Elinks

Nip Tuck - 6a Temporada

Font:
DVD+DVB
Codec video:
XviD
Codec audio:
MP3
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Nip Tuck -6x01- En Don Hoberman
En el primer episodi de la sisena temporada, en Sean i en Christian s'ho fan venir bé per mantenir McNamara/Troy amb èxit enmig de la crisi econòmica i recluten un altre cirurgià per aconseguir ingressos extres. La Liz rep una notícia que li canvia la vida, i en Matt i la Kimber busquen nous camins per separat en les seves carreres, amb resultats diversos. Per la seva part, en Sean es manté distant de la Teddy, malgrat la seva relació aparentment pròspera.
ed2k taketokun 883 2012-07-01 23:05:09
Nip Tuck -6x02- Enigma
En Sean intenta combatre l'insomni d'una manera poc comuna. En Christian i la Kimber inicien una aliança d'empreses per alleugerir la pressió financera. Liz, furiosa, s'enfronta a en Christian i dóna un consell sobre ell a la Kimber sense que ella l'hi demani. Les estrelles convidades ROSE McGOWAN i MARIO LOPEZ fan de Teddy Rowe i de Dr. Mike Hamoui, respectivament.
ed2k taketokun 770 2012-07-09 00:52:27
Nip Tuck -6x03- La Brigitte Reinhold
En Sean i la Teddy (l'estrella convidada recurrent ROSE McGOWAN) anuncien una cosa sorprenent. En Sean s'assabenta d'algunes notícies inquietants sobre la seva filla, l'Annie (l'estrella convidada recurrent KELSEY LYNN BATELAAN), que està de visita a la ciutat. D'altra banda, quan una pacient, Briggitte Reinholt (l'estrella convidada LEE GARLINGTON, "Everwood"), mor, tot apunta que ha estat culpa d'ella mateixa... però, realment és així?
ed2k taketokun 802 2012-07-15 22:57:01
Nip Tuck -6x04- La Jenny Melons
En Christian té problemes per entendre una pacient que no sap controlar la seva ira. En Sean i en Christian descobreixen com en Matt guanya diners, malgrat els seus esforços per mantenir-ho en secret. D'altra banda, la Teddy convenç l'Annie perquè se'n vagi d'acampada amb en Sean i la resta de la família.
ed2k taketokun 707 2012-08-12 23:21:50
Nip Tuck -6x05- L'Abigail Sullivan
Els delictes comesos pel Matt finalment l'atrapen, i la Julia torna de Nova York per ajudar-lo a recuperar-se. En Sean s'assabenta de l'esfereïdora veritat sobre la Teddy. A més, una nova pacient té un afany profund de separació.
ed2k taketokun 830 2012-08-12 23:22:19
Nip Tuck -6x06- L'Alexi Stone - 1a Part
La mare de la Julia, l'Erica, torna acabada de casar amb un home molt més jove, en Renaldo Panettiere, i amenaça de quedar-se amb la custòdia de l'Annie i el seu germà. Per fer fracassar els intents de l'Erica, en Sean i la Julia fan un front comú feliç i unit. D'altra banda, en Christian congenia amb una nova pacient, l'Alexis Stone, i el Dr. Mike Hamoui anuncia els seus plans futurs amb la Kimber.
ed2k taketokun 796 2012-08-19 13:23:41
Nip Tuck -6x07- L'Alexi Stone - 2a Part
En Matt i l'Alexis Stone (l'estrella convidada recurrent CANDIS CAYNE) fan una petició a en Christian sobre procediments quirúrgics poc comuns. L'Erica (l'estrella convidada recurrent VANESSA REDGRAVE) descobreix l'horrible veritat sobre el seu nou marit, en Renaldo (l'estrella convidada recurrent GILLES MARINI), i abandona el cas de la custòdia. I després de tota una vida patint el turment de la seva mare, la Julia busca venjança. Guió: Ryan Murphy Direcció: John Scott.
