Elinks

Matrix Reloaded - Versió HD m1080p

Font:
HDDVD+DVB
Codec video:
MKV x264 1080p
Codec audio:
AC3 Català-castellà-anglès
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Matrix Reloaded
DURADA: 138 minuts. - Mida: 2,19

Directors: Andy Wachowski i Larry Wachowski. Música: Don Davis Fotografia: Bill Pope Repartiment: Keanu Reeves, Laurence Fishburne, Carrie-Anne Moss, Jada Pinkett-Smith, Hugo Weaving, Clayton Watson, Nona Gaye, Monica Bellucci, Cornel West , Mary Alice, Helmut Bakaitis.

Neo, Morpheus, Trinity i la resta de la tripulació continuen en la lluita contra les màquines que han esclavitzat l'humanitat. Ara més humans han estat despertats i intenten viure al món real. A mesura que van augmentant en número, la batalla s'aproxima cada cop més a Sió, l'última ciutat real al món i centre de la resistència humana. I té poc temps, molt poc temps...

Matrix Reloaded és la segona part de la trilogia Matrix, En aquesta segona part, Neo, Trinity i Morfeu van a Sió, l'última ciutat humana que queda. Poc a poc, les màquines van avançant i Neo, amb nous i increibles poders, haurà de lluitar contra més clons de l'Agent Smith i fer front a la situació. els efectes especials són molt impressionants i hi ha escenes meravellosament excepcionals, com la batalla de Neo contra molts Smiths i la persecució de l'autopista.
ed2k godowk 1061 2014-08-17 12:49:07

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.