coses funcionen, fins que en Matthew protagonitza un episodi que deixa la casa talment com si hi hagués hagut un robatori. Quan la Supemainadera torni, serà capaç de tornar a encarrilar els problemes de la família?

ed2k Conrad 1249 2008-07-28 10:30:16
Supernanny UK -2x08- La família Agates (UK)
Aquesta setmana, la Supermainadera haurà d'enfrontar-se amb una nena de set anys que fa xantatge a tota la família. Podrà, la mare, vèncer la por que sent per la seva pròpia filla? O serà la petita rebel qui regni per sempre més? Wendy Agate no se sent satisfeta amb l'educació de les seves tres filles -Marie, de 10 anys; Amie, de 9 ,i Maryann, de 7- a causa de l'escandalós mal comportament de la seva filla petita. Insulta la mare, ataca les germanes, s'escapa de casa i travessa el carrer, i a la nit desperta tothom amb els seus crits.
ed2k Conrad 1337 2008-07-28 10:35:20
Supernanny UK -2x09- La família Young (UK)
Família Young (GB) Aquesta setmana, la Supermainadera està davant d'un cas d'assetjament d'uns nois a l'ambient familiar, als pares i a les altres persones. El seu comportament és tan dolent que ha portat els pares a situacions extremes. La missió de la Supermainadera és contenir els cinc nois i fer que augmenti el control del pare i la mare sobre els seus fills. La batalla comença... En Paul i la Sue Young viuen a Essex amb els seus cinc nois: en Nathaniel (8), en Caleb (7), en Benjamin (6), en Jacob (3) i en Joel, el petit de vuit mesos. Tants nois plantegen molts problemes, aquest és un cas clàssic d'assetjament. Cap dels nois no es confessa culpable, i quan es porten malament, es culpen entre ells. Desesperats per recuperar el control, la Sue i en Paul posen totes les seves esperances en la Supermainadera Jo Frost. Ella té 16 anys d'experiència tractant amb nens, però serà capaç d'encarrilar aquests nois? En un intent de restaurar l'ordre, la Supermainadera introdueix una torre de recompenses per premiar el bon comportament i castigar el mal comportament, i el tamboret dels desobedients, on s'envia els nois per calmar-se quan es porten malament o fan entremaliadures. Encoratja el pare i la mare a tenir més comunicació i a millorar els vincles entre els nanos a partir del joc i les tasques domèstiques. Els Young troben difícil no tornar als antics costums.

ed2k Conrad 1244 2008-08-18 21:57:03
Supernanny UK -2x10- La família Balls (UK)
La missió de la Supermainadera és alliberar una mare que se sent totalment aclaparada pel seu inseparable fill petit. Fins i tot amb l'ajuda de l'àvia, la mare no té ni un minut per a l'altre fill, i encara menys per a ella mateixa. Podrà la Supermainadera posar punt final a les seves misèries i tornar la vida a la mare? Michelle Ball, de 33 anys, viu al sud de Londres amb els seus dos fills, Ryan, de 3 anys, i Kyle, d'un any. Michelle era una dona extravertida, campiona de ball llatí, plena de confiança i ambició, que vivia la vida plenament. Quatre anys després, és una mare a temps complet i pensa que les coses no poden ser més diferents.
ed2k Conrad 1333 2008-08-17 23:11:24
Supernanny UK -2x11- La família Bixleys (UK)
Aquesta setmana avisen la Supermainadera perquè tracti Brandon, un nen de set anys amb fòbia pel menjar. Però quan Jo veu com és l'hora de menjar, arriba a la conclusió que els problemes de la família són més profunds. Heather i Alex Bixley viuen amb els seus dos fills, Brandon, de 7 anys, i Zak, de 4. Brandon ha desenvolupat una relació negativa amb el menjar després de passar una grip intestinal quan era molt petit. Al cap de sis anys, el que va començar com una exigència davant el menjar s'ha convertit en una aprensió obsessiva que domina la vida familiar.
ed2k Conrad 1286 2008-08-18 21:58:03
Supernanny UK -2x12- La familia Wood (UK) actualització
Família Wood (actualització episodi 1) La supermainadera Jo Frost torna per veure com els va a la família Wood amb els seus tres fills: Caitlin (13), Billy (11) i Charlie (3). Ara fa una any, Charlie els tenia a tots controlats amb les seves rebequeries. Lucy tenia dos fills d'un matrimoni anterior quan va conèixer Steve. Després van tenir Charlie. Ara fa un any, Lucy treballava de nit en una escola, i Steve feia de bomber. Els seus esforços per tirar endavant la feina i la família van ser totalment inútils per les rebequeries constants del petit Charlie.
ed2k Conrad 1278 2008-09-03 14:27:04

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.