ed2k taketokun r5004 743 2012-09-22 22:50:37
Nip Tuck -6x08- La Lola Wlodkowsky
Una consulta mèdica amb l'amiga de la Liz porta en Christian a considerar la seva relació amb la Kimber. En Sean es comença a curar emocionalment després d'una trobada amb una pacient que busca la perfecció.
ed2k taketokun 734 2012-09-10 00:16:10
Nip Tuck -6x09- En Benny Nilsson
El deute financer descomunal d'en Christian el porta a l'engany. Una visita inesperada crea inseguretat a en Christian i fa content en Sean. A més, en Christian estableix vincles amb un jove pacient quan s'assabenta de la seva adopció. Guió: Sean Jablonski Direcció: John Scott.
ed2k taketokun 770 2012-09-22 22:50:46
Nip Tuck -6x10- En Wesley Clovis
En Sean viu un dilema ètic i moral quan es demana a McNamara/Troy que faci una operació quirúrgica a un pres, en Wesley Clovis (l'estrella convidada ERIC STONESTREET, "Modern Family"). A més, la Kimber es pregunta fins on arribarà per estar amb en Christian quan reben una notícia que els canviarà la vida. L'estrella convidada recurrent MARIO LOPEZ fa de Dr. Mike Hamoui. Guió: Jennifer Salt Direcció: Tate Donovan .
ed2k taketokun 733 2012-10-04 22:44:36
Nip Tuck -6x11- En Dan Daly
La temporada anterior, en Sean (DYLAN WALSH) i en Christian (JULIAN McMAHON) van aconseguir mantenir McNamara/Troy en el negoci durant una situació econòmica difícil. En Sean es va casar amb la Teddy (ROSE McGOWAN), que més endavant no va tenir èxit en el seu intent de matar el seu nou marit i els seus fills. Liz, enfadada i amb el cor trencat (ROMA MAFFIA), va sol·licitar el divorci d'en Christian, que el va deixar en una situació econòmica preocupant i el va obligar a enganyar en Sean. Després d'anys de turment maternal, la Julia (JOELY RICHARDSON) va parar una trampa a l'Erica (VANESSA REDGRAVE) per possessió de drogues. A més, després que els delictes d'en Matt (JOHN HENSLEY) el fessin acabar a la presó, en Christian va negociar amb les autoritats perquè alliberessin en Matt i va fer una operació de cirurgia estètica a un pres del corredor de la mort. La Kimber (KELLY CARLSON) va interrompre el seu embaràs amb la condició de casar-se amb en Christian. La setena i última temporada de la sèrie deixa al descobert la decepció durant dècades d'en Sean cap a en Christian quan reflexiona sobre les seves vides com a amics i socis i busca el veritable significat a la seva vida. Quan Christian, distanciat, i Kimber, desil·lusionada, comencen a amagar-se coses l'un a l'altra, el seu matrimoni cedeix a les pressions de la tensió, l'estrès i les mentides. La vida personal de la Liz té mancances, mentre que en l'àmbit professional, avança. Matt, més madur, assumeix la responsabilitat dels seus actes del passat quan es distancia d'en Sean i en Christian. D'altra banda, la Julia fa una revelació sorprenent. En el primer capítol de la setena temporada, quan en Sean i en Christian guanyen un prestigiós premi de la seva antiga universitat, en Sean recorda els anys que hi va passar i ha de suportar els sofriments del passat. A més, un nou pacient que s'automutila a causa d'un trastorn genètic es presenta a McNamara/Troy per fer-se la cirurgia reconstructiva. Guió: Ryan Murphy Direcció: Elodie Keene
ed2k taketokun 720 2012-10-04 22:44:38
Nip Tuck -6x12- La Willow Banks
En Christian es nega a operar una pacient que vol canviar la seva bellesa dràsticament. A més, en despertar-se després d'estar en coma durant dècades, un nou pacient vol que en Sean l'operi perquè pugui recuperar la joventut perduda. D'altra banda, la Kimber redecora el nou apartament d'en Sean. Guió: Brad Falchuk Direcció: Tim Hunter.
