Elinks

Planeta solitari: sis graus - Lonely Planet Six Degrees - 2a. Temporada

Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD 1.1
Codec audio:
MP3
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Planeta solitari: sis graus -09- Auckland
La presentadora Asha Gill coneix l'artista de grafitis de dibuixos animats Misery, que fa posar els pèls de punta, i l'ajuda a transformar una rulot típica neozelandesa en una obra d'art exclusiva. Misery presenta a Asha el transvestit Lindah E, una dissenyadora de moda polinèsia, que selecciona Asha per participar en una sessió de moda nupcial on tothom va vestit de negre. Asha es posa al corrent de l'últim crit de l'art del Pacífic Sud i es troba amb l'increïble Reverend Mua, un raper d'estil lliure i a la vegada home de Déu que predica el camí correcte que han de seguir els joves polinesis d'Auckland. A través de Lindah, Asha coneix Mags, bomber d'Auckland, que primer la penja als focus d'Eden Park i després la porta a fer de jardinera d'alçada al capdamunt d'una cascada de 60 metres. Asha planta arbres en terra tribal acompanyada del cap maori Joe Hawke i fa de caçadora recol·lectora amb el xef Garth Hokianga tot agafant l'enciam de l'arbust més proper i excavant la sorra per treure'n el sopar. Asha es troba amb Ed Dennis, que treballa amb cordes a grans alçades, i ho fa mentre aquest està acabant una feina a l'exterior de l'Sky Tower, l'edifici més alt de tot l'hemisferi sud. Al final, Asha no té més remei que baixar de la torre "per la via ràpida".
ed2k Conrad 787 2008-05-17 00:48:59
Planeta solitari: sis graus -10- San Francisco
El presentador Toby Amies es troba amb el bromista genial Marc Horowitz per fer una baixada lliure, d'aquelles que fan perdre l'alè, per un dels carrers més empinats i serpentejants de San Francisco amb un tricicle de net fet de plàstic. Marc du Toby a una simfonia de 60 segons i tot seguit li fa un cafè al parc amb l'ajuda de la corda més llarga del món. Nancy Hernandez, activista social, porta Toby fins al nucli llatí de la ciutat. Allà coneix una colla de nois i noies muralistes i emprenedors que són els destinataris d'un programa per prevenir la formació de bandes. Acompanyat pel controlador mediambiental Sejal Choksi, Toby va a passejar per la badia on topa cara a cara amb els nedadors més resistents de San Francisco i amb les foques més mandroses. Toby es reuneix amb Robert Mailer Anderson, un home de món que ha passat d'un pis de protecció oficial a una vida de luxe i privilegi en un dels blocs més elegants de Pacific Height, el Goldrush Drive. Robert aconsegueix a Toby un passi VIP i un lloc a tribuna per veure una òpera i després li presenta un crac de la robòtica per ajudar-lo a encarar la seva por a les màquines. El guru de l'art industrial, Michael Sturtz, mostra 101 coses que es poden fer amb foc abans d'iniciar el nostre presentador en l'esport de risc de les bitlles humanes ardents. L'amic de Michael, John Lieb, segresta Toby per passar una nit al centre amb una anàrquica banda de música de 30 membres.
ed2k Conrad 796 2008-05-17 00:50:07
Planeta solitari: sis graus -11- Berlín
El presentador Toby Amies coneix el titellaire Christian Bahrmann just quan està donant una bona pallissa al llop dolent. Christian presenta Toby als Natural Born Golfers, que s'han dedicat a reinventar el golf, fins ara una activitat gens atractiva, tot transformant-lo en un esport urbà de risc. Un cop integrat, Toby es troba amb l'artista de performances surrealistes Maren Strack, que combina l'art avantguardista de Berlín amb una gran afició a penjar-se d'arbres molt alts pels cabells. Toby rep un curs intensiu de chess-boxing de la mà de Iepe the Joker, el campió mundial d'aquest esport, un repte extrem pel cos i per la ment. Amb l'arquitecte Benjamin Koehrich recorre en bicicleta la ruta del mur de Berlín i va a visitar un dels okupes més longeus de la ciutat. Toby tasta la vida de l'alta societat en una festa de l'elit al jardí del mecenes Jorg Starke, que li presenta el pintor rus Nikolai Makarov, el Bernie Ecclestone de les curses d'escarabats de Berlín.

