Elinks

KMM - Kubala, Moreno i Manchon - 3a Temporada HD

Font:
HDTV+HDTV
Codec video:
MKV 720p x264
Codec audio:
AC3 5.1 català-català audiodescripció
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
KMM - Kubala, Moreno i Manchon -3x01- Una nit qualsevol (HD)
El Kubala i l'Helena es fan passar per parella, cosa que no fa gens feliç el Charly, per investigar una sèrie de robatoris en un hotel. El Kubala, durant l'estada a l'hotel, es veu involucrat en l'assassinat d'una prostituta que ha passat la nit amb ell... Això deixa en estat de xoc la família Solé que no sap què pensar. Mentrestant, el Charly pretén demostrar que una treballadora fingeix una lesió laboral per cobrar una indemnització. Però el detectiu no s'espera que l'advocada de la treballadora sigui algú molt pròxim a ell.
ed2k Conrad 854 2014-03-20 22:10:33
KMM - Kubala, Moreno i Manchon -3x02- Cel·la 304 (HD)
El jutge dicta presó preventiva sense fiança per al Kubala. El Charly i l'Helena treballen a marxes forçades per demostrar la innocència del seu company i desemmascarar el veritable assassí, però no serà fàcil. Entre reixes, el Kubala es troba un pres que li donarà suport. És un vell conegut de l'agència. A casa dels Solé, l'absència del pare és fa molt dura. El Gerard, el professor de la Sara, li dóna suport en aquest moment tan difícil.
ed2k Conrad 791 2014-03-20 22:10:46
KMM - Kubala, Moreno i Manchon -3x03- Buscant la Carol desesperadament (HD)
Un argentí demana ajuda als detectius perquè localitzin la seva enamorada. La va conèixer per internet i, ara que ell ha vingut fins a Barcelona, la noia ha desaparegut del mapa. La recerca els portarà moltes sorpreses. A més, el Charly ha d'esmenar l'error després d'acusar un lladre que jura ser innocent. A casa els Solé, sembla que s'han calmat els ànims. El Kubala és un home nou i la Sara, finalment, va a les Olimpíades Científiques amb el seu professor.
ed2k Conrad 790 2014-03-20 22:11:38
KMM - Kubala, Moreno i Manchon -3x04- Tot per un fill (HD)
Una parella de divorciats es baralla per aconseguir la custòdia del seu fill. Un dels dos juga brut i els detectius han de descobrir qui és pel bé de la criatura. Però el drama familiar no s'acabarà aquí. Per altra banda, el representant d'un futbolista vol que vigilin el seu representat perquè el jugador està baixant el rendiment i sospita que el noi porta una vida massa "alegre". A més, la Marga té un ensurt que farà que trontolli la seva vida.
ed2k Conrad 777 2014-03-20 22:11:55
KMM - Kubala, Moreno i Manchon -3x05- Who's bad? (HD)
Els detectius investiguen una sèrie de robatoris que s'estan cometent en una joieria. L'Helena s'hi ha d'infiltrar com a venedora però, per culpa del Charly, cometen una relliscada que posa en perill el cas. A més, apareix un altre home a la vida de la detectiu. A l'institut, la Sara s'assabenta que el Gerard s'acaba de separar de la seva dona, cosa que no pot deixar-la indiferent.
ed2k Conrad 701 2014-03-29 00:37:52
KMM - Kubala, Moreno i Manchon -3x06- Qüestió de química (HD)
Una dona de negocis, propietària d'uns coneguts laboratoris de cosmètica, se sent amenaçada després de tenir un estrany accident de cotxe i demana protecció als detectius. Malauradament persisteix la mala ratxa del Charly, que continua papallonejant al voltant de l'Helena. El Kubala s'ocuparà d'un altre cas: un home invident s'enamora d'una dona per la seva veu i els demana ajuda per trobar-la. Un membre de la família Solé sospita que la relació entre la Sara i el seu professor potser va massa lluny.
ed2k Conrad 746 2014-04-07 17:58:41
KMM - Kubala, Moreno i Manchon -3x07- La filla del gurú (HD)