ed2k taketokun 745 2012-10-08 23:44:03
Nip Tuck -6x13- En Joel Seabrook
Després d'un intent frustrat de suïcidi, un nou pacient vol que se li faci la cirurgia facial reconstructiva. En Christian mira de fer una maniobra arriscada amb la Kimber per fer augmentar la seva passió matrimonial. En Sean duu a terme una operació "pro bono" amb un cirurgià caritatiu i antic company d'universitat per intentar acabar amb la seva mala consciència. L'estrella convidada MARIO LOPEZ fa de Dr. Mike Hamoui. Guió: Hank Chilton Direcció: Tate Donovan.
ed2k taketokun 728 2012-10-24 23:34:58
Nip Tuck -6x14- La Sheila Carlton
En Christian té una crisi de consciència quan la mare de la Kimber, la Brandie (l'estrella convidada recurrent MELANIE GRIFFITH), visita Los Angeles. Les complicacions es presenten quan en Sean es prepara per al seu viatge a l'Àfrica. D'altra banda, una pacient demana múltiples operacions d'estètica després de ser atacada per un animal salvatge. Guió: Lyn Greene i Richard Levine Direcció: Craig Zisk.
ed2k taketokun 696 2012-11-05 23:13:47
Nip Tuck -6x15- La Virgina Hayes
Una adolescent (l'estrella convidada SANDRA VERGARA, "CSI: Miami", "Días de Santiago") busca en Sean i en Christian per tenir respostes sobre el seu pare difunt, Escobar Gallardo, fet que fa despertar una enorme culpabilitat a en Sean. A banda d'això, una operació d'estètica aparentment comuna per a una actriu que lluita per obrir-se camí porta al caos. Guió: Hank Chilton Direcció: Hank Chilton.
ed2k taketokun 734 2012-11-18 23:13:15
Nip Tuck -6x16- El doctor Griffin
Els secrets es deixen al descobert i es destapen els dolors del passat quan en Sean i en Christian comencen junts una psicoteràpia. La Liz i en Matt revelen les seves pròpies confidències quan s'uneixen a una sessió de teràpia.
ed2k taketokun 654 2012-12-06 17:18:27
Nip Tuck -6x17- En Christian Troy II
Preocupats perquè la cirurgia estètica ja no és moda, en Sean i en Christian fan un únic intent per promocionar les seves pràctiques quirúrgiques per estimular la clientela que s'ha quedat enrere. La Liz va a una cita amb una representant farmacèutica que està separada del seu marit. A més, la crisi existencial inconscient d'en Christian, fins i tot la pèrdua de la Kimber, surt a la llum.
ed2k taketokun 663 2012-12-06 17:19:34
Nip Tuck -6x18- En Walter i l'Edith Krieger
La Julia visita en Sean i en Christian a Los Angeles per donar-los una notícia important, i ignora les insinuacions romàntiques que estan fent. Un gran amor del passat d'en Matt, algú que ha causat un caos familiar incalculable, apareix quan en Matt es prepara per casar-se amb la Ramona (l'estrella convidada recurrent MELONIE DIAZ, "Hamlet 2", "Raising Victor Vargas"). La Liz anuncia que està embarassada i feliç. Guió: Brad Falchuk Direcció: Dirk Wallace Craft.
ed2k taketokun 742 2013-01-20 23:08:39
Nip Tuck -6x19- En Hiro Yoshimura
En l'últim episodi, en Sean i en Christian reflexionen sobre la relació turbulenta i tendra que mantenen des de fa ja força dècades. L'estrella convidada recurrent FAMKE JANSSEN ("X-Men", "Made") fa d'Ava Moore. Guió: Ryan Murphy Direcció: John Scott.
ed2k taketokun 709 2013-01-20 23:09:10

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.