ed2k Conrad 794 2008-05-25 11:04:29
Planeta solitari: sis graus -12- Ciutat del Cap
La presentadora Asha Gill queda amb Chris Ntombemhlophe, un xaman africà que comunica directament amb els avantpassats i que la fa ballar en estat de trànsit en un dels districtes negres més grans de la ciutat. Chris també li presenta la diva Odidi Mfenyana, que reclama el pentinat afro pels africans. Amb la presentadora de ràdio Lisa Chait, Asha assisteix a una festa de carnaval molt escandalosa, amb reina de la primavera inclosa, i visita un projecte de construcció d'habitatge en els suburbis de la ciutat. Asha i un grup de voluntaris intentaran convertir una barraca de llauna en una casa de maons nova de trinca en només cinc dies. Una de les voluntàries, Lynette Francis du Asha a l'exclusiu barri malaisi de Bo-Kaap i organitza un picnic halal al passeig marítim, on milers de famílies musulmanes es reuneixen per presenciar la lluna nova que indica la fi del ramadà. Andre Manuel introdueix Asha en el so súper enèrgic dels Cape Minstrels i en l'auge de la cultura dels Cape Flats. L'arqueòleg i astrònom Dean Liprini la fa canviar de parer sobre el protagonista de Ciutat del Cap: Table Mountain.
ed2k Messi20 800 2008-06-04 16:33:55
Planeta solitari: sis graus -13- Hong Kong
L'experta en tendències de moda Davena Mok entrega un kit de supervivència bàsic per Hong Kong al nostre presentador, Toby Amies. A través d'ella, Toby coneix el comentarista Nury Vittachi, que l'introduirà en els màxims atractius de la ciutat: diners, joc i feng shui. Plegats, assisteixen a una festa de disfresses de l'alta societat. Toby, vestit de sacerdot colonial, aconsegueix una que el dissenyador William Tang el convidi a participar en el Chung Yueng Festival.
ed2k Messi20 811 2008-06-27 00:01:50
Planeta solitari: sis graus -14- Londres
La presentadora Asha Gill contribueix a evitar que Londres quedi sis peus per sota el nivell del mar, després recompta la població de ratpenats de la ciutat i finalment dóna una ullada a la tomba del guru del Kama Sutra, Sir Richard Burton, acompanyada de la naturalista grillada Bridget Nicholls.

El conductor d'autobús Duke Baysee, mena un d'aquells típics autobusos vermells de dos pisos a ritme de blues fins al mític club de nit londinenc Kashpoint. Allí Asha passarà la nit parlant clar i català amb el promotor del local, Matthew Glamorre, al lavabo de dones.
ed2k Conrad 799 2008-06-27 00:03:05
Planeta solitari: sis graus -15- Melbourne
Amb el guru d'art de carrer Andy Mac la presentadora Asha Gill assisteix a una festa abrasadora dels veïns d'un bloc de pisos i afegeix un toc de carrer a una icona dels esports de Melbourne al MCG. Andy també li presenta el gàngster raper transsexual Mandy Siegal, que li ensenyarà a caminar i parlar com un home.

Asha queda amb Matt Preston, un crític gastronòmic molt xerraire, que li ensenya les tres coses que realment fan vibrar Melbourne: un bon cafè, un bon àpat i el futbol australià.
ed2k Messi20 806 2008-06-27 00:04:11
Planeta solitari: sis graus -16- Mèxic
El presentador Toby Amies queda amb el guru d'art alternatiu Pancho Lopez, que exerceix el seu dret democràtic de menjar on li dóna la gana i així organitza sopars elaborats en llocs públics, com ara una rotonda, al bell mig d'una de les vies públiques més concorregudes de Ciutat de Mèxic.

L'amic de Pancho, Kimberley Sumano, guia Toby pels canals històrics de Xochimilco tot recollint flors per la celebració del proper Dia de Morts. Kimberley presenta a Toby el tipus dur tenyit de La Lucha Libre, Shocker, que l'equipa amb tota la indumentària de lluita i l'introdueix en els misteris de l'organització de lluita més teatral del món.
ed2k Conrad 781 2008-06-30 00:16:41

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.