Elinks

El Corsari

Font:
DVD+DVD
Codec video:
XviD 1.2.2 Final (doble passada) Bitrate vídeo: 1846 Kbps Qf: 0.201, 688 x 534
Codec audio:
DOLBY 2.0 (AC3 192 Kbps 48000 kHz)
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
El Corsari
Durada: 86 minuts. - MIDA: 1.22 Gb

Producció: Pyotr Gusev i OLEG Vinogradov Coreografia original: Marius Petipa Adreça: Director de l'obra COLIN NEARS Disseny: TEIMOURAZ MOURVANIDZE Música: ADOLPHE ADAM, CESARE Pugni, Léo Delibes, RICCARDO Drigo i PRINCE Oldenbourg Intèrprets: Conrado - Yevgeny NEFF, Medora - ALTYNAI ASYLMURATOVA, Gulnara - Yelena PANKOVA, Lankedem - Konstantín ZAKLINSKY, Ali - FAROUKH Ruzimatov

El Corsario - Ballet en tres actes Fragments coreogràfics de: Jules Perrot, Konstantine Sergeyev, Alexander Chekrygin. Música: Adolphe Adam. Fragments musicals de: Cesare Pugni, Léo Delibes, Ricardo Drigo. Llibret: Vernoy de Saint-Georges i Joseph Mazilier en versió de Yuri Grigorovich. Inspirat en el poema de Lord Byron. Escenografia: Nikolai Sharonov.

Estrenada el 1856 a l'Òpera de París, amb música d'Adolphe Adam. Reestrenada el 1858 a Sant Petersburg dirigida per Jules Perrot, a la qual Cesare Pugni va afegir nova música i Marius Petipa va crear una nova coreografia en base als autors del llibret, Joseph Mazilier i Vernoy de Saint-Georges.

Argument dels actes:

Acte I: El naufragi El corsari Conrad i els seus amics Birbanto i Alí naufraguen durant una tempesta i estan encallats en una platja del Mar Jònic. Medora, la seva amiga Gulnara i altres companyes troben als nàufrags i Conrad s'enamora immediatament de Medora. Però apareix Lankedem, el venedor d'esclaves, i les pren presoneres. El Corsario jura rescatar-les. Al mercat, Lankedem ha reunit els paixàs per realitzar una subhasta d'esclaves algerianes i palestines, incloent també a Medora i Gulnara. El seid Pachá queda enamorat de Gulnara i la compra. Lankedem havia reservat a Medora per al final i quan el seid Pachá li ofereix tots els diners que li queda per ella, apareix un foraster (que no és altre que Conrad disfressat) i aconsegueix comprar-la. Mentrestant, els amics del Corsari prenen presoner a Lankedem i alliberen a les noies, menys a Gulnara, qui ja havia estat portada al palau del seid Pachá.

Acte II: Els pirates A la caverna dels pirates, Medora intenta persuadir Conrad perquè abandoni la vida de bandoler i deixar lliure a les presoneres, però Birbanto i els seus amics no estan d'acord, ja que ells ja pensaven vendre i repartir els guanys. Es desencadena una baralla i Birbanto pacta amb Lankedem per donar-li un somnífer a Conrad i així poder dur a Medora. El pla té efecte i els dos es duen a Medora mentre Conrad dorm.

Acte III: El palau El seid Pachá està en el seu palau envoltat de odalisques que ballen per a ell. Arriba Lankedem amb una sorpresa: Medora, que balla tristament pensant en Conrad, encara que s'alegra després al retrobar-se amb la seva amiga Gulnara al Jardí animat. Conrad i els seus amics arriben al palau disfressats de pelegrins i aconsegueixen alliberar Medora i Gulnara.Durant la fugida, el Corsari s'assabenta de la traïció de Birbanto i el mata. Conrad, Medora, Alí ​​i Gulnara parteixen a la recerca de la felicitat.

Epíleg El vaixell amb Conrad i Medora a bord lluita amb les altes onades nedant cap a la llibertat.
ed2k PIZARRÍN i rous 540 2012-05-24 23:21:49

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.