Una mare vol recuperar la custòdia de la seva filla perquè, segons ella, el pare de la nena és el guru d'una secta perillosa. El Charly i l'Helena han d'aconseguir proves per portar-les al jutge. S'infiltren a la masia on viuen el pare i la filla amb un grup d'adeptes. Dins d'aquella comunitat, el Charly i l'Helena tindran tota mena d'estira i arronses. El Kubala, preocupat per la vida de la seva filla adolescent, la investiga per veure si té una relació inapropiada amb el Gerard, el professor de física.
ed2k Conrad 669 2014-04-30 01:20:40
KMM - Kubala, Moreno i Manchon -3x08- Mens sana in corpore sano (HD)
Una mare encarrega la vigilància del seu fill adolescent als detectius. Tem que el noi estigui prenent tota mena de drogues, ja que ha perdut força pes i el seu comportament ha canviat molt, però les aparences enganyen. El Charly no perd pistonada i segueix fent la cort a l'Helena, que comença a estar cansada del detectiu. Al bar Cino, una detectiu que no pertany a l'agència Solé i Moreno investiga el Blai...
ed2k Conrad 738 2014-05-06 21:28:00
KMM - Kubala, Moreno i Manchon -3x09- Justos i pecadors (HD)
Un jove ha confessat ser l'autor del robatori d'una casa i haver matat el propietari. Però el pare de l'assassí confés vol que els detectius demostrin que el seu fill és innocent. No serà una tasca fàcil i un dels motius és perquè el Kubala es nega a acceptar el cas. A més, KMM investigaran "la infidelitat" d'un marit fidel. Al bar Cino, el Blai coneixerà la seva filla i no serà l'únic que es quedarà impactat amb l'arribada de la noia.
ed2k Conrad 649 2014-05-14 23:50:32
KMM - Kubala, Moreno i Manchon -3x10- L'últim tango (HD)
L'amor ens fa ximples i, a l'Antoni, encara més. Per culpa d'un enamorament fulminant el pare del Kubala baixa la guàrdia i s'exposa que se n'aprofitin. Els detectius també investiguen un cas que aparentment els sembla menor: la mort del gat de la senyora Hermínia, veïna de la Marga. Precisament aquests dies la secretària està de baixa per malaltia i la Rosa la substitueix temporalment, cosa que portarà moltes friccions a l'oficina, bàsicament amb el Kubala.
ed2k Conrad 648 2014-05-26 21:19:36
KMM - Kubala, Moreno i Manchon -3x11- Passar pàgina (HD)
El Charly se sent enganyat quan s'assabenta d'un assumpte molt delicat que els seus companys li havien amagat. Profundament dolgut amb ells, l'exmosso pren una decisió que canviarà totalment la seva vida professional. Un cop a casa, la situació del Charly es complica perillosament quan apareix un individu que té molts motius per odiar-lo a mort i vol venjança. alerta!: aquest capítol té escenes amb consum alcohol i violència per això esta a + 13 anys.
ed2k Conrad 695 2014-05-26 21:20:18
KMM - Kubala, Moreno i Manchon -3x12- L'hora del pati (HD)
Un alumne de primària pren mal fora del recinte escolar, però en horari de classe. Qui n'és el responsable? L'escola, el conserge, algun mestre? Els detectius ajudaran els pares a determinar-ho per tal d'aconseguir una indemnització. Per altra banda, el Charly prepara la seva filla amb fonaments d'autodefensa infantil per si mai es troba en perill... però resulta pitjor el remei que la malaltia.
ed2k Conrad 634 2014-06-04 19:58:45
KMM - Kubala, Moreno i Manchon -3x13- Mirant enrere (HD)
Els problemes a casa dels Solé creixen per moments, la Sara se n'ha anat de casa a viure amb el Gerard i el Kubala no vol ni parlar amb la seva filla. A més, el detectiu s'obsessiona i reobre la investigació del cas que el va portar entre reixes a principis de temporada. Potser s'han equivocat i l'assassí de la prostituta no és qui van inculpar en aquell moment. Potser ho va fer un enemic del Kubala que volia encolomar-li la mort de la noia... Necessitaran demanar ajuda al Charly per poder arribar al fons de la qüestió i resoldre el cas d'una vegada per totes.
ed2k Conrad 645 2014-06-12 23:41:46

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.